Wasze ulubione zwody - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Re: Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 maja 2005, 20:32

infernus pisze:Na czym dokładniej polega ten flip flap ?
www.ronaldistyle.com == tutaj masz mnostwo jego flipflapow :P To znaczy kilka :P ale jest ...

poszukaj a zobaczysz ...

To jest tak ze stopa idziesz pilka w prawo i w lewo jednym pociagnieciem stopy :D Fajna sprawa :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 12 maja 2005, 20:35

unojedrzej pisze:Ja wręcz uwielbiam robic znany trik denilsona (który wg mnie robił to najlepiej i robi) tzn wypuszczam leciutko piłke i udaje że ide w prawo - lewo - prawo - lewo - prawo - lewo itd.. az wkoncu wybieram kierunek i tam jade z pila..pilka oczywiscie jest wtedy pod moim nogami podczas tych obrotow wiecie o co chodzi pozatym !!! ciężko jest opisać zwód , ale ten co opisałem jest bardzo popularny :)
kiedys czytalem, ze obroncy w Hiszpani rozpracowali ten jego trick w krotkim czasie, co bylo poczatkiem jego zlej passy wystepow w lidze hiszpanskiej, ktora ciagnie sie do dzis;
co do trickow to podoba mi sie firmowy zwod Ronaldinho(na reklamie Nike byl m.in.); fajna jest tez wymieniana juz ruleta Zizu oraz wrzutki Heinza(chyba najcześciej on to robil, jakby to powiedziec dosrodkowanie pilki inna noga niz moze sie wydawac :roll: )

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 12 maja 2005, 20:43

O wiem jaże już tego flip flapa widzialem na konpilacji jednej. A Zwod denilsona to są poprostu kołka nad piłką ?

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 maja 2005, 21:58

EJ no sam jestem ciekaw, rozpracowanie Denilsona? Wg mnei to zwykła przekłądanka to co robi Cristiano, tak? A co do Heinza. A teraz :evil: :evil: :evil: kolejny post któego za grosz zrozumieć nie mogę
wrzutki Heinza (chyba najcześciej on to robil, jakby to powiedziec dosrodkowanie pilki inna noga niz moze sie wydawac
dośrodkowanie piłki inną nogą niż może się wydawać - Mi z reguły to wydaje sie, iz dośrodkowuje sie lewa lub prawą, a on jak to robii, oboma na raz? dosyć dziwne inną nogą niż może się wydawac, cyzli jaką, środkową? Czy chodzi Ci o krzyżaka?

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 12 maja 2005, 22:05

BUNCH pisze:EJ no sam jestem ciekaw, rozpracowanie Denilsona? Wg mnei to zwykła przekłądanka to co robi Cristiano, tak? A co do Heinza. A teraz :evil: :evil: :evil: kolejny post któego za grosz zrozumieć nie mogę
wrzutki Heinza (chyba najcześciej on to robil, jakby to powiedziec dosrodkowanie pilki inna noga niz moze sie wydawac
dośrodkowanie piłki inną nogą niż może się wydawać - Mi z reguły to wydaje sie, iz dośrodkowuje sie lewa lub prawą, a on jak to robii, oboma na raz? dosyć dziwne inną nogą niż może się wydawac, cyzli jaką, środkową? Czy chodzi Ci o krzyżaka?
może i to krzyżak się nazywa, chodziło mi o to, że koleś powinien np. dosrodkować prawą nogą bo jest dogodniej, a dośrodkowuje lewą

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 maja 2005, 22:09

Tak z bliższej jak wielu piłkarzy czy coś tkaiego:

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 12 maja 2005, 22:13

o wlasnie o cos takiego mi chodzilo sir

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 12 maja 2005, 22:21

Ja slyszalem jak narazie jedna nazwe tego zwodu. Jest to tak zwany "Krzyżak". Fajnie wyglada ten zwod. Nie oszukasz nim moze przeciwnika ale ladnie sie on prezentuje.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 12 maja 2005, 22:42

Hehe, ale i tak najlepsze jest to zagranie :D , poniekąd zwód :D

Ściągać

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 12 maja 2005, 22:58

:lol: Ale sie usmialem. Masakryczny jest ten zwod. Polecam do sciagniecia. Bogi zamiesc go w temacie football videos...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 maja 2005, 23:17

Bogi pisze:Hehe, ale i tak najlepsze jest to zagranie :D , poniekąd zwód :D

Ściągać
Kto to jest Henry?? :lol: jeśli nie to podobny :) wygląda trochę jakby to zrobił specjalnie bo jak taki piłkarz może się pomylić dwa razy 8)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 12 maja 2005, 23:20

Tomusmc pisze:
Bogi pisze:Hehe, ale i tak najlepsze jest to zagranie :D , poniekąd zwód :D

Ściągać
Kto to jest Henry?? :lol: jeśli nie to podobny :) wygląda trochę jakby to zrobił specjalnie bo jak taki piłkarz może się pomylić dwa razy 8)

No przecież to jest Henry, obok niego przebiega Pires, a te zwody to specjalnie, bo jak widać są na rozgrzewce przed meczem...A stroje stare Arsenalu, jeszcze z logiem "Sega" 8)

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 12 maja 2005, 23:30

A gdyby takim sposobem karne strzelał ? :P Ciekawe czy bylyby skuteczne :P

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 13 maja 2005, 11:41

Znam to, a wyjaśnie, kryzżak/b] to nie zwód, jest podobny, nazywa sie 'Hocus-Pocus' (np. Swensson z Anderlechtu, taki blondyn) go raz zrobił, jest na filmiku, a kryzzak cyz tez 'La bona shot' [Rabona shot] służy do wrzutek, ale Rivaldo, Maradona strzelali z niego, więc...
Ibarra często wrzuca krzyżakiem, a ten "zwody" Henrego widziałem, wogóle wszystko pochodzi ze stacji SKY SPORTS od nich idzie '3rd eye' , 'Showboat' i inne ciekawe gole, sytuacje...

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 13 maja 2005, 19:01

Ja tylko chciałem dodoać że szacowna telewizja SKY SPORTS sponsoruje Juventus Turyn :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”