zebys wiedzial ze cie zacytuje ale w zupelnie innym celu, mianowicie gdybym to ja byl modem to za wiekszosc swoich wypowiedzi dostal bys wp bo piszesz nie na tematplayer pisze:wiedziałem jak zobaczyłem temat o regulaminie. Juz tlumacze smitu zaczal pouczac ludzi jak nie normalny - napisalem ze sie pewnie chce podlizac modom. patrze temat o kandydacie na nowego moda - a tu co?? smitu zabiera glos mowiac ze odpadl kolejny kandydat - poco to mowisz przeciez kazdy widzi. Fakt napisales mnostwo postow ale jestes lizusem i lepiej by to wyglądało gdyby ktos zaproponowal Ciebie jako kandydata, a nie robisz wszystko zeby Cie zauwazyli. Nie bierzcie go - robcie to dla dobra forumowiczów, bo jak on zacznie ludzi pouczac to nie bedzie tego konca. Wszyscy tylko nie on. Oczywiscie zacytuje mnie teraz i powie ze nawet mu to do głowy nie przyszło, ale on nawet bez władzy wyrywa sie i poucza ludzi, co dopiero jak tą władze będzie miałsmitu pisze:no to odpada kolejny sensowny kandydatChlopaczek pisze:Temat jeszcze sie nie rozwinal ale juz widze ze musze sie odniesc do mojej kandydatury.
Dzieki chlopaki ze uwazacie mnie za kogos kto nadaje sie na moda ale ja nim nie chce byc.Kiedys to powiedzialem i zdania nie zmienie (w najblizszej przewidywalnej przyszlosci).Jestem jednym z was prostym uzytkownikiem forum![]()
Wiem ze praca moderatora to nie taka sielanka jak sie wydaje a ja jestem po prostu strasznie leniwy![]()
Takie pytanie z innej beczki.Gdzie sa Becks i Kostek?Jak ktos moze to niech mi odpowie na priva zeby tematu nie sprowadzac na inne tory.
Pozdrawiam.![]()
i wlasnie co dzieje sie z Kostkiem i Becksem ??Wezcie kazdego byle nie jego. Precz z lizusami !!
sory ze offtopic
ale zeby bylo apropo topicu to jeszcze raz powiem
moim kandydatem jest zawdi