ale z Ciebie dziwny koles
wlasnieNie zawsze, ostatnio ogladalem final PW na RAI
mecze miedzynarodowe [zarowno klubowe jak i panstowe] sa kodowane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 cze 2006, 15:58
wlasnieNie zawsze, ostatnio ogladalem final PW na RAI
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 09 cze 2006, 16:09
hehecloner pisze:Gomez : ehhhh, ale w Polsce wiekszosc ma satelita ustawiona na Hot Birda![]()
ale z Ciebie dziwny koles![]()
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 cze 2006, 16:17
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 09 cze 2006, 16:36
jaki gosccloner pisze:Gomez - masz Hot Birda i chcesz ogladac mecze na ARD i ZDF ??
dobre dobre
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 cze 2006, 16:40
Sluchaj ziomek. Na Hot Birdzie kanaly ZDF i ARD beda kodowane i meczy nie obejrzysz MŚ. Na Astrze te kanaly nie beda kodowane. Tak bedzie na czas mistrzostwGomez pisze:jaki gosc Procz Sat1 oraz Dsf mam wszytsie ogolno dostepne programy...ZDF, Ard, Rtl, i wiele wiele innych...mam satelite na Hot Birdzie, poniewaz na niej odbieral TPS oraz Polszmat...chyba masz male braki w tej dziedzinie...
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 09 cze 2006, 16:46
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 cze 2006, 16:51
To zobacz czy mecze MS leca w nich... Na HB sa kanaly tematyczne niemieckiej TV zamiast ARD i ZDF.Tak jest przynajmniej u mnie. Zobacz najpierw czy na pewno masz na HB anteneGomez pisze:Ludzie na moim cyfrowym fergusoniku sa one dostepne...takze nie wiem czego sapiecie
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 09 cze 2006, 16:52
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 cze 2006, 2:26
Tak sobie przeglądam ten program transmisji i wychodzi mi na to że tylko 6 meczy jest w PSExtra, jak dla mnie to może byćNiggaz pisze:http://bi.gazeta.pl/im/9/3402/m3402809.jpg
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 cze 2006, 8:58
7 meczy nie obejrzymy. 32 w TVP i 25 w Polsacie wiec 7 nie bedzie w ogolnodostepnej TV.Lukaz pisze:Tak sobie przeglądam ten program transmisji i wychodzi mi na to że tylko 6 meczy jest w PSExtra, jak dla mnie to może być
Chyba kazdego wciagajaLukaz pisze: MŚ mnie wciągnęły, a ja się dobrowolnie temu świętu oddaję
To w takim razie czemu ferment sialesGomez pisze:chodzi wam o ten news...tylko ze nie tyczy on sie mojej osoby...
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 cze 2006, 11:11
Martinho pisze:7 meczy nie obejrzymy. 32 w TVP i 25 w Polsacie wiec 7 nie bedzie w ogolnodostepnej TV.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 cze 2006, 11:22
Co w tym takiego smiesznego ?czeher pisze:Martinho pisze:7 meczy nie obejrzymy. 32 w TVP i 25 w Polsacie wiec 7 nie bedzie w ogolnodostepnej TV.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 cze 2006, 11:29
nic smiesznegoMartinho pisze:Co w tym takiego smiesznego ?
RTL jest normalny ale reszta ___ ARD ZDF - jakies "dokumentalne progremy "Martinho pisze:RTL na razie na HB jest normalny Wink moze puszcza mecze na HB Wink
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 cze 2006, 18:01
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 cze 2006, 22:51
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio