Manchester United - Chelsea Londyn 26.11.2006 - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 26 lis 2006, 15:10

Ja licze na dobre spotkanie przede wszystkim. Piwo i chipsy juz sa, mam nadzieje, ze nie zabraknie nieprzecietnego widowiska. Wynik meczu jest mi calkowicie obojetny, pod warunkiem, ze mecz bedzie stal na wysokim poziomie ;).

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 26 lis 2006, 15:31

olson pisze:Ja licze na dobre spotkanie przede wszystkim.
Więc nie powinieneś być rozczarowany. Starcie dwóch najmocniejszych jak do tej pory ekip w tym sezonie Premiership musi dostarczyć wielu emocji. Oczywiście, tak jak pisał wcześniej Róża mecze pomiędzy Manchesterem a Chelsea nie mają jeszcze takie tradycji jak choćby spotkania Liverpoolu z United, czy Arsenalu z Tottenhamem, ale z pewnością będzie co oglądać.
olson pisze:Wynik meczu jest mi calkowicie obojetny
Mi niestety dzisiejszy rezultat nie jest obojetny (z oczywistych względów). Z punktu widzenie Arsenalu, najlepszym rozwiązaniem będzie remis i byłbym szcześliwy gdyby właśnie tak to się wszystko zakończyło. Chociaż jak wiadomo w tego typu meczach niczego nie można być do końca pewnym.
olson pisze:Piwo i chipsy juz sa
Obowiązkowo 8)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lis 2006, 15:44

duch99 pisze:Mi niestety dzisiejszy rezultat nie jest obojetny (z oczywistych względów). Z punktu widzenie Arsenalu, najlepszym rozwiązaniem będzie remis i byłbym szcześliwy gdyby właśnie tak to się wszystko zakończyło. Chociaż jak wiadomo w tego typu meczach niczego nie można być do końca pewnym.
Nadzieja umiera ostatnia :P

Na powaznie to myśle ze jeżeli United strzeli pierwsza bramke to Chelsea już sie nie pozbiera... :roll: Najbardziej obawiam sie Essiena...koleś ostatnio jest w takiej formie że normnalnie przecieram oczy ze zduminia i pomyśleć że w wieku 17 lat trenował z United tylko nie dostał pozwolenia na prace :? Drogba nawet dzisiaj nie piernie takie mam przeczucie 8)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lis 2006, 15:45

duch99 pisze: Z punktu widzenie Arsenalu, najlepszym rozwiązaniem będzie remis i byłbym szcześliwy gdyby właśnie tak to się wszystko zakończyło.

Według mnie najlepszym rozwiązaniem dla Arsenalu mimo wszystko byłaby wygrana Chelsea, gdyż wtedy w żaden sposób nie zwiększyłaby nam się strata do lidera :wink: W takim wypadku i Manchester i Chelsea miałyby po 34 punkty. I nie ma ukrywać w tym meczy liczę właśnie na zwycięstwo The Blues. I tak za miesiąc damy im wycisk :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lis 2006, 15:58

Dzisiaj licze na MU, sa w tym sezonie przygotowani na walke z Chelsea o mistrzostwo. Chelsea mimo kilku wielkich wzmocnien gra słąbiej wiec bardzo prawdopodobne jest powtorka z zeszlego sezonu na OT. Manchester nie moze tracic u siebie punktów z głownym, moze jedynym realnie mogacym mu zagrozic przeciwnikowi. Bardzo duzo bedzie zalezało od drugiej lini Diabłow, szczegolnie środek, bo flanki nie powinny miec problemu z przejsciem Geremiego/Ferreiry i A.Cola. Środek za to bedzie odgrywałkluczowa role, jesli tylko MU bedzie potrafiło go opanowac, to wynik nie powinien mnie zasokoczyc.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lis 2006, 16:15

Messi E2 Ronaldinho pisze:Środek za to bedzie odgrywałkluczowa role, jesli tylko MU bedzie potrafiło go opanowac, to wynik nie powinien mnie zasokoczyc.

Masz racje środek moze odegrać kluczowa role , zreszta praktycznie w każdym meczu środek odgrywa kluczową role :wink: O gre Scholesa sie nie obawiam gorzej z Carrickiem który co by nie mówić narazie nie powala na kolana...wogóle czy ktos po nim sie tego spodziewał :roll:
Jeżeli bedzue grał Ballack to powinno być dobrze :)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lis 2006, 16:21

Rossi pisze:Jeżeli bedzue grał Ballack to powinno być dobrze

Nie do końca, ponieważ Ballack powoli zaczynać grać na coraz wyższym poziomie. W meczu z Werderem chyba nikt zbytnio się nie wysilał i to jest kolejny plus przemawiający za Chelsea. Ciekawi mnie tylko kogo zdecyduje się wystawić w ataku Mourinho- czy bramkostrzelnego Drogbe czy wielką niewiadomą, Shevchenkę. A może dwójką napastników? Nieee :P :lol: Jak na razie wszystko wskazuje na tego pierwszego, ale nikt chyba nie może przewidzieć zachowania Jose :P

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lis 2006, 16:25

Ja sie jakoś dziwnie bardziej obawaim Shevy niż bedącego w świetnej formie Drogby :roll: Takie głupie przeczucie mam :P
Co do Ballacka to ja nie widze u niego jakiegoś wyrazinego skoku formy i jego gra w tym spotkaniu kosztem np Robbena mnie cieszy 8)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lis 2006, 16:30

Sheva to jest jedna wielka niewiadoma, może jak na razie zbyt dobrze w Anglii mu nie idzie, ale jeżeli już zagra, to Jego umiejętności pozwalają mu na przebłysk w najmniej spodziewanym momencie. Natomiast wystawienie Ballacka za Robbena w tym spotkaniu może przynieść wiele korzyści. Michael potrafi zarówno świetnie rozegrać jak i uderzyć z dystansu co z całą pewnością może się bardzo przydać w tym meczu, także nie popadałbym w zbytnią euforię :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lis 2006, 16:36

RóżA pisze:Natomiast wystawienie Ballacka za Robbena w tym spotkaniu może przynieść wiele korzyści. Michael potrafi zarówno świetnie rozegrać jak i uderzyć z dystansu co z całą pewnością może się bardzo przydać w tym meczu, także nie popadałbym w zbytnią euforię
Po pierwsze Ballack przeszkadza Lampardowi
Po drugie Robben nie przeszkadza 8)
Po trzecie Robben potrafi sam wygrać mecz....a może tak było w tatym sezonie :roll:

Mowiłem na początku sezonu że marzy mi się pomoc Chelsea z Ballackiem i mam nadzieje że dzisiaj też tak będzie... :twisted: obym tylko się nie rozczarował :P

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lis 2006, 16:41

Rossi pisze:Po pierwsze Ballack przeszkadza Lampardowi

Tutaj można dyskutować nad tym czy sobie przeszkadzają. Na razie współpraca im nie wychodzi i widać to gołym okiem, ale czy tak musi być zawsze? Może trafić się mecz w którym obaj zagrają na swoim wysokim poziomie, a wtedy... wolę nawet o tym nie myśleć :lol: Ale to tylko takie moje gdybanie. Wszystko rozstrzygnie się za niecałe 20 minut :wink:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 lis 2006, 16:43

RóżA pisze:Sheva to jest jedna wielka niewiadoma, może jak na razie zbyt dobrze w Anglii mu nie idzie,

To juz jest przeterminowane. Sheva gra coraz lepiej. Dobrze sie z Drogba rozumi.
Rossi pisze:Po pierwsze Ballack przeszkadza Lampardowi
Moze nie przeszkadza, ale napewno nie jest to pilkarz, ktory bedzie gral pod Lamparda. W Chelsea jest duzo liderow, jak narazei to im to na dobre wychodzi :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lis 2006, 16:48

guru pisze:To juz jest przeterminowane. Sheva gra coraz lepiej

To że gra coraz lepiej wcale nie oznacza że stał się jedną z czołowych postaci Premiership. Do tego miana jeszcze wiele mu brakuje :wink:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 lis 2006, 16:50

RóżA pisze:To że gra coraz lepiej wcale nie oznacza że stał się jedną z czołowych postaci Premiership. Do tego miana jeszcze wiele mu brakuje Wink

No tak, ale czy trzeba byc czolowa postacia Premiership, by strzelic bramke MU? Chyba nie :] Zreszta w Chelsea, Sheva bedzie mial ciezko o to miano. Z jego wiekiem to watpie by kiedykolwiek byl czolowa postacia Premiership :wink:

EDIT

U mnie Chinska TV juz odpalona :] Jedziemy :]
Ostatnio zmieniony 26 lis 2006, 16:59 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lis 2006, 16:57

guru pisze:No tak, ale czy trzeba byc czolowa postacia Premiership, by strzelic bramke MU?
RóżA pisze:Sheva to jest jedna wielka niewiadoma, może jak na razie zbyt dobrze w Anglii mu nie idzie, ale jeżeli już zagra, to Jego umiejętności pozwalają mu na przebłysk w najmniej spodziewanym momencie.

Chyba nic więcej wyjaśniać nie trzeba. Wystarczy czasem tylko czytać wcześniejsze wypowiedzi :wink:

Kurde, praktycznie wszystko zostało już napisane, a ja nie chcę być posądzony o nabijanie, więc napiszę chociaż troszkę takich bzdur jak te tutaj :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”