dzisiaj działa dobrze, ale żeby jak zawsze?weeb.tv dziala dobrze, jak zawsze
hajto skończ komentować mecze bo jesteś NAJ-GOR-SZY
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lis 2013, 18:45
dzisiaj działa dobrze, ale żeby jak zawsze?weeb.tv dziala dobrze, jak zawsze
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 23 lis 2013, 18:50
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 lis 2013, 18:57
I tego się obawiałem... Sezon temu grając swoją piłkę bez pierdyliarda podań i tak w większości spotkań niszczyli rywali pod względem posiadania piłki. Ale Guardiola brnie w mdłe wymiany piłki, które przez tyle lat zdąrzyły się dla neutralnego kibica zwyczajnie przejeść.Gall pisze:Jezu jakie to klepanie jest meczace wzdluz i w szerz i w kolo macieju.............. a tak ladnie grali sezon temu
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 lis 2013, 19:19
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 lis 2013, 19:20
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 23 lis 2013, 19:21
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 23 lis 2013, 19:22
Luminos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lis 2013, 19:35
ale rok temu mieli po tylu meczach mieli mniej punktów niż obecnie..Salas11 pisze:I tego się obawiałem... Sezon temu grając swoją piłkę bez pierdyliarda podań i tak w większości spotkań niszczyli rywali pod względem posiadania piłki. Ale Guardiola brnie w mdłe wymiany piłki, które przez tyle lat zdąrzyły się dla neutralnego kibica zwyczajnie przejeść.Gall pisze:Jezu jakie to klepanie jest meczace wzdluz i w szerz i w kolo macieju.............. a tak ladnie grali sezon temu
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 23 lis 2013, 19:46
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 lis 2013, 19:50
Z oceną dorobku punktowego wolałbym poczekać do końca sezonu. Poza tym odnosiłem się do jakości gry, atrakcyjności dla oka. Nie skuteczności w zdobywaniu kompletu punktów z drużynami klasę czy dwie słabszymi. Można remisować lub nawet przegrywać mecze grając świetną dla oka piłkę, można wygrywać w kiepskim stylu. I wówczas pojawia się pytanie - ilość czy jakość?rekinho pisze:ale rok temu mieli po tylu meczach mieli mniej punktów niż obecnie..
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lis 2013, 19:54
pytasz się co ma piernik do wiatraka a piszesz o barcelonie, ty jesteś powazny?Co ma piernik do wiatraka ja mowie o stylu a ty jak zwykle musisz swoje obrony Barcy i Guardioli uprawiac w kazdym watkuMozna grac antyfutbol ale skuteczny i okej wyniki beda ale mi sie to nie musi podobac.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 23 lis 2013, 19:56
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 23 lis 2013, 19:57
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 23 lis 2013, 19:58
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Artto » 23 lis 2013, 20:06
Artto
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin