Post Wyświetl pojedynczy post autor: misiek579 » 11 wrz 2005, 9:34
misiek579
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 wrz 2005, 16:48
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 wrz 2005, 16:55
Tomusmc pisze:Chciałem typować dzisiejsze i jutrzejsze wyniki LM, a pojawiła mi się edycja z zeszłego sezonu. Wiecieo co chodzi? Rolling Eyes
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 13 wrz 2005, 16:57
No więc jednak logika czasem się przydaje.misiek579 pisze:jestem nowy i mam pytanie oczywiscie mecze typera ligi mistrzow mozna typowac kolejka po kolejce nie trzeba odraxzu typowac 6 kolejek ?? hmm logiczne by bylo ze nie
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 wrz 2005, 17:04
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 wrz 2005, 21:47
hehe, u mnie dziala wszystko OKzawdi pisze:lipny ten typer ligi mistrzow, chcialem tylko jedna kolejke, zaczalem od grupy a, a tu reszte wynikow poszla na 0:0. lipa na maxa.
nie mozna by zrobic kolejkami, a nie grupami?
moze w ligach tez zrobicie by typowac wszystkie mecze danej druzyny na raz do konca sezonu?!
bezsens!
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lis 2005, 12:06
POPIERAM!!!Handsome Boy pisze:lipny ten typer ligi mistrzow, chcialem tylko jedna kolejke, zaczalem od grupy a, a tu reszte wynikow poszla na 0:0. lipa na maxa.
nie mozna by zrobic kolejkami, a nie grupami?
moze w ligach tez zrobicie by typowac wszystkie mecze danej druzyny na raz do konca sezonu?!
bezsens!
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lis 2005, 12:16
nastepny co sie z choinki urwalLukaz pisze:POPIERAM!!!
Czemu nie mogę typować meczów ligi hiszpańskiej??? Okienka z wynikami są nieaktywne i wyglada to tak jakby liga się skończyła a ja nie typowałem żadnego meczu!!! Też tak macie???
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 lis 2005, 22:17
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 lis 2005, 23:41
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lis 2005, 9:38
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rock_n_Rolf » 23 lis 2005, 10:37
Wydaje mi się, że nikt nie mógł typować wczorajszych meczy. Popieram propzycję dotyczącą zarówno LIGI MISTRZÓW i meczu WISŁA KRAKÓW - CRACOWIA czyli rozgrywanych w dniu 22.11.2005. Jeżeli dziś będzie ta sama sytuacja to ADMINISTRATOR będzie musiał odpuścić punktowanie tych meczy. Myślę, że w tej sytuacji nie będzie żadnych przekrętów i punktacja nie ulegnie zmianiecloner pisze:Witam !
Wnosze o usuniecie z typera wczorajszych spotkan pilki noznej. [liga mistrzow]
Serwis wczoraj byl przez kilka godzin niedostepny i nie mialem mozliwosci zatypowania spotkan.
Pozdrawiam
Rock_n_Rolf
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lis 2005, 20:27
cloner pisze:Witam !
Wnosze o usuniecie z typera wczorajszych spotkan pilki noznej. [liga mistrzow]
Serwis wczoraj byl przez kilka godzin niedostepny i nie mialem mozliwosci zatypowania spotkan.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 24 lis 2005, 20:59
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 lis 2005, 21:31
bo cloner jak to cloner walczy o sprawiedliwoscserek408 pisze:po co cloner wnosiłeś o usunięcie spotkań z ostatniej kolejki LM skoro nie moge Cię znaleźć na liście wyników z tego wnioskuje , że jesteś dość daleko , więc chyba na wygraną już nie liczysz A tak bym zdobył sporo pkt. (zawsze obstawiam wcześniej)
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio