Heh, w sumie tak jest, ale lubię czasem czegoś mocniejszego posłuchać... np. Franz Ferdinand czy The Killers.coco pisze:dziex widac ze lubisz spokojna muze bo to praktycznie same ballady Wink
Pozdrawiam.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 paź 2005, 16:55
Heh, w sumie tak jest, ale lubię czasem czegoś mocniejszego posłuchać... np. Franz Ferdinand czy The Killers.coco pisze:dziex widac ze lubisz spokojna muze bo to praktycznie same ballady Wink
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frazer » 19 paź 2005, 17:02
frazer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 paź 2005, 17:07
Tu masz całą ProwincjęAnka pisze:A moglibyście dać kilka linków do mp3 np. Akurata? Bo nigdzie prawie tego nie ma...
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 paź 2005, 17:09
Corinthians pisze: Tu masz całą Prowincję Wink
http://rapidshare.de/files/6215881/Akur ... _.rar.html
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 paź 2005, 17:38
heheheh tego sie nie spodziewałem ehehe ostrzezenie dostałasAnka pisze:Anka = Najspokojniejszy forumowicz 2005
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 19 paź 2005, 17:45
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 paź 2005, 18:32
Tomachos pisze:Dream Theater - a change of seasons (polecam gorąco!!)
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 19 paź 2005, 19:08
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 19 paź 2005, 19:09
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 paź 2005, 19:24
już jakiś czas temu, razem z innymicoco pisze:heheheh tego sie nie spodziewałem ehehe ostrzezenie dostałas
śmieszne - słuchałem tylko dlatego, że na gitarce grywał Tom MOrello z byłego Rage Against The Machine [taki w czapeczce]Tomachos pisze:Primus - Wynona's Big Brown Beaver
coco pisze:![]()
![]()
czy ta mp3 trwa az 23 minuty !!?? ja nie wiem sciagłem sobie i patrze i normalnie szok
taki gotyk trochę co ? za często ich na MTV puszczająromantyk pisze:Nigthwish
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 19 paź 2005, 19:27
nie mam MTVFieldy pisze:za często ich na MTV puszczają
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 paź 2005, 19:31
tez zależy dla kogo, jak ktoś nie słucha podobnej muzyki - to nie oglada MTV w niedziele w nocyromantyk pisze:nie mam MTV Very Happy no to jezeli ich czesto puszczaja, to musze wycofac ta propozycje, poniewaz okazuje sie ze jest to zespol znany Very Happy
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 paź 2005, 20:03
nie wiedziałem ze jest młoda nie wiem ile ma lat ani skad jestfieldy pisze:coco wiesz że Anka jest młoda - nie podrywaj
a tobie zamiast tego jednego ostrzezenia powinni bana dacfieldy pisze: szok - zmienić grafomana na nabijacza
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 paź 2005, 20:29
Nie jestem taka łatwa.fieldy pisze:coco wiesz że Anka jest młoda - nie podrywaj Laughing
Boże, uważasz Dreamów za zespół mało znany?Tomachos pisze:- Dream Theater - a change of seasons (polecam gorąco!!)
Noo... nieźli są.coco pisze:a co do tematu to znalazłem kolejny świetny zespolik Northern ogólnie cała płyta jest fajna jak ktos nie słyszał to koniecznie musi
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 paź 2005, 20:47
heheheh do Bytomia mam za daleko wiec nie masz co mazyc :PPPPehheheheAnka pisze:Nie jestem taka łatwa.
o gustach sie nie dyskutuje kazdy lubi co innego dla mnie ten zespól ma w sobie fantazjeAnka pisze:Noo... nieźli są. Ale tacy nijacy mi się wydają...
coco
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio