Villarreal CF (zbiorczy) - Strona 2

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 03 sie 2005, 16:09

Nie chyba na mistrzostwo to jeszcze nie czas :wink: . Będą mieli bardzo trudną przeprawe w LM z Evertonem. Napewno stworzą ciekawe widowisko, niestety tylko jedna z tych drużyn awansuje od fazy grupowej. :(

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 03 sie 2005, 17:24

No i pięknie Alessio i Kromkamp podpisali kontrakty z Villarreal :D :D :D . Młody Mariano Barbosa stanie na bramce. Po prawej będzie miał Kromkampa, a w środku Gonzalo Rodrigueza i najprawdopodobniej Quique Alvareza bądź Arrarubene. Po lewej niezawodny Sorin. A w środku Tacchinardi, Riquelme. Być może więcej szans będzie dostawał Hector Romero. A napad wymarzony: Forlan, Figueroa. Ten drugi w tym sezonie powinien się obudzić, bo stać go na jak najlepsze mecze. W obwodzie będzie jeszcze Javier Lopez, Armando Sa, Battaglia i Jose Mari. Jest jeszcze młody Xisco Nadal. Przyszły sezon będzie należał do ŻŁP. Ale z Barcą będzie trudno powalczyć o mistrza...

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 03 sie 2005, 18:58

Kompletnie nie spodziewałem się transferu Kromkampa do Villarrealu. Byłem przekonany, że trafi do FC Porto. Żółta Łódź Podwodna wyrasta na jednego z potentantów Premiera Division.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 03 sie 2005, 19:20

Dosmen pisze:Kompletnie nie spodziewałem się transferu Kromkampa do Villarrealu. Byłem przekonany, że trafi do FC Porto. Żółta Łódź Podwodna wyrasta na jednego z potentantów Premiera Division.
FC Porto nie potrzebuje prawego obrońcy. Mają przecież świetnego Seitaridisa. Szczerze to widziałem już go w trykocie "Nietoperzy". Ale bądź co bądź wybrał najlepszą drogę... VILLARREAL.

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 03 sie 2005, 21:32

Seitaridis już nie gra w FC Porto. :lol: I to właśnie Smoki były najbardziej zdecydowane na Kromkampa.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 sie 2005, 21:45

Vilarreal czyli Zółta Łodź Podwodna jest zbudowany z zawdoników którzy nie sprawdzili sie w swoim klubach a w Villarreal odżyli i grają na miarę swoich umiejetności. DWie najiwększe gwiazdy-Joan Riqelme oraz Diego Forlan fantastycznie sie rozumieją z czego wiele Forlan zawdzięcza Argentynczykowi. Jednym słowem-super zespół :!: :)

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 12 sie 2005, 21:39

Może mi ktoś wytłumaczyć co jest z Kromkampem? Przeglądam sobie skład Holendrów na mecz z Niemcami o co widzę? Klub w którym gra Jan to FC Porto... Przecież informowano, że podpisał kontrakt z Villarrealem.

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 12 sie 2005, 21:44

http://www.transfermarkt.de/index.html? ... er_id=4549

tutaj pisze, że jest piłkarzem Villarreal :wink:

ps. Dosmen podoba mi się twój sig z Rosickim. Mam nadzieję, że już za kilka dni Rosicki zawita na Vicente Calderon i będe miał podobnego siga :wink:

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 12 sie 2005, 21:49

Adresu zabardzo nie mogę podać bo dostanę 5 wp. :lol: Ale strona traktuje o niemieckiej piłce nożnej - dosyć duży serwis.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 12 sie 2005, 23:07

Villarreal wygrało w ładnym stylu z Evertonem na wyjeżdzie 1-2 a na el Madrigal powinni dość łatwo wygrać. Mają świetny atak DIego Forlan i Luciano Figeroa i genialnego pomocnika Riquelme który dogrywa kapitalne piłki. Villarreal może naprawde namiesząc w tej edycji CHampions Leaguebo nie sądze aby byli w stanie zająć chocby 2 miejsce w Primera.Myśle że to narazie ponad ich mozliwości ale w niedalekiej przyszłości może kto to wie :wink:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 23 paź 2005, 12:55

Villareal jak narazie nie idzie w Lidze Mistrzów a naa dodatek zapomnieli chyba że grają w Primera Division...Ale dzisiaj gracie u siebie z Mallorcą i po tym meczu powinniście dodać na swoje konto trzy punkty. Riquelme narazie conieco jeszcze pokazuje ale Forlan już nie ten sam..... Jak by miał blokade :cry: . Ale co się odwlecze to nie uciecze, zawsze trzeba walczyć

EDIT:
No i Żółta Łódź Podwodna wkońcu pokazała moc :wink:
Wygrana 3-0 z zespołem Mallorci pokazuje siłę Villareal.Gole strzelali sami gwiazdorzy zespołu a mianowicie: Riquelme, Forlan (chyba powoli odzyskuje forme z przed sezonu :D ) oraz Jose Mari (tutaj mam dylemat czy to jest gwiazda tego zespołu)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 paź 2005, 22:59

Świetny mecz :) Emocje byly do ostatniej minuty .
i jeden punkcik wywalczony .
Aż chwilami szkoda mi bylo Atletico . :twisted:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 30 paź 2005, 23:08

Nie mam o nich zbyt duzo do powiedzenia, jednak jest to moja ulubiona drużyna z hiszpańskiej Primiera Division. To właściwie tyle.

Kurde nabiłem posta :x

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 paź 2005, 8:26

Brawo!!!!Bardzo cenny punkt, jednak troche wymęczony ponieważ zdobyli bramkę na 1:1 dopiero w 90 minucie. Po 10 meczach Żołta Łodź Podwodna zajmuje 6 miejsce z dorobkiem 16 punktów i traci do lidera zaledwie 5 oczek.

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 28 sty 2006, 10:33

Jak twierdzi agent napastnika Realu Sociedad Nihata Kahveci, reprezentant Turcji jest bliski uzgodnienia kontraktu z Villarreal.
26-letni piłkarz będzie po tym sezonie wolnym agentem, bowiem wygasa jego kontrakt z baskijskim klubem i Luis Puebla prowadzi negocjacje z Żółtymi Łodziami Podwodnymi. :shock:

Ale się dzieje... Turkiem ostatnio interesowało się CSKA Moskwa i parę innych rosyjskich klubów a tu teraz taa niespodzianka.. Zawodnik jest całkiam...całkiem i nie nagannny technicznie po za tym potrafi strzelać wolne :lol: Jeśli ten yransfer dojdzie do skutku to Villareal poczyniu super zakup :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”