Wasze samochody - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 08 lis 2006, 19:40

jak nie wiesz jak dokładnie colt wygląda w środku itp to w komisie na Wolności ( za zajezdnią w strone cieplic) stoi taki biały czy srebrny nie pamietam.... za 5 koła chyba

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 lis 2006, 19:43

Przelicz to sobie, bo podobno na gaz mają pięciokrotnie zwiększyć akcyzę. Nie sądze abyś robił przebiegi gdzie instlacja Ci się opłaci.

Mają, nie mają, mają nie mają. i tak od roku, czy dwóch lat. No .. zobaczymy. Ja tam wierzę, że będzie git.
jak nie wiesz jak dokładnie colt wygląda w środku itp to w komisie na Wolności ( za zajezdnią w strone cieplic) stoi taki biały czy srebrny nie pamietam.... za 5 koła chyba
Hehe. Widziałem go już właśnie. Wielkości mojego Polo. Zobacze jeszcze, może coś innego wyhaczę :wink:

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 08 lis 2006, 20:57

Nie nigdy wiecej malych samochodow :x ten colt to chyba sie nadaje dla przedszkolaka albo liliputa a nie doroslego.Kiedys jezdzilem samochodami 'malymi' jak toyota corolla ale to za ciasne nigdy wiecej.Jak przesiadlem sie na 'sredni' samochod nissan maximka to przynajmniej jest przestrzen, ale ten mi sie podoba Gogus ile cos takiego zlopie :lol:

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1840693

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 08 lis 2006, 21:34

nie wiem po co komu jak ty to mówisz 'średni' samochód skoro jeździ nim sam lub z jedną czy dwoma osobami?
Każdy 'mały' colt odstawi tą brzydką astre na światłach...
Wogle te colty dobrego kopa mają... Leciutkie z silnikiem 1,6 o mocy 110KM... Jeszcze tylko egzamin 30 listopada i kupuje... 8)

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 08 lis 2006, 21:43

Ja mam od 3 miesięcy Golfa III rocznik 94 poj. 1.8 90KM i nie narzekam, autko bardzo dynamiczne, bezawaryjne, tylko troszkę pali, tak gdzieś średnio 8 litrów, ale dokładnie nie sprawdzałem, ma też bardzo dobrze wyposażenie, w tym elektrycznie terowane lusterka. I wiadomo niemiecki - niezawodny :P

Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 09 lis 2006, 19:58

MLSoccer pisze:Nie nigdy wiecej malych samochodow :x ten colt to chyba sie nadaje dla przedszkolaka albo liliputa a nie doroslego.Kiedys jezdzilem samochodami 'malymi' jak toyota corolla ale to za ciasne nigdy wiecej.Jak przesiadlem sie na 'sredni' samochod nissan maximka to przynajmniej jest przestrzen, ale ten mi sie podoba Gogus ile cos takiego zlopie :lol:

Nie sugeruj się pierwszym zdjęcie, to tylko marketing. :lol:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 lis 2006, 20:18

a 306?! tez w tej cenie... ale jesli chodzi o mnie to polecalbym Ci Golfika...co Niemiec to Niemiec..a i kaste ma ladna, czesci tez latwo dostepne, a z tego co wiem jest malo awaryjny...

a honda?! mnie ten samochod jakos nie przekonuje, szczegolnie z tych rocznikow starszych..

:wink:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 lis 2006, 20:21

dzieciol pisze:a 306?
Posiadam owy model Peugeota i jestem bardzo zadowolony. Samochodzik mały, zwinny i w mojej ocenie dosyć ładnie prezentujący się. Silnik 1.4 więc na drodze za bardzo poszaleć nie można, ale wrażenia z jazdy są bardzo pozytywne. Szczerze polecam ten samochód.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 09 lis 2006, 21:36

Goguś pisze:
MLSoccer pisze:Nie nigdy wiecej malych samochodow :x ten colt to chyba sie nadaje dla przedszkolaka albo liliputa a nie doroslego.Kiedys jezdzilem samochodami 'malymi' jak toyota corolla ale to za ciasne nigdy wiecej.Jak przesiadlem sie na 'sredni' samochod nissan maximka to przynajmniej jest przestrzen, ale ten mi sie podoba Gogus ile cos takiego zlopie :lol:

Nie sugeruj się pierwszym zdjęcie, to tylko marketing. :lol:
O kurcze a myslalem, ze chodzi o to pierwsze zdjecie :( .
a honda?! mnie ten samochod jakos nie przekonuje, szczegolnie z tych rocznikow starszych
Szkoda bo Honda to jeden z najlepszych samochodow na swiecie a jakosciowo niestety ogolnie japonskie wozy sa lepsze niz niemieckie szczegolnie jezeli chodzi o starsze roczniki.
Ostatnio zmieniony 09 lis 2006, 22:00 przez MLSoccer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 lis 2006, 21:43

MLSoccer pisze:Szkoda bo Honda to jeden z najlepszych zamochodow
z zamochodow moze i tak ale napewno nie z Samochodow :wink:
japonskie wozy sa lepsze niz niemieckie szczegolnie jezeli chodzi o starsze roczniki.
No nie wiem, mnie tam japonczyk jakos nie nastraja pozytywnie -

Ja tam narazie jezdze Fiatem Brava 97' - 1,4 - i nie narzekam - moze troszke zaslaby silnik na jakies wieksze wojarze albo na autostrade ale po miescie klasa

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 lis 2006, 21:55

moze..ale Japonczyk zawsze kojarzyl mi sie z samochodem miekkim... moze to tylko stereotyp..ale mi sie wydaje ze taj jest...po za tym z sam wyglad kasty Golfa jak dla mnie jest ladniejszy...

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 09 lis 2006, 21:58

czeher pisze:
MLSoccer pisze:Szkoda bo Honda to jeden z najlepszych zamochodow
z zamochodow moze i tak ale napewno nie z Samochodow :wink:
japonskie wozy sa lepsze niz niemieckie szczegolnie jezeli chodzi o starsze roczniki.
No nie wiem, mnie tam japonczyk jakos nie nastraja pozytywnie -

Ja tam narazie jezdze Fiatem Brava 97' - 1,4 - i nie narzekam - moze troszke zaslaby silnik na jakies wieksze wojarze albo na autostrade ale po miescie klasa
Bo widac ze nie masz wiadomosci na ten temat statystyki pokazuja ze japonskie samochody sa lepsze pod wzgledem jakosci od niemieckich nie mowiac juz amerykanskich.Nie ma to niekiedy wiekszego znaczenia jak woz jest nowy bo wiekszosc jest sprawna, ale czym starsze japonskie wozy sa coraz mniej awaryjne od niemiekich czy sie to Tobie podoba czy nie.Tak pokazuja statystyki.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 lis 2006, 22:01

MLSoccer pisze:ale czym starsze japonskie wozy sa coraz mniej awaryjne od niemiekich czy sie to Tobie podoba czy nie.
Nie można aż tak uogólniać. Chyba mi nie powiesz, że Audi jest bardziej awaryjne od Daihatsu czy nawet Mazdy.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 09 lis 2006, 22:08

brylancik pisze:
MLSoccer pisze:ale czym starsze japonskie wozy sa coraz mniej awaryjne od niemiekich czy sie to Tobie podoba czy nie.
Nie można aż tak uogólniać. Chyba mi nie powiesz, że Audi jest bardziej awaryjne od Daihatsu czy nawet Mazdy.
A czy to jest ta klasa pojazdow? Musisz uogolniac jak porownujesz samochody japonskie z niemieckimi.Dodam ze ja tych statystyk nie prowadzilem, ale renomowane pisma samochodowe.Jedna taka statystyke widzialem w Motor Trend jakis czas temu.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 lis 2006, 22:12

A czy to jest ta klasa pojazdow? Musisz uogolniac jak porownujesz samochody japonskie z niemieckimi.Dodam ze ja tych statystyk nie prowadzilem, ale renomowane pisma samochodowe.Jedna taka statystyke widzialem w Motor Trend jakis czas temu.
A co klasa ma do awaryjności? :roll: Psują się to się psują a nie to nie.

Jak porównujesz samochody japońskie z niemieckimi to tak ale takie porównanie tak naprawdę niczego ci nie mówi. Lepiej porównywać statystyki awaryjności danych marek bo inaczej to chyba nie ma sensu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”