Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 08 lip 2005, 15:25
TwisT_ReD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 08 lip 2005, 17:26
ehhhTwisT_ReD pisze:Legia bed[izie mistrzem Era Wisly dobiegla konca...
Legia mistrzzz 2005/2006[/i]
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 08 lip 2005, 18:07
+TwisT_ReD pisze:Legia bed[izie mistrzem Era Wisly dobiegla konca...
Legia mistrzzz 2005/2006[/i]
=kostek pisze:Drobna uwaga do tematu - jeżeli ktoś napisze swój typ bez argumentacji, może spodziewać się kary.
Robson pisze:Zagłosowałem tak jak wszyscy na Wisłe Kraków z Wisłą może rywalizować tylko Legia i Groclin.
OstrzeżenieRobson pisze:Ja sądze,że Wisła siegnie kolejny raz z rzędu po mistrzostwo Polski rywalizować z nią są w stanie tylko Groclin i Legia.
Wisła bez Żurawskiego i tak da rade napewno zdobędą mistrzowski tytuł Wink
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 lip 2005, 18:48
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 lip 2005, 19:05
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 08 lip 2005, 21:13
No bo musisz sie dbrze zastanowic i przespac sie z tym.....Bonso pisze: PS. Plusy Legii dopisze później bo musze wyjść z domu
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 lip 2005, 22:31
A tego to z deka nie rozumiemPiwus pisze:A co do postu poniżej, to Wisła ma 3 budzet w lidze, więc świetny argument wynalazłeś .
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 lip 2005, 22:54
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 08 lip 2005, 23:15
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 lip 2005, 23:18
Sorry za zejście z tematu, ale po zatrudnieniu w PZPN-nie, Tomaszewski stał się dla mnie symbolem związkowego krętactwa.Scyzoryk pisze:P.S Oby Tomaszewski się udławił .PZPN PZPN my kochamy PZPN
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 lip 2005, 23:23
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 lip 2005, 23:33
1. Mila jest gwiazdą w rodzinnym miasteczku. Wątpie, aby poza nim.Bonso pisze:Plusy Legii....tak się właśnie zastanawiam![]()
W zasadzie mało ich jest. Na pewno zaspokojenie oczekiwań zarządu i kibiców, napewno motywacja możliwościa straty pracy, bo w Legii wszystko jest za ITI mozliwe.
A pozatym Mila powiedział, że Legia będzie mistrzem
No, a to że pisze o osłabieniach Wisły nie ma nic wspólnego z ich budżetem, czy ich kasą, bo jak widzicie nic o tym nie wspomniałem.
Wisła na pewno się osłabiła, Legia na pewno nie wzmocniła. Legia robi transfery zawodników, którzy mają potencjał i może za kilka lat będą zawodnikami, co najmniej dobrymi, bo wątpie żeby wyrosły z nich gwiazdy polskiej piłki jak chociaż Mila czy Szymkowiak...'
I jak już pisałem, uważam że Legia będzie mistrzem głównie dlatego że im kibicuję
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 lip 2005, 23:36
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 lip 2005, 23:54
Jeśli to prawda, powinni ten news przykleić na głównej stronieBogi pisze:P.S. To prawda, że on już nie śmiga z Dodą ?
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 09 lip 2005, 0:01
Uchi_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio