AC MILAN MISTRZEM JEST , A KIBICEM WOJTAS JEST!!!!!!!!!!!!!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojtas1990 » 03 cze 2005, 20:58
wojtas1990
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jarma70 » 03 cze 2005, 21:09
jarma70
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 03 cze 2005, 21:30
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 cze 2005, 21:33
Mikusinski
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 03 cze 2005, 21:50
TO co on wyprawiał co rany boskie!cloner pisze:moj ulubiony pilkarz, moj idol niestety juz nie gra - a jest nim ... ROBERTO BAGGIO
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 03 cze 2005, 21:53
Za poprzedniego? A co z nim nie tak? Przecież mam dużo klipów z Baggio i wiem co wyprawiał na boiskach, więc? WYtłumacz mi bo nie rozumiem.Dostajesz 2WP za pisanie posta pod postem i za poprzedniego posta//Tomusmc
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 03 cze 2005, 23:19
Nie interesuje sie za bardzo Bundesliga ale wydaje mi sie krolem został MintalMikusinski pisze: Niemcy-Maakay Bardzo dużo goli w Bayernie, w tym sezonie król strzelców.
No Alberto jak to mowił jego dawny trener Prandelli bedzie najlepszym napastnikiem przez nastepne 10 latMikusinski pisze:Włochy-Gilardinio, Maldini. Gialardinio mimo młodego wieku, strzelił 45 w dwóch sezonach Serie A, kuszony przez najwieksze kluby Europy, mam wielką nadzieję, że po tym sezonie obierze kierunek na Londyn a dokładnie na Stamford Bridge.
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 04 cze 2005, 10:16
Wiem, pomyliłem się, ale już wpierwszym sezonie gry w Bayernie został vice-królem strzelców.Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Nie interesuje sie za bardzo Bundesliga ale wydaje mi sie krolem został MintalMikusinski pisze: Niemcy-Maakay Bardzo dużo goli w Bayernie, w tym sezonie król strzelców.
No Alberto jak to mowił jego dawny trener Prandelli bedzie najlepszym napastnikiem przez nastepne 10 latMikusinski pisze:Włochy-Gilardinio, Maldini. Gialardinio mimo młodego wieku, strzelił 45 w dwóch sezonach Serie A, kuszony przez najwieksze kluby Europy, mam wielką nadzieję, że po tym sezonie obierze kierunek na Londyn a dokładnie na Stamford Bridge.a co do jego liczb to tych bramek ma wiecej w Serie A 58 bramek w 152 meczach A do Angli sie nie wybiera dzisiaj czyatłem ze odrzucił oferte Czelsji warta 40 mln E a sam miał zarabiac w Angli 5 mln funtó w za sezon powiedział ze dla niego Serie A jest najwazniejsza i preferuje Milan
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 04 cze 2005, 10:22
SebCristiano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 04 cze 2005, 11:38
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 06 cze 2005, 22:33
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 cze 2005, 18:37
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 cze 2005, 18:51

RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Byczy » 18 cze 2005, 11:10