Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 26 lis 2006, 15:10
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 26 lis 2006, 15:31
Więc nie powinieneś być rozczarowany. Starcie dwóch najmocniejszych jak do tej pory ekip w tym sezonie Premiership musi dostarczyć wielu emocji. Oczywiście, tak jak pisał wcześniej Róża mecze pomiędzy Manchesterem a Chelsea nie mają jeszcze takie tradycji jak choćby spotkania Liverpoolu z United, czy Arsenalu z Tottenhamem, ale z pewnością będzie co oglądać.olson pisze:Ja licze na dobre spotkanie przede wszystkim.
Mi niestety dzisiejszy rezultat nie jest obojetny (z oczywistych względów). Z punktu widzenie Arsenalu, najlepszym rozwiązaniem będzie remis i byłbym szcześliwy gdyby właśnie tak to się wszystko zakończyło. Chociaż jak wiadomo w tego typu meczach niczego nie można być do końca pewnym.olson pisze:Wynik meczu jest mi calkowicie obojetny
Obowiązkowoolson pisze:Piwo i chipsy juz sa
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lis 2006, 15:44
Nadzieja umiera ostatniaduch99 pisze:Mi niestety dzisiejszy rezultat nie jest obojetny (z oczywistych względów). Z punktu widzenie Arsenalu, najlepszym rozwiązaniem będzie remis i byłbym szcześliwy gdyby właśnie tak to się wszystko zakończyło. Chociaż jak wiadomo w tego typu meczach niczego nie można być do końca pewnym.
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lis 2006, 15:45
duch99 pisze: Z punktu widzenie Arsenalu, najlepszym rozwiązaniem będzie remis i byłbym szcześliwy gdyby właśnie tak to się wszystko zakończyło.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lis 2006, 15:58
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lis 2006, 16:15
Messi E2 Ronaldinho pisze:Środek za to bedzie odgrywałkluczowa role, jesli tylko MU bedzie potrafiło go opanowac, to wynik nie powinien mnie zasokoczyc.
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lis 2006, 16:21
Rossi pisze:Jeżeli bedzue grał Ballack to powinno być dobrze
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lis 2006, 16:25
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lis 2006, 16:30
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lis 2006, 16:36
Po pierwsze Ballack przeszkadza LampardowiRóżA pisze:Natomiast wystawienie Ballacka za Robbena w tym spotkaniu może przynieść wiele korzyści. Michael potrafi zarówno świetnie rozegrać jak i uderzyć z dystansu co z całą pewnością może się bardzo przydać w tym meczu, także nie popadałbym w zbytnią euforię
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lis 2006, 16:41
Rossi pisze:Po pierwsze Ballack przeszkadza Lampardowi
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 lis 2006, 16:43
RóżA pisze:Sheva to jest jedna wielka niewiadoma, może jak na razie zbyt dobrze w Anglii mu nie idzie,
Moze nie przeszkadza, ale napewno nie jest to pilkarz, ktory bedzie gral pod Lamparda. W Chelsea jest duzo liderow, jak narazei to im to na dobre wychodziRossi pisze:Po pierwsze Ballack przeszkadza Lampardowi
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lis 2006, 16:48
guru pisze:To juz jest przeterminowane. Sheva gra coraz lepiej
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 lis 2006, 16:50
RóżA pisze:To że gra coraz lepiej wcale nie oznacza że stał się jedną z czołowych postaci Premiership. Do tego miana jeszcze wiele mu brakuje Wink
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lis 2006, 16:57
guru pisze:No tak, ale czy trzeba byc czolowa postacia Premiership, by strzelic bramke MU?
RóżA pisze:Sheva to jest jedna wielka niewiadoma, może jak na razie zbyt dobrze w Anglii mu nie idzie, ale jeżeli już zagra, to Jego umiejętności pozwalają mu na przebłysk w najmniej spodziewanym momencie.
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio