Kandydaci na moderatora - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 24 mar 2005, 11:06

player pisze:
smitu pisze:
Chlopaczek pisze:Temat jeszcze sie nie rozwinal ale juz widze ze musze sie odniesc do mojej kandydatury.

Dzieki chlopaki ze uwazacie mnie za kogos kto nadaje sie na moda ale ja nim nie chce byc.Kiedys to powiedzialem i zdania nie zmienie (w najblizszej przewidywalnej przyszlosci).Jestem jednym z was prostym uzytkownikiem forum :wink:

Wiem ze praca moderatora to nie taka sielanka jak sie wydaje a ja jestem po prostu strasznie leniwy :)

Takie pytanie z innej beczki.Gdzie sa Becks i Kostek?Jak ktos moze to niech mi odpowie na priva zeby tematu nie sprowadzac na inne tory.

Pozdrawiam.
no to odpada kolejny sensowny kandydat :?

i wlasnie co dzieje sie z Kostkiem i Becksem ??
wiedziałem jak zobaczyłem temat o regulaminie. Juz tlumacze smitu zaczal pouczac ludzi jak nie normalny - napisalem ze sie pewnie chce podlizac modom. patrze temat o kandydacie na nowego moda - a tu co?? smitu zabiera glos mowiac ze odpadl kolejny kandydat - poco to mowisz przeciez kazdy widzi. Fakt napisales mnostwo postow ale jestes lizusem i lepiej by to wyglądało gdyby ktos zaproponowal Ciebie jako kandydata, a nie robisz wszystko zeby Cie zauwazyli. Nie bierzcie go - robcie to dla dobra forumowiczów, bo jak on zacznie ludzi pouczac to nie bedzie tego konca. Wszyscy tylko nie on. Oczywiscie zacytuje mnie teraz i powie ze nawet mu to do głowy nie przyszło, ale on nawet bez władzy wyrywa sie i poucza ludzi, co dopiero jak tą władze będzie miał :| Wezcie kazdego byle nie jego. Precz z lizusami !!
zebys wiedzial ze cie zacytuje ale w zupelnie innym celu, mianowicie gdybym to ja byl modem to za wiekszosc swoich wypowiedzi dostal bys wp bo piszesz nie na temat :? i z pewnoscia nie jestem lizusem po prostu wkurzylo mnie ze to mnie nazwali nabijaczem a zapomnieli o takich jak ty ktorzy kompletnie pisza bez sensu :? yyy i tak w ogole nie trzeba wladzy by pouczac ludzi !! trzeba troche rozumu i starczy co do mojego postu ktory wymieniles to jest moja opinia i forum jest od tego by sie nia dzielic, ktos moglby np uwazac ze chlopaczek sie nie nadaje piszac ze dobrze ze nie chce, ja napiasalem ze szkoda dobrego kandydata, poza tym rozwnierz chcialem wiedziec co dizeje sie z wyzej wymienonymi modami :? ehhh szkoda gadac, a i jeszcze jezeli chodzi o zwracanie na mnie uwagi, powiem tak: nie wazne czy na forum czy w zyciu zawsze staram sie zwracac na siebie uwage coz bywa, moze ci sie to nie podoba trudno ja mam to gdzies

sory ze offtopic :?

ale zeby bylo apropo topicu to jeszcze raz powiem
moim kandydatem jest zawdi

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 24 mar 2005, 11:31

Dla mnie na moderatora nadaje się: olek j i MLSoccer
Ale mam równiez i pytanie, na cyzm będzie polegać ta 'praca', tylko na sprawdzaniu forum, czy także psiania newsów i tym podobnym?

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 24 mar 2005, 11:56

MLSoccer zrezygnowal kilka dni temu wiec nie podawajcie juz go, moderator to jest praca na forum a redaktor to praca na stronie czyli pisanie newsow i reszte wiec jest roznica

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 24 mar 2005, 12:11

moimi faworytami byli:
MLSoccer
-Loczek
Ale skoro tego drugiego cos nie widac a pierwszy nie chce to daje kandydatury:
-Bunch
-Olek j
-Qczak

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 24 mar 2005, 13:26

smitu piszesz ze wszystkie moje posty sa nie na temat a widziales tylko jeden po czym sam napisales nie na temat i dostales wp. Jestem pewny ze o jedna moja wypowiedz Ci chodzi, a konkretnie o to co po niej napisałem (co tez potwierdziłes piszac do mnie na privie) Poza tym ze jestes lizusem zdazyl oprocz mnie ktos potwierdzic zanim wkroczyły mody. Ale dobra niech Ci bedzie nie jestes lizusem, ale sam piszesz czesto nie na temat pouczajac innych (moze chodzi o nabijanie licznika co?). CIA

Zeby nie bylo nie na temat: Nie bierzcie przypadkiem "smitu" na moda bo on juz nie daje ludziom zyc, co dopiero jak bedzie mial wladze.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 24 mar 2005, 13:32

No, ja też mam wątpliwości co do Zawdi'ego, jego post typu: "Mam filmik z wszystkimi bramkami Raula, ale nie dam"

Oczywiście, chłopak może sie juz poprawił :-)

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 24 mar 2005, 14:58

ja stawiam na smitu

czasem gada od rzeczy ale ogolnie to madrze sie na forum wypowiada

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 mar 2005, 15:07

A ja satawiam na BUNCH'a...często jest na forum potrafi pomoc mądrze się wypowiada...i jest długo już na forum...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 24 mar 2005, 17:19

a ja mam pytanie co sie stalo z Wigglesem dlaczego juz nie jest modem ??

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 24 mar 2005, 17:21

smitu pisze:a ja mam pytanie co sie stalo z Wigglesem dlaczego juz nie jest modem ??
Zrezygnował z moderowania

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 24 mar 2005, 18:25

Mam pomysl, moze lepiej niewybierajcie nowych modow, bo to co tu czytam wyglada jak klotnia dzieci w piaskownicy o lopatke, userzy obrazaja sie nawzajem zeby tylko zwiekszyc swoje szanse i pograzyc innych :!: Wyluzujcie, najlepiej niewybierac nowych bo czesc osob sie poplacze ze to nie oni :twisted:

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 24 mar 2005, 18:56

według mnie moderatorem powinien zostać BUNCH albo smitu.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 mar 2005, 19:37

BUNCH vs SmItU :roll:. Prawie jak deathmatch w MTV 8).
Sądzę, że ci panowie kulturalnie odmówią przyjęcia moderatorki, jeśli będzie wola ludu, aby oni dawali WP... Chociaż ja nie wiem czy Bunch by dawał :lol:.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 25 mar 2005, 1:18

ja wskazuje na nowych uzytkownikow, niggaza i piwusa. obydwaj pisza sensownie, widac po ich wypowiedziach jakas dojrzalosc. kwestia jest taka, ze jest to dosc ryzykowne posuniecie, poniewaz nie wiadomo czy za jakis czas nie znudza sie forum. loczek jak widac sie znudzil, podobnie jak axel hammond, ale on akurat nie bylby dobra kandydatura.
poza nimi, w dalszej kolejnosci, pasztet, olek_j, smitu (kolejnosc przypadkowa). tez raczej by nie nabroili na forum. nie czytalem za duzo postow paszteta i olka, wiec za duzo nie wiem, ale wydaje mi sie ze ok. smitu moglby byc troche nadgorliwy, ale mysle ze staralby sie za trzech. napewno nie szukacie jednego moda, bo to za malo, wiec smitu moglby sie okazac swietna opcja, zamiast trzech on jeden. :lol:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 25 mar 2005, 9:17

jest juz loczek wiec moje typy nowe to:
:arrow: Loczek
:arrow: Bunch
:arrow: Olek j
:arrow: Qczak
:arrow: Mimek
ze wskazanim na loczka i mimka nie wiem czemu nikt tego drugiego nie wymienil pisze on bardzo mondrze zna sie tez na robieni avatrów i jest bardzo pomocny
pozdr :D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”