Twój ulubiony piłkarz? - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
wojtas1990
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

najleprzy piłkaż świata???

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojtas1990 » 03 cze 2005, 20:58

najleprzym piłkażem świata jest schevchenko , pomimo finału ligi mistrzów jak on wam sie nie podoba to na 2 miejscu stoi kaka tagrze z milanu. młody utalentowany brazylijczyk nabroji jeszcze w serie a..

AC MILAN MISTRZEM JEST , A KIBICEM WOJTAS JEST!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

jarma70
Trampkarz
Trampkarz

Mój ulubiony piłkarz to......

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jarma70 » 03 cze 2005, 21:09

Najlepszy pillkarz na świecie to... FRANK LAMPARD!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 03 cze 2005, 21:30

Ja mam symaptię do DaMarcusa Beasleya. Jest to gracz młodego pokolenia, ale juz pokazuję, że ma spore umiejętności. Bardzo odpowiada mi jego styl gry, choć to gracz lewonożny w przeciwieństwie do mnie.

Cristiano Ronaldo to świetny drybler i w niektórych sytuacjach próbuję powtórzyć jego tricki. Przyznam szczerze, iż to bardzo trudne. Jednak czasem, Cris powinien zrobić jeden drybling zamiast dwóch, dwa zamiast trzech, gdyż to byłoby większą korzyścią dla drużyny.

Ebiego Smolarka również lubię za ambicję i wolę walki. Przyznam, iż to jeden z moich ulubieńców.

Roman Weidenfeller :!: to jest zawodnik, którego staram się nśladować stojąc na bramce. Super goalkiper, z refleksem.

Xabi Alonso, chyba najmniej doceniany gracz jakiego znam. To on wykonuję czarną robotę w Liverpoolu, jednak wszytkie chwały spływają na Gerrarda. Imponuję mi jego gra. Jego piękne podania (zawsze dokładne, zagrywane w tempo), przechwyty piłki są naprawdę imponujące.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 cze 2005, 21:33

Anglia-Gerrard, Lampard, Henry Zaimponowali mi oni swoją graą. Steven, wielki przywódca The Reds, nie kiwa, raz świetnie dośrodkuje w pole karne i gol. Lamps gra bardzo podbnie jak Gerrard, przywódca The Blues, jeden z najlepszych pomocników reprezetacjii Albionu. Henry prawie co rok król strzelców, znakomity napastnik.

Niemcy-Maakay Bardzo dużo goli w Bayernie, w tym sezonie król strzelców.

Polska-Żurawski, Krzynówek. Od paru już lat Żuraw utrzymuje swoją bardzo dobrą formę, strzela dużo goli w polskiej lidze jak i w reprezentacji, czeka wreszcie kiedy odejdzie z Wisełki. Krzynio bo bardzo dobre występy w Bayerze i w S-kadrze, świetny sezon tego zawodnika i miejsce w podstawowym składzie drużyny z Leverkusen.

Włochy-Gilardinio, Maldini. Gialardinio mimo młodego wieku, strzelił 45 w dwóch sezonach Serie A, kuszony przez najwieksze kluby Europy, mam wielką nadzieję, że po tym sezonie obierze kierunek na Londyn a dokładnie na Stamford Bridge. Maldini, wielka legenda, człowiek, którą całą karierę spedził w Milanie. Doświdczony obronca.

Holandia-Gomes, Cocu, Kuijt- Gomes, bardzo dobry barmkarz, swoimi świetnymi występami zwrócił uwagę nakjlepszych klubów Europy. Doswidczony Cocu, znakomicie sobie radzi w ojczyźnie, bardzo dobrze dyryguje grą PSV. Kuijt to jeden z najlepszych napastników w Holandii, niedługo przeniesie się do lepszego klubu.

Francja-Essien, Juninho Pernambucano. Pierwszy, świetnie gra na defensywnej pomocy, daleko zeszedł z Lyonem w LM. Wizytówka Juninho jest swietne wykonywanie rzutów wolnych, bardzo dobrze sobie radzi w innych stałych frangmentach gry.

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 03 cze 2005, 21:45

ronaldinho!!

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 03 cze 2005, 21:50

cloner pisze:moj ulubiony pilkarz, moj idol niestety juz nie gra - a jest nim ... ROBERTO BAGGIO
TO co on wyprawiał co rany boskie!

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 03 cze 2005, 21:53

Dostajesz 2WP za pisanie posta pod postem i za poprzedniego posta//Tomusmc
Za poprzedniego? A co z nim nie tak? Przecież mam dużo klipów z Baggio i wiem co wyprawiał na boiskach, więc? WYtłumacz mi bo nie rozumiem.

Z tym WP za pisanie posta pod postem to się zgodze.
(tego wyedytowałem, by nikt nie myślał, że napisałem nowego)
Ostatnio zmieniony 04 cze 2005, 1:06 przez BUNCH, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 03 cze 2005, 23:19

Mikusinski pisze: Niemcy-Maakay Bardzo dużo goli w Bayernie, w tym sezonie król strzelców.
Nie interesuje sie za bardzo Bundesliga ale wydaje mi sie krolem został Mintal
Mikusinski pisze:Włochy-Gilardinio, Maldini. Gialardinio mimo młodego wieku, strzelił 45 w dwóch sezonach Serie A, kuszony przez najwieksze kluby Europy, mam wielką nadzieję, że po tym sezonie obierze kierunek na Londyn a dokładnie na Stamford Bridge.
No Alberto jak to mowił jego dawny trener Prandelli bedzie najlepszym napastnikiem przez nastepne 10 lat :wink: a co do jego liczb to tych bramek ma wiecej w Serie A 58 bramek w 152 meczach A do Angli sie nie wybiera dzisiaj czyatłem ze odrzucił oferte Czelsji warta 40 mln E a sam miał zarabiac w Angli 5 mln funtó w za sezon powiedział ze dla niego Serie A jest najwazniejsza i preferuje Milan :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 04 cze 2005, 10:16

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:
Mikusinski pisze: Niemcy-Maakay Bardzo dużo goli w Bayernie, w tym sezonie król strzelców.
Nie interesuje sie za bardzo Bundesliga ale wydaje mi sie krolem został Mintal
Mikusinski pisze:Włochy-Gilardinio, Maldini. Gialardinio mimo młodego wieku, strzelił 45 w dwóch sezonach Serie A, kuszony przez najwieksze kluby Europy, mam wielką nadzieję, że po tym sezonie obierze kierunek na Londyn a dokładnie na Stamford Bridge.
No Alberto jak to mowił jego dawny trener Prandelli bedzie najlepszym napastnikiem przez nastepne 10 lat :wink: a co do jego liczb to tych bramek ma wiecej w Serie A 58 bramek w 152 meczach A do Angli sie nie wybiera dzisiaj czyatłem ze odrzucił oferte Czelsji warta 40 mln E a sam miał zarabiac w Angli 5 mln funtó w za sezon powiedział ze dla niego Serie A jest najwazniejsza i preferuje Milan :D
Wiem, pomyliłem się, ale już wpierwszym sezonie gry w Bayernie został vice-królem strzelców.
Jeszcze zapomniałem dodać Hiszpani.
Hiszpania-Ronaldinho, Diego Forlan. Ronni to znakomity gracz, bardzo wiele asyst na koncie Brazylijczyka, świetnie się rozumie z Eto'o. Frorlan po nieudanym epizocie w ManU, wyjechał do Hiszpanii, gdzie sobie świetnie radzi, grając w Villarearze.
Jeszcze Luis Garcia z Anglii-Hiszpan bardzo dobrze sobie radzi w The Reds, strzela piękne gole, za co go bardzo polubiłem.

Awatar użytkownika
SebCristiano
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 04 cze 2005, 10:22

ja mam wielu pilkarzy ktorych moge nazwac ulubionymi ale z mlodego pokolenia to jest :twisted: CRISTIANO RONALDO :twisted: zawsze lubilem Ronaldo z Realu i Ronaldinho to taka moja trojeczka :D :D

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 04 cze 2005, 11:38

Moim ulubionym piłkarzem jest Zinedine Zidane. Cenie go przede wszystkim za jego wspaniałą technike, piękny drybling, dokładne podania, i bardzo dobry przegląd pola. Zizou nie raz sam przesądzał o losach meczu np. Francja-Anglia(chyba wszyscy wiedzą o co chodzi). Jest to piłkarz chyba jeden z najbardziej utytułowanych bo zdobył już praktycznie wszystko z reprezentacją jak i ze swoimi klubami... Bez Niego Francja gra bardzo słabiutko... :roll: Widać, że Go brakuje... Mimo iż już nie jest młody, a wręcz już jest stary, to dalej będzie mój ulubiony piłkarz. Od zawsze był moim ulubieńcem i tak chyba już pozostanie. To jest prawie jedyny zawodnik Realu do którego mam szacunek. Poza tym nie robi w okól siebie takiej medialnej otoczki jak sławetny już David Beckham. Jedyne co mnie smuci to jest fakt, że On juz długo w piłke nie pogra :( A szkoda :cry: Zastanawiam się co ja zrobie gdy on skończy kariere... Nie będe miał komu kibicować :?

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 06 cze 2005, 22:33

JA przeogromnym szacunkiem daze RAULA za to co zrobil dla piłki noznej, Hiszpanii oraz Realu i choc teraz napewno nie błyszczy to cały czas jest Wielkim piłkarzem, ale i człowiekiem. Wsiakł w Real i nie wyobrazam sobie jak wielu GALACTICOS bez GONZALEZA. W tym sezonie rozegrał az 50 meczy niewielu wielkich byłoby stac na taki wysiłek... :!: RESPECT :!:

No i jeszcze musze tu wspomniec o ZIDANIE , za to co zrobił w 1998 przeciwko Brazyli strasznie wtedy płakałem ze szczescia JEST NAPRAWDE WIELKI

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2234
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 cze 2005, 18:37

Ja cenię przede wszystkim zawodników, którzy zrobili coś dla Manchesteru.

Mimo wszystkiego co się stało od dziecka pozostała mi sympatia do Davida Beckhama. Najbardziej bolało mnie to, jakie podejście mieli do niego jego 'fani' po pamiętnym meczu z Argentyną podczas mundialu 98 :roll:
Do dziś szanuję go za to ile zrobił dla ManU. Stał się żywą legendą tego klubu... Te rzuty wolne :roll:, którymi zachwycał cały świat...

Przeszedł do Realu - w pierwszym momencie byłam wściekła i rozżalona. W ogóle na jego nazwisko reagowałam nerwami. No i wtedy ktoś podstawił mi pod nos jego biogriafię, po przeczytaniu której z kolei zaczęłam tracić szacunek do sir Alexa Fergusona...
Takie błędne koło... ;)

Teraz mimo, iż Becks gra w Realu i widać go wszędzie - w telewizji i brukowcach - nadal pozostaje tym moim pierwszym idolem piłkarskim ;)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 cze 2005, 18:51

Bardzo cenie sobie Christiana Vieriego, niestety nie monge nasladaowac jego stylu gry ponewaz moj bardzo sie rozni od preferowanego przez Bobo. Moj ulubiony zawodnik (pozostanie nim na zawsze) jest taranem i swietnie gra glowa (ja tez :P:P:P) ale ja wole akcje indywidualne i pojedynki biegowe wiec bardzo sie roznimy, ale i tak Bobo bedzie moim wzorem pilkarza i czlowieka do konca zycia. Po prostu Bobo jest THE BEST. Poprostu nie mam slow zeby opisac uwielbienie do tego pilkarza. Najlepszy napastniki Interu ...

FORZA BOBO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

POZDRO

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Obrazek

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Awatar użytkownika
Byczy
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Byczy » 18 cze 2005, 11:10

Moimi idolami są