Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 08 lis 2006, 19:40
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 lis 2006, 19:43
Przelicz to sobie, bo podobno na gaz mają pięciokrotnie zwiększyć akcyzę. Nie sądze abyś robił przebiegi gdzie instlacja Ci się opłaci.
Hehe. Widziałem go już właśnie. Wielkości mojego Polo. Zobacze jeszcze, może coś innego wyhaczęjak nie wiesz jak dokładnie colt wygląda w środku itp to w komisie na Wolności ( za zajezdnią w strone cieplic) stoi taki biały czy srebrny nie pamietam.... za 5 koła chyba
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 08 lis 2006, 20:57
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 08 lis 2006, 21:34
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 08 lis 2006, 21:43
proevo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 09 lis 2006, 19:58
Nie sugeruj się pierwszym zdjęcie, to tylko marketing.MLSoccer pisze:Nie nigdy wiecej malych samochodowten colt to chyba sie nadaje dla przedszkolaka albo liliputa a nie doroslego.Kiedys jezdzilem samochodami 'malymi' jak toyota corolla ale to za ciasne nigdy wiecej.Jak przesiadlem sie na 'sredni' samochod nissan maximka to przynajmniej jest przestrzen, ale ten mi sie podoba Gogus ile cos takiego zlopie
![]()
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1840693
Goguś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 lis 2006, 20:18
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 lis 2006, 20:21
Posiadam owy model Peugeota i jestem bardzo zadowolony. Samochodzik mały, zwinny i w mojej ocenie dosyć ładnie prezentujący się. Silnik 1.4 więc na drodze za bardzo poszaleć nie można, ale wrażenia z jazdy są bardzo pozytywne. Szczerze polecam ten samochód.dzieciol pisze:a 306?
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 09 lis 2006, 21:36
O kurcze a myslalem, ze chodzi o to pierwsze zdjecieGoguś pisze:Nie sugeruj się pierwszym zdjęcie, to tylko marketing.MLSoccer pisze:Nie nigdy wiecej malych samochodowten colt to chyba sie nadaje dla przedszkolaka albo liliputa a nie doroslego.Kiedys jezdzilem samochodami 'malymi' jak toyota corolla ale to za ciasne nigdy wiecej.Jak przesiadlem sie na 'sredni' samochod nissan maximka to przynajmniej jest przestrzen, ale ten mi sie podoba Gogus ile cos takiego zlopie
![]()
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1840693
Szkoda bo Honda to jeden z najlepszych samochodow na swiecie a jakosciowo niestety ogolnie japonskie wozy sa lepsze niz niemieckie szczegolnie jezeli chodzi o starsze roczniki.a honda?! mnie ten samochod jakos nie przekonuje, szczegolnie z tych rocznikow starszych
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 lis 2006, 21:43
z zamochodow moze i tak ale napewno nie z SamochodowMLSoccer pisze:Szkoda bo Honda to jeden z najlepszych zamochodow
No nie wiem, mnie tam japonczyk jakos nie nastraja pozytywnie -japonskie wozy sa lepsze niz niemieckie szczegolnie jezeli chodzi o starsze roczniki.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 lis 2006, 21:55
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 09 lis 2006, 21:58
Bo widac ze nie masz wiadomosci na ten temat statystyki pokazuja ze japonskie samochody sa lepsze pod wzgledem jakosci od niemieckich nie mowiac juz amerykanskich.Nie ma to niekiedy wiekszego znaczenia jak woz jest nowy bo wiekszosc jest sprawna, ale czym starsze japonskie wozy sa coraz mniej awaryjne od niemiekich czy sie to Tobie podoba czy nie.Tak pokazuja statystyki.czeher pisze:z zamochodow moze i tak ale napewno nie z SamochodowMLSoccer pisze:Szkoda bo Honda to jeden z najlepszych zamochodow
No nie wiem, mnie tam japonczyk jakos nie nastraja pozytywnie -japonskie wozy sa lepsze niz niemieckie szczegolnie jezeli chodzi o starsze roczniki.
Ja tam narazie jezdze Fiatem Brava 97' - 1,4 - i nie narzekam - moze troszke zaslaby silnik na jakies wieksze wojarze albo na autostrade ale po miescie klasa
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 lis 2006, 22:01
Nie można aż tak uogólniać. Chyba mi nie powiesz, że Audi jest bardziej awaryjne od Daihatsu czy nawet Mazdy.MLSoccer pisze:ale czym starsze japonskie wozy sa coraz mniej awaryjne od niemiekich czy sie to Tobie podoba czy nie.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 09 lis 2006, 22:08
A czy to jest ta klasa pojazdow? Musisz uogolniac jak porownujesz samochody japonskie z niemieckimi.Dodam ze ja tych statystyk nie prowadzilem, ale renomowane pisma samochodowe.Jedna taka statystyke widzialem w Motor Trend jakis czas temu.brylancik pisze:Nie można aż tak uogólniać. Chyba mi nie powiesz, że Audi jest bardziej awaryjne od Daihatsu czy nawet Mazdy.MLSoccer pisze:ale czym starsze japonskie wozy sa coraz mniej awaryjne od niemiekich czy sie to Tobie podoba czy nie.
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 lis 2006, 22:12
A co klasa ma do awaryjności?A czy to jest ta klasa pojazdow? Musisz uogolniac jak porownujesz samochody japonskie z niemieckimi.Dodam ze ja tych statystyk nie prowadzilem, ale renomowane pisma samochodowe.Jedna taka statystyke widzialem w Motor Trend jakis czas temu.
brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio