www.ronaldistyle.com == tutaj masz mnostwo jego flipflapowinfernus pisze:Na czym dokładniej polega ten flip flap ?
poszukaj a zobaczysz ...
To jest tak ze stopa idziesz pilka w prawo i w lewo jednym pociagnieciem stopy
POZDRO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 maja 2005, 20:32
www.ronaldistyle.com == tutaj masz mnostwo jego flipflapowinfernus pisze:Na czym dokładniej polega ten flip flap ?
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 12 maja 2005, 20:35
kiedys czytalem, ze obroncy w Hiszpani rozpracowali ten jego trick w krotkim czasie, co bylo poczatkiem jego zlej passy wystepow w lidze hiszpanskiej, ktora ciagnie sie do dzis;unojedrzej pisze:Ja wręcz uwielbiam robic znany trik denilsona (który wg mnie robił to najlepiej i robi) tzn wypuszczam leciutko piłke i udaje że ide w prawo - lewo - prawo - lewo - prawo - lewo itd.. az wkoncu wybieram kierunek i tam jade z pila..pilka oczywiscie jest wtedy pod moim nogami podczas tych obrotow wiecie o co chodzi pozatym !!! ciężko jest opisać zwód , ale ten co opisałem jest bardzo popularny
qczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 12 maja 2005, 20:43
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 maja 2005, 21:58
dośrodkowanie piłki inną nogą niż może się wydawać - Mi z reguły to wydaje sie, iz dośrodkowuje sie lewa lub prawą, a on jak to robii, oboma na raz? dosyć dziwne inną nogą niż może się wydawac, cyzli jaką, środkową? Czy chodzi Ci o krzyżaka?wrzutki Heinza (chyba najcześciej on to robil, jakby to powiedziec dosrodkowanie pilki inna noga niz moze sie wydawac
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 12 maja 2005, 22:05
może i to krzyżak się nazywa, chodziło mi o to, że koleś powinien np. dosrodkować prawą nogą bo jest dogodniej, a dośrodkowuje lewąBUNCH pisze:EJ no sam jestem ciekaw, rozpracowanie Denilsona? Wg mnei to zwykła przekłądanka to co robi Cristiano, tak? A co do Heinza. A teraz![]()
![]()
kolejny post któego za grosz zrozumieć nie mogę
dośrodkowanie piłki inną nogą niż może się wydawać - Mi z reguły to wydaje sie, iz dośrodkowuje sie lewa lub prawą, a on jak to robii, oboma na raz? dosyć dziwne inną nogą niż może się wydawac, cyzli jaką, środkową? Czy chodzi Ci o krzyżaka?wrzutki Heinza (chyba najcześciej on to robil, jakby to powiedziec dosrodkowanie pilki inna noga niz moze sie wydawac
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 maja 2005, 22:09
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 12 maja 2005, 22:13
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 12 maja 2005, 22:21
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 12 maja 2005, 22:58
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 maja 2005, 23:17
Kto to jest Henry??
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 12 maja 2005, 23:20
Tomusmc pisze:Kto to jest Henry??jeśli nie to podobny
wygląda trochę jakby to zrobił specjalnie bo jak taki piłkarz może się pomylić dwa razy
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 12 maja 2005, 23:30
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 13 maja 2005, 11:41
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 13 maja 2005, 19:01
infernus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio