Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 29 paź 2006, 8:17
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 paź 2006, 8:48
guru pisze:kaczy napisał:
Wiadomosc jest tyle pewna co znajomosc mojego jezyka Wink ... lecz jednak poczekajmy na oficjalną wiadomosc z jakiegos servisu i wklejmy ja do tematu Smile
Czyli fani FC Sevilli nie predko zobacza swoj klub w TV
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lis 2006, 4:32
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 27 lis 2006, 15:50
Ponoć zaklepany już dla Sevilli jest i przyjdzie w styczniu. Zawodnik z niego na pewno bardzo ciekawy może pójdize w słady MostovoiaMessi E2 Ronaldinho pisze:Chodzi o Alexandra Kerzhakova
Messi E2 Ronaldinho pisze:zainteresowaniu Arsenalu Navasem
Messi E2 Ronaldinho pisze:Reyes, Baptista, Ramos
Bedzie cięzko, mówiło sie ze Fabiano wyleci ale teraz w takiej formieMessi E2 Ronaldinho pisze:Tylko jak oni sie tam pomieszcza Kepa, Kanoute, Fabiano i Chevanton
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 lis 2006, 19:11
Ojj nie jest duzo więcejvakabayashi pisze:Reyes - 17 Ramos 25 Baptista chyba 15 wiec troche jest
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 lis 2006, 21:29
Messi E2 Ronaldinho pisze:Być moze bedzie jeszcze wiecej, poniewaz plotki donosza o zainteresowaniu Arsenalu Navasem Wink
Toudinho pisze:Co do Navasa to swietny piłkarz troche marnej postury ale świetny technicznie i piekelni szybki z pewnością nie jeden klub miał by z niego pożytek.
Troche krok w tyl. Przenoszac sie w mlodym wieku z La Liga do Ligue 1 jest roche nierozsadnym rozwiazaniem. Navas powinien zostac w Sevilli, bo maja bardzo dobry team. Chyba, ze Sevilla chce na nim zbic interes i koniecznie go sprzedacLyon też ma chrapke na Navasa.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lis 2006, 22:57
Navasa i Quaresme duzo w budowie nie dzieli. posture maja bardzo podobna. Jesli juz Arsenal zwraca na to uwage to jakim cudem znalazł sie w ich kadrze Theo czy wczesniej Reyes. Oczywiscie teraz Jose ma juz inna posture, ale to głownie przez Premiership, wczesniej wygladał podobnie jak Navas. Za Navasem przemawia ogromna szybkość i wydolność, z która Ricardo nie moze sie z nim równac. Do tego on sprostał grze w PD na najwyższym poziomie czego nie mozna powiedziec o Quresmie. Dlaczego mimo ofert woli zostac w Porto, wie, ze juz raz nei sprostał oczekiwaniom, podobnie zresztą Simao. Oni sa dobrzy jedynie w Portugalii.guru pisze:Zaintersowanie Arsenalu Navasem to tylko plotki, oby. A dlaczego? Mam na mysli to co napisal Toudinho, marna postura, ktora nienadaje sie na Premiership Jezeli chodzi o Arsenal to lepiej by bylo wydac ta kase na Quaresme, skoro Wenger szuka skrzydlowych
guru pisze:Cytat:
Lyon też ma chrapke na Navasa.
Troche krok w tyl. Przenoszac sie w mlodym wieku z La Liga do Ligue 1 jest roche nierozsadnym rozwiazaniem.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 lis 2006, 23:50
Messi E2 Ronaldinho pisze:Jesli juz Arsenal zwraca na to uwage to jakim cudem znalazł sie w ich kadrze Theo czy wczesniej Reyes.
Messi E2 Ronaldinho pisze:Za Navasem przemawia ogromna szybkość i wydolność, z która Ricardo nie moze sie z nim równac.
Dlaczego mimo ofert woli zostac w Porto, wie, ze juz raz nei sprostał oczekiwaniom, podobnie zresztą Simao. Oni sa dobrzy jedynie w Portugalii.
Messi E2 Ronaldinho pisze: Przejscie do Lyonu to nie jest obecnie krokiem w tył, choc reszta ligi odstaje od nich o klase.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 lis 2006, 0:37
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 lis 2006, 0:43
guru pisze:Pojechales teraz na maksa. Zobacz jak on gral kiedys a jak gra teraz. Porownanie do Simao jest conajmniej nie na miejscu, bo obrazasz Ricardo
Tylko Navas to głownie prawa strona, a z tego co sie orientuje Theo lewa. Navas to Hiszpanski Lennon, moze nawet z wieksza wydolnoscia i lepszym dosrodkowaniem.guru pisze:Messi E2 Ronaldinho napisał:
Jesli juz Arsenal zwraca na to uwage to jakim cudem znalazł sie w ich kadrze Theo czy wczesniej Reyes.
Dlatego wiecej takich pilkarzy Arsenalowi nietrzeba.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 lis 2006, 1:38
Co ty dajesz... Jest roznica i to duza. Ricardo jest teraz bardziej dojzaly. Cechuje go bajeczna technika i uderzenie...Ja wiekszej różnicy od Simao i Quaresmy z Barcelony, a tych z Benfici czy Porto nie widzę. Poprostu w Barcelonie było kilku lepszych od nich, a w Portugalii takich nie ma i błyszcza.
Messi E2 Ronaldinho pisze:Tylko Navas to głownie prawa strona, a z tego co sie orientuje Theo lewa. Navas to Hiszpanski Lennon, moze nawet z wieksza wydolnoscia i lepszym dosrodkowaniem.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 lis 2006, 2:30
Byli gorsi, a dali rade. Jak wygladał Cesc, Reyes, Garcia. Jak obecnie wyglada Theo, Aaron, Kieran Richardson. Wszyscy to postura Drogbyguru pisze:Nie chce zakladac z gory, ze Navas nie da sobie rady w Premiership, ale z jego postura naprawde bylo by mu ciezko.
Z ta bajeczna technika bym nie przesadzał, zreszta ja nie dostrzegam przepasci miedzy ich umiejetnosciami. Co wiecej Simao jest bardziej ceniony w Portugalii od Ricardo i to mozna bardzo łatwo zaobserwować.guru pisze:Co ty dajesz... Jest roznica i to duza. Ricardo jest teraz bardziej dojzaly. Cechuje go bajeczna technika i uderzenie...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 lis 2006, 4:30
Messi E2 Ronaldinho pisze:Nie wiem czy wiesz jak tak naprawde wyglda Navas i jak gra, bo własnie ostra szybka gra to cechy jakie go charakteryzuja.
Messi E2 Ronaldinho pisze:Byli gorsi, a dali rade. Jak wygladał Cesc, Reyes, Garcia. Jak obecnie wyglada Theo, Aaron, Kieran Richardson. Wszyscy to postura Drogby Razz a takich jest jeszcze kilkunastu.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 lis 2006, 5:17
Uwazasz, ze jestes zabawny.guru pisze:Spokojna twoja rozczochrana, tlusta z lopiezem
guru pisze:Reyes nie jest taki niski, juz nie mowiac o jego wadze.
guru pisze:Messi E2 Ronaldinho, z tej racji, ze znasz sie na La Liga, powiedz mi jak sie prezentuje Puerta. Raz mi sie rzucil w oczy, a dokladniej w Spuerpucharze Europy Ta jego akcja w ostatnich minutach spotkania.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 28 lis 2006, 19:46
Puerta grał w podstawowym składzie jeszcze przed kontuzją Navasa... Na potwierdzenie moich słów powiem, że na 9 kolejek, w których zagrał Jesus w 5 w podstawowym wybiegł także Puerta.Messi E2 Ronaldinho pisze:guru pisze:Messi E2 Ronaldinho, z tej racji, ze znasz sie na La Liga, powiedz mi jak sie prezentuje Puerta. Raz mi sie rzucil w oczy, a dokladniej w Spuerpucharze Europy Ta jego akcja w ostatnich minutach spotkania.
Osobiscie zawodnik dobry, ale narazie nie dorownujacy talentem Adriano. Narazie korzysta z kontuzji Navasa i gra w podstawowym składzie. Pewnie gdy Jesus wróci Puerta pojdzie na ławke i bedzie jedynie zmiennikiem Adriano, któremu ustepuje i szybkoscia i technika(choc i tak wielu mu ustepuje w lepszych klubach pod tym wzgledem).
brzycho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio