Plebiscyt Forumowy 2017 - Strona 2

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 gru 2017, 16:59

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - seba82, bo angażuje się w temat o Milanie pomimo tej kupy jaka w Mediolanie panuje. Przypomina mi to, że w temacie Juve najbardziej wartościowe posty były pisane za kadencji Del Nerego. Matt bo młodemu się chce pisać na różne tematy, co jest w sumie rzadkością oraz propsuję jego zainteresowanie reprezentacyjne. HMK bo chociaż go nie czytam, to często widuję.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Bernabeu, bo pisze interesująco i dojrzale nie tylko w tematach piłkarskich.
3. Najsłabsze ogniwo forum - polska piłka klubowa, jesteśmy zdecydowanie do poprawy w tej kwestii.
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, bo wiadomo co. (L)oczkerson bo wiadomo co. Masacra, bo ogarnia angielskie tematy od stron które mnie interesują.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - nie mam czasu na spotkania :(
6. Największy dowcipniś - najbardziej rozbawił mnie Doktor, bo taki zgrywus z niego że nominował mnie jako piłkarskiego znawcę. Poza tym Chlopaczek i diamen23, poczucie humoru które lubię.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Rekinho, komentarz zbędny.
8. Największy dziwak - Carbon, komentarz zbędny.
9. Najlepszy mod - tu wiadomka, Maciek zawsze na propsie. Tutaj jeszcze j1ttler, bo może.
10. Najlepszy typer - venomiq, trafił jednak z tym napisem na koszulkach :wink:
11. Najlepszy avatar - Kuchy king ubeka
12. Wydarzenie roku na forum - Return of the Milan. Generalnie cały rok w wykonaniu milanistów bardzo dobry i płodny, od "stać nas" przez "rok na trybunach" po "Bonucciemu się oczy szkliły", no długo wymieniać. Oby tak dalej Panowie.
13. Kto poczynił największy postęp - ozob.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - w mijającym roku pomogli mi: Magnum, futbolowa i Maciek. Nie będę wybierał, kto bardziej.
15. Najfajniejszy użytkownik - wszyscy jesteście fajni :*

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 26 gru 2017, 17:28

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - użytkownicy, którzy są widoczni, piszą z sensem i/lub humorem, ożywiają forum: Delpiero14, janop oraz kloncio.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - głos na Ilkę - ale jak jeszcze raz znikniesz z forum, to zedytuję tego posta! oraz WiernyKibic. Oboje zagościli się u nas chyba na dobre. Świeży powiew nowych użytkowników zawsze w cenie.

3. Najsłabsze ogniwo forum - każdy jest, jaki jest i pisze, co uważa za stosowne, więc nie będę nikogo nominować.

4. Największy piłkarski znawca - mamy wielu znawców o różnej charakterystyce, ale wyróżnię tych których czytam: RealFan, Morrow oraz moody90.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - nie mam jakiegoś ciśnienia, żeby kogoś poznawać, więc zacytuję sickstikca, z którym mam podobne zdanie: "Nawet nie lubię jak ktoś zidentyfikuje twarz w temacie ze zdjęciami, przez co runie całe wyobrażenie i polot z tym związany i 'postać' staje się sztywniejsza w postrzeganiu." Lepiej bym tego nie ujął.

6. Największy dowcipniś - nie raz i nie dwa zaśmiałem się po postach sicksticka, fieldy'ego i ubeka. Łącznie zaśmiałem się 3 razy, więc głos idzie na nich. Wyróżniam ponadto Delpiero14, Diamena23 i Chlopaczka.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- brakuje mi zapewne jakieś 90% osób które tu pisało, nie tylko za mojej kadencji, ale i przed zarejestrowaniem się. Najbardziej to całej grupy kibiców Barcy, dzięki czemu temat Barcelony był bardzo interesujący. Wyróżniam Mentora, rkoemana i bartbuksa. Ale jest wielu innych: czeher, emdżej, MGiggs, MVB, Aker, Michal M, Ebi, Emerald, blackmore, FRYDERYK SZOPEN, mzatlanta...

8. Największy dziwak - jak za normalne uznać picie herbaty z mlekiem (ozob), pociąg do ...pociągów (Magnum), brak sklerozy w tak podeszłym wieku (fieldy), siłę do walki z lewactwem (Kamil232), pisanie każdego postu o długości przekraczającej moje wypracowanie maturalne (Morrow), "przesiadywanie" praktycznie w męskim towarzystwie (futbolowa), napinki jak małolat mimo swojego wieku (cloner), no i przede wszystkim kibicowanie Realowi Madryt (kibice Realu :badziewie: :wink: )? Cóż, każdy z nas jest oryginalny i wnosi ułamek tej oryginalności do naszego forum. Tak więc brak głosu na kogokolwiek.

9. Najlepszy mod - ktokolwiek ogarnia burdel w wątku politycznym zasługuje na 3 głosy. Nie zaglądam tam praktycznie wcale, więc nie mam pojęcia kim jest ów bohater.

10. Najlepszy typer - jako, że nie interesuję się już bukmacherką, to nie śledzę w ogóle tego tematu i brak głosów. Nie chcę teraz przeglądać wątków bukmacherskich, bo głos powinien być oddany na podstawie całorocznej obserwacji.

11. Najlepszy avatar - od lat na czele i bezkonkurencyjnie Morrow, do tego prawie w pełni odzwierciedlający osobę avatar Doktora (fakt, że nie ma tam jeszcze flaszki już pominę :wink: ) oraz futbolowa. Ogólnie, to wkurzają mnie osoby zmieniające avatar.

12. Wydarzenie roku na forum - śmierć rekinho - ani nie był moim najlepszym ziomkiem tutaj, ani najbardziej go lubiłem, czasami mnie irytował, ALE do jasnej cholery odszedł za wcześnie z tego świata. Bardzo smutna wiadomość. Zdjęcie bana Kamilowi232 - dotąd się to jeszcze nie zdarzyło, ale cieszę się z tej decyzji.

13. Kto poczynił największy postęp - matt - dołączył w zeszłym roku, ale jakoś nie dostrzegalny był przeze mnie tak, jak w tym roku. Do tego Chemik, którego posty wydają się dużo dojrzalsze niż kiedyś. Jako jeden z nielicznych widzi błędne peany na cześć Realu. Dałbym Carbona, ale pogląd na świat niezmieniony. Jeszcze rok lub dwa i jak zmieni podejście do życia, to głos gwarantowany. :P

14. Najbardziej pomocny użytkownik - Dzidek_ -skąd on to wszystko wie o elektronice? Zawsze odpowie na pytania odnośnie kupna sprzętu. RealFan - jeśli chodzi o sprawy techniczne z komputerami to jak tylko może, to pomoże. Jak można jemu pomóc przejść na kibicowanie właściwej stronie? :mrgreen: . seba82 - widziałem, że nieraz podpowiadał forumowiczom w kwestii diety.

15. Najfajniejszy użytkownik - Tomusmc - swój chłop, lubię czytać jego posty, Boromir - tu na zachętę, bo jak pojedzie już do tej pracy, to przepada jak kamień w wodę ['] oraz futbolowa - wiadomka, kobieca strona forum, od lat z nami, mimo tegorocznego focha, po którym miała nas opuścić, to jednak ciągle tu trwa. Oby tak dalej, bo jej posty są znaczące.

WKB
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1584

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 28 gru 2017, 22:15

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
Morrow
Dr.Football1
Kluchman

2. Debiut roku (Rookie Challenge)
Ilka
Bernabeu

3. Najsłabsze ogniwo forum
Brak

4. Największy piłkarski znawca
Morrow
Cement
Dr.Football1

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
Delpiero14
matt_
HMK

6. Największy dowcipniś
Brak

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
rekinho

8. Największy dziwak
Kamil323

9. Najlepszy mod
piotrcies
Dr.Football1
maciek_88

10. Najlepszy typer
BaQ
Salas11

11. Najlepszy avatar
Kluchman
Dr.Football1

12. Wydarzenie roku na forum
Odejście rekinho

13. Kto poczynił największy postęp
Brak

14. Najbardziej pomocny użytkownik
Brak

15. Najfajniejszy użytkownik
HMK
matt_
Delpiero14
Ostatnio zmieniony 29 gru 2017, 18:32 przez WKB, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cement
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2550
Kibicuję: Cementarnica 55 Skopje

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 29 gru 2017, 0:27

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) – Janop (aktywny w wielu tematach, ciekawe zainteresowania piłkarskie, kultura wypowiedzi), masacra (duża wiedza w dziedzinie historii i polityki - jeden z najwartościowszych uczestników dyskusji w tematach politycznych), Morrow (za całokształt)

2. Debiut roku (Rookie Challenge) – WiernyKibic, Ilka, RoyKeane

3. Najsłabsze ogniwo forum – nawet ci, których miałbym ochotę tu wpisać, wnoszą na forum coś pozytywnego, więc bez głosu

4. Największy piłkarski znawca – Janop (za piłkę szkocką i futbol afrykański), Morrow (świetne merytorycznie analizy które bardzo dobrze się czyta, oraz wiedza o piłce angielskiej)

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać – Janop, masacra, Doktor

6. Największy dowcipniś – Ubek (ironiczne i celne odpowiedzi)

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? – Blackmore (dobre opisy meczów z rozgrywek angielskich, ktoś wie co się z nim stało?), mzatlanta

11. Najlepszy avatar – DDK (Zdzisiu Kręcina na propsie), Kluchman (tradycyjnie za krowę)

12. Wydarzenie roku na forum – odbanowanie Kamila232

15. Najfajniejszy użytkownik – Boromir, matt, futbolowa

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 29 gru 2017, 5:18

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - seba82 za Milan, janop oraz DDK za ogół.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Ilka poza nią raczej bieda.
3. Najsłabsze ogniwo forum - League - troll.
4. Największy piłkarski znawca - Doktor.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - DDK, Seba82, fieldy
6. Największy dowcipniś - diamen23, ubek, sickstick
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Rekinho, komentarz zbędny, MVB
8. Największy dziwak - Carbon oraz tak trochę na wyrost ale cloner bo czasami nie mogę pojąć hmm jego spojrzenia na świat
9. Najlepszy mod - nie zwracam uwagi
10. Najlepszy typer - j.w.
11. Najlepszy avatar - DDK, Kluchman
12. Wydarzenie roku na forum - odejście Rekinho nic się z tym nie równa.
13. Kto poczynił największy postęp - nie mam pojęcia
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Seba82
15. Najfajniejszy użytkownik - futbolowa

Awatar użytkownika
lchi
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 95

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lchi » 29 gru 2017, 9:09

• Morrow - za wiedzę, kulturę wypowiedzi, szacunek dla rozmówców, dbałość o język i ortografię. Jego wyczerpujące posty są naprawdę godne podziwu.
  • Ilka - bo nie uciekła po kilku postach jak to mają w zwyczaju nowi użytkownicy.
  • League - za brak rzeczowej argumentacji w większości jego postów.
  • Cement - za niszowe ligi, które nie tylko ogląda, ale o których także pasjonująco opowiada.
  • janop - z jego forumowych wypowiedzi wynika, że to bardzo sympatyczny gość, z którym można i pożartować, i pogadać.
6. Największy dowcipniś
  • chłopaczek - za niepodrabialny sposób wypowiadania się.
  • blackmore - zawsze wnosił do tematów angielskiej piłki wiele celnych spostrzeżeń, zachowując przy tym wysoki poziom kultury osobistej.
8. Największy dziwak
  • Segrek - za jego egocentryzm.
9. Najlepszy mod
  • piotrcies - za luźne podejście.
10. Najlepszy typer
  • -
11. Najlepszy avatar
  • fieldy - niezmiennie dobry.
  • Śmierć rekinho.
  • ozob - pomimo zupełnie odmiennego światopoglądu, uważam że jego udzielanie się w większej ilości tematów wyszło forum na dobre.
    Chciałem wyróżnić jeszcze HMK, ale to można by rzec naturalna kolej rzeczy - Chemik dojrzał i to widać w jego postach. Czekamy jeszcze na Carbona :)
  • Kluchman - za temat techniczny.
  • ubek - chyba nie da się go nie lubić :wink:

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 gru 2017, 15:29

No to czas na mnie :) Chyba uda mi się kogoś wybrać i wyróżnić mimo mojego krótkiego pobytu tutaj ;)

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -

janop,Delpiero14 i matt_ - nie napiszę dlaczego, bo większość z Was uważam za wartościowych forumowiczów i każdy wnosi coś na to forum, ale musiałam wymienić trzech i właśnie Ci trzej Panowie przyszli mi na myśl w tej kategorii :)

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -

WiernyKibic, EndriuK, RoyKeane - wszyscy trzej dołączyli w podobnym czasie jak ja i są widoczni na forum

3. Najsłabsze ogniwo forum -

4. Największy piłkarski znawca - Każdy z nas jest znawcą :)

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -

Chyba większość Was, z którymi miałam jako taki kontakt tutaj, piwo przy meczu można by było wypić ;), ale wymienie trzy osoby: futbolowa - bo co dwie baby to nie jedna i myślę, że ze względu na MU dogadałybyśmy się. Ogólnie nie dogaduję się zbytnio z babami, a futbolowa wydaje się być bardzo spoko. Tomusmc - wydaje się być fajnym gościem, takim do pogadania o wszystkim. No i trzeciego wyróżnię Clonera - zweryfikowałabym tą postawę wirtualną - forumową z realną.

6. Największy dowcipniś -

ubek, kaczy

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-

Nikogo.

8. Największy dziwak - nie mam zdania na ten temat.

9. Najlepszy mod -

piotrcies - jakoś tak chyba największy kontakt mam z nim i niczym mi nie podpadł jeszcze ;) fieldy - bo gdzieś tam jest.

10. Najlepszy typer - Nie wiem.

11. Najlepszy avatar -

oczy Delpiero14, krowa Kluchmana i Zdzisiu DDK, który przypisany jest DDK! ;)

12. Wydarzenie roku na forum -

To, że jest to forum :)

13. Kto poczynił największy postęp - Nie mam pojęcia

14. Najbardziej pomocny użytkownik -

futbolowa - miła osóbka i zawsze służy pomocą.

15. Najfajniejszy użytkownik -

ryba_82 - bo mimo, że jesteśmy po dwóch różnych stronach Manchesteru, to można normalnie pogadać. Keres, futbolowa i wielu innych :)

Dobrnęłam do końca choć łatwo nie było ;)
Ostatnio zmieniony 31 gru 2017, 23:28 przez Ilka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Hunter9
Skład C
Skład C
Reputacja: 14

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hunter9 » 29 gru 2017, 20:31

Mimo krótkiego pobytu na forum, oraz być może nieco skromnej liczby postów zdecydowałem się mimo wszystko na oddanie swoich głosów :) Zaznaczam, że forum czytam już jakiś czas i myślę, że mogę oddać głos w przynajmniej kilku kategoriach :wink: Postaram się, też na kilka uzasadnień :D Moje typy:

fieldy - Podoba mi się to, ile czasu już jest na tym forum. Ponadto sprawia wrażenie fajnego i luźnego człowieka :)
Delpiero14 - Bo jest go pełno i wypowiada się regularnie, a myślę, że takie osoby są tu potrzebne :wink:
Carbon - W zasadzie podobnie jak wyżej :wink:

2. Debiut roku (Rookie Challenge) -

WiernyKibic - Za posty w temacie Barcelony i nie tylko :wink:
Ilka - Bo jest wszędzie i sądząc po postach ma naprawdę sporo zainteresowań, co lubię :)

-

4. Największy piłkarski znawca -

Cement - Za jego relacje z nieco bardziej "niszowych" lig.

5. Forumowicz którego chciałbyś poznać -

Ilka - Bardzo sympatyczna osoba :)
futbolowa - W zasadzie podobnie jak ilka :D

Delpiero14
ubek
cloner

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? -

-

8. Największy dziwak -

-

9. Najlepszy Mod -

Piotrcies
Dr.Football1

10. Najlepszy typer -

-

11. Najlepszy avatar -

Dr.Football1 - Żalił się, że nie ma na niego głosów, więc proszę :wink:
Delpiero14
ozob

Chyba postawie na aktywność w temacie Milanu podczas letniego okienka 2017 - Miało być jak nigdy, a wyszło jak zawsze :mrgreen:

13. Kto poczynił największy postęp -

-

Kluchman - Mam na myśli głównie pomoc w temacie technicznym

-Tak jak ktoś już pisał - Wszyscy jesteście fajni :beer:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 gru 2017, 21:24

Morrow - zawsze pisze długie posty, nie zawsze chce mi się je czytać, ale jak już się zabiorę to czytam z dużym zaciekawieniem. Fajny i inteligentny gość

fieldy - jest tu od zawsze, zawsze pisze w punkt

Futbolowa - już nie jest rodzynkiem, ale to bardzo ważna postać tego forum

Ilka, matt i WiernyKibic ta trójka weszła w forum jak nóż w masło. Dzisiaj pojawiła się nowa osoba, ale jeszcze za wcześnie żeby oceniać ;)

Nie oceniam

Morrow, Janop (ogarnianie topowych lig to nic przy tym co on ogarnia ;), Doktor (za młodzież)

Futbolowa - na pewno byłoby o czym pogadać

Ilka - podobnie jak wyżej

Juventini - nie będę wymieniał każdego pokolei bo nie mam na to miejsca ;) w ogóle to chętnie bym poznał każdego, kto trzyma to forum. Jednak zasady to zasady i trzeba wypisać trzy osoby

Ubek - od lat dobry poziom

fieldy - za dystans do wszystkiego

Delpiero14 - niech ma za starania chociaż poziom żartu przejął po Piotrku :P

Blackmore - cholernie cenny użytkownik, który z niewiadomych przyczyn zniknął

emdzej mam nadzieję, że u kolegi wszystko w porządku

rekinho

8. Największy dziwak -

panmechiko - wszedł na forum zbyt agresywnie, ale ma czas na poprawę

Carbon każdy go zna i każdy wie ;)

cloner lubię chłopa, ale za całokształt ma u mnie pewne miejsce w tej kategorii :)

9. Najlepszy mod -

fieldy, maciek_88 i j1mmy

10. Najlepszy typer -

Nie śledzę za bardzo tematu

11. Najlepszy avatar -

Doktor (ładnie poprosił to ma!)

Kluchman za najsłynniejszą krowę na świecie

Morrow zawsze fajnie wygląda, a swego czasu pokazał całe zdjęcie

Śmierć Rekona i nasi kochani Rossoneri ;)

Nie zauważyłem tendencji zniżkowej ani wzwyżkowej

Kluchman i Dzidek zawsze pomogą w pytaniach technicznych

Ja wszystkich lubię, a trzy osoby to zdecydowanie za mało

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 gru 2017, 2:13

Dzięki za wszystkie głosy ale wloski wcześniej słusznie zauważył, że w niektórych kwestiach to trochę przypomina towarzystwo wzajemnej adoracji a ja jestem tego najlepszym przykładem. To nie był dobry rok w moim wykonaniu w wielu aspektach, także na tym forum i moja obecność w tym miejscu przez te 12 miesięcy była marginalna albo prawie żadna. Miło, że są ludzie, którzy czytają i w jakiś sposób doceniają wypociny, które od czasu do czasu wyprodukuję ale oddawanie na mnie głosów w innych kategoriach niż avatar jest IMO nie fair w stosunku do wielu innych, często zasłużonych przez wiele lat, użytkowników tego forum, którzy poświęcają tu swój cenny czas a regularną aktywnością budują klimat tego miejsca. A w ostatnim roku zrobili dla swiatpilki.com nieporównywalnie więcej ode mnie.

Jak zwykle przepraszam wszystkich, których chciałbym wyróżnić a nie dało się z przyczyn technicznych. Starałem się nie powielać głosów.

Lubię sobie przypomnieć przy tej okazji zeszłoroczne głosy, wyglądały tak:
http://swiatpilki.com/viewtopic.php?f=1 ... a#p1098931

janop - zwykle nie przepadam za hipsterami ale Janek jest tu wyjątkiem. On zresztą nie jest takim typowym hipsterem. Cenię go za umiejętność kulturalnej dyskusji, szerokie horyzonty, doskonałą znajomość kultury i to, że pełno go na forum. Ugrzązł z nami na dobre i choć w kwestiach futbolowych nasze zainteresowania oraz poglądy często są rozbieżne to ten głos leci z czystym sumieniem. Zresztą, jeśli chodzi o mnie głosuję na niego 3 raz z rzędu w tej kategorii a zwykle staram się dywersyfikować głosy. Mam nadzieję, że w tym roku uda mu się wygrać. To m.in. dzięki takim osobom codziennie bardzo chętnie tu wracam.

sickstick - w poprzednich latach kilka razy chciałem go tu umieścić i z jakiegoś powodu zawsze trafiał gdzieś indziej. Nic nie poradzę, że lubię gościa. Mój typ poczucia humoru, chłopak obecny wszędzie, jest bystry, ma do siebie dystans i pojęcie w kwestiach na temat, których się wypowiada, można z nim się pośmiać i w domku, jak i pogadać merytorycznie o piłce, o której ma spore pojęcie. Takich użytkowników się ceni. Jak miał kryzys i zniknął z forum to go tu brakowało, odkąd pojawił się z powrotem nie miałem argumentów żeby go tu nie umieścić.

DDK - tu, podobna historia, bo pamiętam, że w zeszłym roku miałem pomysł oddać na niego głos w tej kategorii. Kolejny bardzo ważny użytkownik naszej małej społeczności, który dość mocno zapuścił tu korzenie, konsekwentnie budował swoją pozycję i trudno sobie wyobrazić obecnie to miejsce bez niego. Mimo, że w kilku kwestiach pewnie byśmy się nie zgodzili, podoba mi się jak ewoluował na forum. Dyskusje stara się prowadzić w kulturalny i merytoryczny sposób, ma swoje poglądy, których się trzyma a przy tym, na ile można oceniać po internetowej twórczości, wydaje mi się porządnym i dobrym człowiekiem, na którego głosuję z czystym sumieniem.

2. Debiut roku (Rookie Challenge )

Rok temu mieliśmy dobry rok bo dołączyli do nas matt i Delpiero, którzy stali się silnymi ogniwami forum i już zgarniają głosy na MVP a taki mbcz przecież też co jakiś czas się pojawia. W tym roku wcale nie wygląda to gorzej i miałem mały ból głowy na kogo stawiać i kibicuję żeby wszystkie nowe twarze z nami zostały (Melaviocka, Vampety czy chucka rzadko się tu widuje a tak dobrze rokowali rok temu...)bo każdy z niżej wymienionych debiutantów bardzo szybko stał się charakterystyczny i dokłada swoją cegiełkę w klimat tego miejsca.

Bernabeu - takie debiuty lubię najbardziej. Duża wiedza o piłce, wyczerpujące, wartościowe a przy tym świetne w odbiorze posty. Ma wiele do powiedzenia ale jest chętny do dyskusji, którą prowadzi w merytoryczny i kulturalny sposób. Znakomite wzmocnienie forum i oby został z nami jak najdłużej a nominacje w innych kategoriach to kwestia czasu.

svnachez - mógłbym w sumie przepisać to co wyżej, szkoda, że bywa tu jednak tak rzadko. Mało tych postów nastukał ale każdy coś wnosi i ma jakiś cel, od większości bije spora wiedza i duża kultura. Byłoby świetnie gdyby bardziej się udzielał.

WiernyKibic - nie rzuca mi się szczególnie w oczy jak sporo kibiców Barcelony na forum ale biorąc pod uwagę, że jest z nami od czerwca i nastukał prawie 1000 postów a jednocześnie nie wyróżnił się w tym czasie niczym negatywnym, trudno przejść wobec tego obojętnie. Jest z nami pół roku a sprawia wrażenie jakby uczestniczył czynnie w życiu forum od kilku dobrych lat i to jest komplement.

Wyróżnienia:

panmechiko - miałem dylemat czy go nie wrzucić wyżej bo jest charakterystyczny i wszedł do tematu Milanu jak po swoje. Czasem mi się wydawał nieco agresywny więc skończyło się tylko na wyróżnieniu :)

Ilka - nowa kobieta na forum to zawsze duże wydarzenie a Ilka, nie dość, że serce ma po odpowiedniej stronie Manchesteru to też wkroczyła na forum dość pewnie jakby była tu od lat.

EndriuK - miałem go już wyżej ale przypomniałem sobie o svanchezie. Z jakiegoś powodu trochę mi przeszkadza i odpycha jego avatar ale do jego twórczości forumowej nie mogę się jakkolwiek przyczepić. Spokojny, nie prowokuje konfliktów, wypowiada się sensownie. Życzę kolejnego równie udanego roku na forum.

Rezus, bo się cały czas łamie.

Żartuję ;) Bez głosów. Wszyscy jesteśmy tu potrzebni.

Kluchman - co roku mam dylemat gdzie go umieścić i praktycznie co roku powinien się spokojnie znaleźć w każdej z topowych kategorii. Intrygująca dla mnie postać, jeden z tych użytkowników, którego bardzo cenię nie tylko za aspekty piłkarskie ale i znajomość literatury czy techniki, jego posty zawsze czytam i cenię. Mimo, że jak sam pisze, już nie ogląda tylu spotkań co w przeszłości, to nadal skarbnica wiedzy o lidze hiszpańskiej i motor napędowy tematu Realu.

seba82 - nigdy nie wiem kogo z tej mocnej, włoskiej części forum tu wyróżnić, bo równie dobrze mogłyby być tu 3 albo i więcej głosów. W tym roku padło na sebę, choć ma stosunkowo niewielki staż na forum miałem go umieścić jak kilku poprzedników w temacie, jako MVP. W tym roku jednak idzie do znawcy. Mimo zacnego grona Milanistów, których tu mamy, przez lata kojarzyłem ich temat głównie z mete. Od już dłuższego czasu to seba mocno pcha ten wózek do przodu choć Milan taki trochę blady w tym sezonie ;) Temat Milanu, podobnie jak Juve i Interu to wciąż skarbnica wiedza o lidze włoskiej, która przez lata była katalizatorem tego forum. To właśnie dzięki takim użytkownikom jak seba. Lubię czytać jego posty, duża regularność ale przede wszystkim merytoryka, duża wiedza o Milanie i włoskich realiach.

Cement - niszowe ligi oraz futbolowa hipsterka to nigdy nie była i nie będzie moja bajka ale trudno przejść obojętnie wobec jego wytrwałości w śledzeniu tych mniej znanych meandrów futbolu i skrupulatności z jaką dzieli się z nami swoimi spostrzeżeniami na temat tego co oglądał. Za to szacunek, musi to wymagać naprawdę sporego samozaparcia i pasji, stąd też głos. Przy okazji to bardzo ciekawy użytkownik, zawsze z przyjemnością czytam jego długie posty w tematach gdzie jest dyskusja o wierze czy historii. Gdyby były jakieś kategorie kulturalne byłby jednym z faworytów do zwycięstwa.

Chętnie spotkałbym się oczywiście z każdym ale w tym roku głosy dla:

ubek - równie dobrze mógłby być w MVP czy najfajniejszym użytkowniku ale tam już mu dawałem głosy w poprzednich latach a miałem na te kategorie inne pomysły w tym roku. W wielu aspektach widzę tu podobieństwo z sickstickiem. Niby z pozoru może się wydawać takim forumowym śmieszkiem ale raczej nikt nie ma wątpliwości, że za tą maską jest bystry i inteligentny gość, z odpowiednim kręgosłupem moralnym, z którym można sensownie pogadać na wiele tematów. Jedno z kluczowych i najbardziej charakterystycznych ogniw tego forum. Kasacja konta przez piwusa dobrze mu zrobiła ;)

fieldy - myślę, że byśmy się dogadali. Gość, którego nie da się nie lubić, myślę, że nie udałoby się znaleźć użytkownika, który by mógł nie tyle fieldy'ego nie lubić co napisać, że nie darzy go sympatią albo że Wiesław go irytuje. A to się jednak rzadko zdarza. Lata mijają a to wciąż człowiek instytucja. Miałby pewnie całą aleję pomników za zasługi dla forum ale dalej tu trwa, czasem posprząta, czasem postraszy. Ma spory dystans do siebie, można się z nim i pośmiać, i pogadać o piłce albo innych tematach. Zdecydowanie jedna z najbardziej pozytywnych postaci tego forum.

masacra - mimo, że zabłądził w poszukiwaniach ulubionego klubu a wcześniej swoją aktywność przez pewien okres lokował głównie w temacie politycznym to od jakiegoś czasu, tak jak kiedyś, znowu więcej go w tematach piłkarskich gdzie zawsze przyjemnie go poczytać. Potrafi rzeczowo i sensownie przedstawić swoje zdanie. Do tego wydaje się ciekawą postacią, która ma o czym opowiadać i myślę, że dalibyśmy radę się dogadać przy piwie.

6. Największy dowcipniś

Chłopaczek - gdyby w tej kategorii było jakieś Hall of Fame to na jej środku stałby pomnik Chłopaczka, prawdopodobnie z jakimś złośliwym podpisem. Jak dla mnie bezdyskusyjny czempion tej kategorii od lat a jego poczucie humoru, które jest zarazem tak ironiczne a przy tym zupełnie niewymuszone i naturalne, w tym przypadku musi być oznaką nieprzeciętnej inteligencji co potwierdza jego działalność w innych sektorach tego forum.

sickstick - jak wyżej, potrafi mnie rozśmieszyć.

ubek - jak wyżej

Rok temu napisałem:
Co roku kogoś tu wymieniałem ale to się w żaden sposób nie przekładało na powroty więc nikogo nie nominuję. Skład się zmienia bardziej albo mniej a my i tak sobie radzimy więc nie ma powodów do rozpaczy.
I w kontekście tego co się zdarzyło, brzmi to w tym momencie przewrotnie, bo rekinho ani nie ma możliwości powrotu a w mijającym roku znalazł się jednak i powód do rozpaczy. Pisałem już o tym wcześniej w temacie komentarzowym, nie byliśmy może najlepszymi ziomkami na świecie ale chyba darzyliśmy się sympatią i gdyby nadarzyła się okazja pewnie obaj spokojnie zgodzilibyśmy się wyjść na jakieś piwo. Niestety nie będzie już takiej okazji.

blackmore - widzę, że ostatnio logował się w maju, mam nadzieję, że u niego wszystko w porządku i dalej realizuje swoje pasje. Szkoda, że zniknął ale tutaj wierzę, że gdzieś tam między kolejnymi obowiązkami oraz filmami i książkami, jeszcze od czasu do czasu do nas zagląda z ukrycia a któregoś dnia wróci w chwale. Odkąd się pojawił był bardzo dużą wartością dodaną dla tego forum.

Michał M - silny i nieliczny przedstawiciel bawarskiej części forum. Zawsze miło było go tu spotkać i podyskutować na futbolowe tematy.

MGiggsa i Crisa7 - duża wartość dodana do tematu MU jak i całego forum. Starzeją się jak my wszyscy i pewnie mają swoje priorytety ale jak w przypadku blackmore'a liczę, że nas czytają od czasu do czasu gdzieś z ukrycia.

mzatlanta - doszła nowa przedstawicielka płci pięknej ale jedna też zniknęła. Te jej posty w temacie Atletico i dyskusje z Doktorkiem miały jakiś swój urok.

No i Duch oczywiście, bo jest ciągle z nami ale jakby tylko duchem.

8. Największy dziwak

Carbon - w pozytywnym sensie. Kiedyś myślałem, że wyrośnie a forum z niego zrobi dojrzałego i stabilnego mężczyznę ale on jednak został dalej świrem i dostosował forum i świat pod siebie. Pomady, wrestling, babochłopy, Ariana Grande, rwanie Hiszpanek na Katolickich Dniach Młodzieży i fale, które nie potrafią kłamać to nie jest moja bajka ale trudno zaprzeczyć, że młody, choć wydawałoby się tak nieprzystający, jest stałą i bardzo ważną częścią tego forum. Za to szacunek.

kaczy - też w pozytywnym sensie, każdy jego post to perełka.

Sergek - mimo, że na etapie zarodka pokazano mu zły klub w czerwonych koszulkach to lubię chłopaka ale obserwując jego twórczość przez kolejne lata zaczynam utwierdzać się w przekonaniu, że jego rodzicami są cruel i Professor Chaos. Stąd dupy, nieprzeciętny intelekt, sukcesy zawodowe i ciągłe narzekanie.

9. Najlepszy mod

j1mmy - Clint Eastwood tego forum. Z jednej strony niczym mędrzec objawia nam prawdy życiowe jako najbardziej doświadczony byt tego forum, z drugiej byłby w stanie wymierzyć 10 batów i skazać na Sylwestra z TVP za przekleństwo w temacie politycznym. Pozytywna postać.

piotrcies - nie ma go tak często jak w przeszłości ale jak jest to chyba się nie opierdziela. Dobry duszek tego forum, choć ten czarny pan na avatarze trochę temu przeczy. Liczy na głosy w jakiejś kategorii, nie wiem czy trafiłem ;)

petru - rzadko się pokazuje ale ciągle patrzy i cały czas sprawuje nad nami opiekę gdyby forum miało spotkać coś złego więc rączki na kołder...klawiaturkę. Mam nadzieję, że w przerwach w słuchaniu dobrej muzy, realizuje z powodzeniem plan zostania milionerem, który sprawi, że wszyscy będziemy bogaci a ja będę miał swoją sekretarkę do pisania postów.

10. Najlepszy typer

Salas11 - fajnie, że do nas wrócił, obiecuję sobie, że kiedyś wrzucę go do którejś z głównych kategorii. Odkąd jestem na forum mam tylko pozytywne wspomnienia związane z jego osobą. Odkąd też pamiętam, regularnie działał w temacie bukmacherskim i dzielił się, bardzo często skutecznymi, typami.

BaQ - też odkąd pamiętam regularnie działa w temacie bukmacherskim, często z dobrą skutecznością.

11. Najlepszy avatar

cloner - ma coś w sobie ten avatar, że pasuje mi do postaci clonera a przy tym jest fajny wizualnie.

Dr.Football - bo Doktorkowi zależy na głosach w tej kategorii a faktem jest, że nie potrafię sobie go już wyobrazić z innym obrazkiem przy nicku.

ryba82 - jakoś się przyzwyczaiłem już do tego jego Jokera i kojarzę go z nim.

Dwa wyróżnienia:

Rezus - za przywiązanie do tradycji, doszło do tego, że jak gdzieś w telewizji widzę Beavisa i Buttheada to pierwszym skojarzeniem jest Rezus. W sumie jest o avku a to jeden z tych userów, który jest z forum na dobre i na złe od wielu lat i za to zasługuje na szacunek oraz docenienie.

seba82 - jakoś w tym roku ten Baggio mi zapadł bardziej w głowie i jak skojarzyłem to z rocznikiem z nicka i tymi wyblakłymi kolorami to daje to IMO fajny i charakterystyczny efekt. Podobnie mam z avkiem fekalii.

Odejście rekinho

matt - trudno tu pisać o postępie, bo rok temu był dla mnie debiutem roku i ciężko się przyczepić do czegokolwiek w jego twórczości. Głos za to, że z nami został, umocnił swoją pozycję, nie prowokuje konfliktów, nadal wypowiada się regularnie, z zachowaniem kultury i w stosunkowo krótkim czasie stał się integralną częścią nie tylko angielskiej strony ale całego forum.

Delpiero - praktycznie mogę przepisać to co wyżej. Mocne wejście na forum, w kolejnym roku nie zwolnił a nawet przyspieszył. Mocno zaangażował się w funkcjonowanie forum, wszędzie go pełno, na lajki ściga się z ubekiem i szybko stał się rozpoznawalną postacią naszej społeczności co po przykładach innych, dobrze debiutujących użytkowników, nie jest zasadą. Oby tak dalej.

ozob - w politykę nie ingeruję ale mam wrażenie, że po powrocie z banicji jest jakby spokojniejszy i bardziej merytoryczny.

Dzidek_ - w aspektach technicznych kiedy ktoś potrzebuje pomocy zwykle można liczyć na rzeczową i konkretną pomoc ze strony jego i Kluchmana. Tu nic się nie zmieniło od roku co jest tylko kolejnym plusem dla tych użytkowników.

Kluchman - jak wyżej. Zawsze chętny do merytorycznych rad nie tylko w tematach technicznych. Dobrze mieć takich userów.

maciek88 - widziałem, że kilka razy chętnie dzielił się bezinteresownie swoją znajomością prawa w przypadku zapytań użytkowników.

15. Najfajniejszy uzytkownik

futbolowa - zaskakujące jak jedna z nielicznych kobiet, może mieć duży wpływ na forum piłkarskie zdominowane przez facetów. Rzadko powtarzam głosy ale tu w zasadzie nie da się jej pominąć. Jest bardzo charakterystyczna, obszernie dzieli się swoimi spostrzeżeniami, potrafi bronić swojego stanowiska, sama prowokuje do dyskusji a przy tym, będąc przy okazji osobą oczytaną i kulturalną, wydaje się niesamowicie sympatyczna. W tej chwili trudno sobie wyobrazić forum bez niej.

Tomusmc - już od dłuższego czasu ugruntował tu swoją pozycję i jest jednym z nieodłącznych elementów Domku oraz tematów włoskich. Wydaje się fajnym i porządnym gościem. Dokłada dużą cegiełkę do funkcjonowania forum w kolejnym roku i nie da się wobec tego przejść obojętnie. Kolejna bardzo istotna postać tego forum.

Keres - pozytywny użytkownik, który regularnie od dłuższego czasu działa na forum i trudno napisać o nim cokolwiek negatywnego. Od pewnego, dłuższego już czasu więcej go w domku gdzie jest jedną z osób odpowiedzialnych za to, że to wciąż serce tego forum.

W tej kategorii miałem sporo kolejnych nicków ale cóż poradzić, wszystkim nie dogodzisz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2017, 6:36

Mam z tą kategorią spory problem. Jest kilka oczywistych kandydatur, jednak osoby te nie udzielają się tak często jakbym tego sobie życzył, wiec (bez wymieniania nicków) głosu nie dostaną. Zastanawiam się dla czyich wypocin ostatnio lubię wejść na forum i wychodzi mi, że sickstick jest moim MVP w tym roku. Nie tylko potrafi rozśmieszyć, ale i merytorycznie (co trzeba docenić) potrafi godzinami debatować o piłce, dzięki czemu chce się tu spędzać czas. Nawet ten hejt na Ozila mu wybaczę.

Rzadko zdarza się by nowy użytkownik z miejsca pisał, jakby od lat nas odwiedzał (pomijam multikonta). Bernabeu jest takim userem. Pojawił się znikąd i zaskoczył wiedzą, ale i kulturą wypowiedzi. Widać, że zna się na piłce i potrafi o niej rozmawiać w sposób rzeczowy. Oby więcej takich debiutów.

Te naprawdę najsłabsze z najsłabszych zostały pobanowane.

Każdy z nas, jak tu wchodzimy ma swoje obszary w których jest ekspertem. Mnie zawsze zastanawia jak można znać się na wszystkich możliwych ligach (a przynajmniej sprawiać takie wrażenie). Wyróżnienie dla Cementa i Doktorka. Ponadto chciałbym wyróżnić masacre, który ma sporą wiedzę, o czym ostatnio przekonuje coraz częściej. Fajnie, ze nie ogranicza się już tylko do polityki (bo tego nie czytam).

Wielu się już poznało... z userów których najdlużej kojarzę, a nie poznałem zostali futbolowa, czy Tomusmc i nie powiem, nie miałbym nic przeciwko... Magnuma też mogę w sumie tu umieścić. Mam jedną koleżankę (nie lesbijkę!!) która szuka porządnego faceta i chciałaby zwiedzić Stany...

6. Największy dowcipniś

W tym roku Chłopaczek głosu nie dostanie, może to go zmobilizuje do częstszego udzielania się (ta, jasne). Wyróżnię piotrciesa, bo pewnie czyta każdy kolejny post w tym temacie i liczy, że zobaczy tu swojego nicka. Nic mnie to nie kosztuje, a mogę spełnić czyjeś marzenie, to czemu nie? Co mnie zaskoczyło, to janop, który wydawałoby się, taki kulturalny, grzeczny i obyty, a jak dostanie wenę, to potrafi fajną szpilkę wbić i to całkiem zabawną, więc też go tu umieszczę. NIe mogę pominąć ubeka, który dwoi się i troi by zająć miejsce Chłopaczka na forum... wiadomo, że się nie uda, no ale niech na papierze ma ten głos :mrgreen:

rekinho

8. Największy dziwak

Niezmiennie dziwi mnie postawa naszego młodszego kolegi Carbona. Już się wydaje, że zrobił ten krok do przodu, że będzie kandydatem nawet do MVP, a potem w najmniej spodziewanym momencie wyskakuje z jedną ze swoich prowokacji i czar pryska.... Nie zrozumcie mnie źle, doceniam dużą aktywność, bo jak Maciek zniknął w pewnym momencie, to było pustawo, no ale jednak niektóre zachowania mnie dziwią, może nie do końca rozumiem to nowe pokolenie :P

9. Najlepszy mod

piwus ogarnia najwięcej, choć może nie zawsze to widać na forum.

10. Najlepszy typer

Dawno odpuściłem bukmacherkę, więc aż tak dobrze się nie orientuję. Głos zatem na zwycięzcę BPU, sicksticka.

11. Najlepszy avatar

Wiadomo czyj, wiec bez głosów w tym roku, bo regulamin stoi na przeszkodzie.

Nagłe i zdecydowanie przedwczesne odejście rekinho.

Delpiero14 i matt. Po udanych debiutach, w tym roku jakby ich jeszcze wiecej. Jeden rozśmiesza towarzystwo, a drugi koncentruje się na rozwoju forum (przez co rozumiem aktywny udział w wielu tematach, nie tylko piłkarskich i zaangażowanie w różne forumowe zabawy). Idziecie w dobrym kierunku panowie.

...

Magnum, a byłby jeszcze fajniejszy, jakby częściej zaglądał do tematów piłkarskich, a mniej do politycznych.

Jak ktoś spodziewał się głosu, a nie dostał, to przepraszam. Musicie mi wybaczyć, pamięć już nie ta i na pewno kogoś pominąłem, choć początkowo chciałem w jakiejś kategorii umieścić. Jak cos mi sie przypomni to poprosze koleżankę Edytę :love: o stosowne poprawki. Z tego miejsca dziękuję także za głosy oddane na mnie :wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 gru 2017, 9:06

Let's get ready to rumble!

- Janop, Piotrcies, J1mmy

- WiernyKibic, Ilka, Endriuk

- league, czarny_samael, sawyer

- Cement, Diamen23, Boromir

- Dr. Football, Janop, Magnum

6. Największy dowcipniś
- wiadomo że ja :mrgreen:

- konsekwentnie: nikogo

8. Największy dziwak
- Carbon

9. Najlepszy mod
- J1mmy, maciek_88

10. Najlepszy typer
- fortuna, sts, milenium, pedały nas ciągle ogrywają

11. Najlepszy avatar
- krówka Kluchmana, nic się nie zmienia

- ban dla kamila

- nikt

- Kluchman

- J1mmy, Janop, Keres

Wybaczcie brak argumentacji, ale w pracy na koniec roku taki zapieprz, cud że zdążyłem coś napisać :P

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 31 gru 2017, 10:42

- Janop, Piotrcies, morrow

- WiernyKibic, Ilka,matt

rezus- najwiekszy idiota forumowy
- , ddk - przemądrzałe głąby
-kamil112 .
brakło miejsca dla clonera.

- Cement, janop, blackmore

- Dr. Football, Janop, Magnum

6. Największy dowcipniś
- piotrces, ubek

- akarin, michal m, i inni z bundesligi

8. Największy dziwak
- Carbon,cloner

9. Najlepszy mod
- J1mmy, maciek_88, piwus

10. Najlepszy typer

11. Najlepszy avatar
doktor

-rekinho
- nikt

- ja

-futbolowa, Janop, magnum

2wp //fieldy

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 484

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 31 gru 2017, 13:01

Kilka osób umieściłbym w kilku kategoriach na raz, ale starałem się, żeby nikt nie pojawił się więcej niż raz.

fieldy - bo tak
Tomusmc - bo tak
cloner - bo tak

WiernyKibic, Ilka, EndriuK - bo naklepali najwięcej postów

Kamil232 - po co uzasadniać wybór jak można przeczytać jego posty?

Cement - za interesowanie się rozgrywkami, którymi nie interesują się nawet rodziny piłkarzy w nich grających
Doktor - za (dziwne) interesowanie się młodymi chłopcami
Loczkerson - za wiedzę o włoskiej piłce

Morrow - bo tak
ubek - bo tak

Chłopaczek - ale mógłby częściej wpadać na forum

blackmore - bo to był mocny kandydat na MVP forum
rekinho - wiadomo
Duch - chyba przestał tutaj zaglądać

8. Największy dziwak -
kaczy - oczywiście dziwak w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Niedościgniony wzór w pisaniu szalonych postów, choć obecnie można powiedzieć, że forma już nie ta. Mimo wszystko, form is temporary, class is permanent
fekalia - tutaj też pozytywnie, lubię czytać jego posty

9. Najlepszy mod -
Nie wyróżnię nikogo pozytywnie, mogę za to wyróżnić negatywnie - każdego, kto przyłożył rękę do uwolnienia Barabasza

10. Najlepszy typer -
sickstick i BarcaQzyn - finaliści ostatniego BPU

11. Najlepszy avatar -
Nikogo nie wyróżnię, ale szanuję wszystkich, którzy nie zmieniają avatarów, szkaluję tych, przez których muszę sprawdzać kto napisał posta, bo je zmieniają

Odejście rekinho
Rozbawiła mnie akcja ziomka, który wrzucał we włoskich tematach posty z wymyślonymi ksywkami zawodników. Kilka takich prób nie przyniosło oczekiwanego rezultatu, aż w końcu włoski złapał przynętę, bo sam pisał takie posty na forum Juve

matt - dobrze czytać jego posty, rzeczowo wypowiada się w wielu tematach

Kluchman i Dzidek - za temat techniczny
maciek_88 - za objaśnianie prawa sportowego

janop - bo tak
j1mmy - bo tak
DDK - bo tak

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 31 gru 2017, 13:16

fieldy - jak dobry kumpel, z którym chciałby się usiąść przy piwie. Instytucja.

nikt - nie udzielałem się w ostatnich kilkunastu miesiącach zbyt dużo, dlatego najzwyczajniej w świecie nie mam pojęcia.

Duch - dał ciała w BPU.

Doctor - nagroda Benjamina Buttona za zainteresowanie i ogromną wiedzę w tematyce piłkarskiej młodzieży.

Morrow, janop, futbolowa - nie miałem przyjemności i jeśli kiedyś byłaby okazja, to chętnie bym kawę wypił.

6. Największy dowcipniś
Ubek - przynajmniej tak było kiedyś.

Rekinho

8. Największy dziwak
kaczy - o ile tu jeszcze zagląda.

9. Najlepszy mod
-
10. Najlepszy typer
-

11. Najlepszy avatar
Doctor

Wiadomo, sprawa przykra jak cholera, a więc śmierć naszego forumowego kolegi.

-

futbolowa

futbolowa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”