Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 03 sie 2004, 17:46
Sergeboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kebab88 » 03 sie 2004, 20:01
kebab88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alexinhio » 03 sie 2004, 23:33
Alexinhio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 sie 2004, 0:41
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 sie 2004, 18:16
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 sie 2004, 20:57
Ja sie wypowiem bo to wolne forum i moge polemizowac z kim chce i kiedy mi sie podoba.Zwroc uwage ze 2 lata w pilce to duzo.Zdobyli mistrza 2 lata temu ale inne zespoly nie stoja w miejscu i juz w tamtym sezonie Juve dostalo wklepy od Milanu (3:1 u siebie) Interu (3:1 u siebie) i Romy (4:0 wyjazd) poza tym nie wygralo zadnego meczu z zespolem czolowki czyli Roma Inter Milan i Lazio.A Ty mowisz ze nie trzeba nic zmieniac.Niech nie zmieniaja mi to na reke bo znowu klekniecie przed Mediolanem.Ze szczerymi pozdrowieniami i wyrazami wspolczucia Chlopaczek.Tomusmc pisze:Ludzie nie kumam jesli nie idzie jakiejs druzynie to trzeba caly sklad wywalic i wstawic nowy?? w podobnym skladzie zdobyli 2 mistrzostwa pod rząd!!! Jesli ktos tu nie jest kibicem tego klubu to niech sie nie wypowiada! PS 3/4 bylo kierowane do chłopaczka którego niestety nigdy nie przeprosze! a 1/4 to bylo do antykibicow Juve!
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 sie 2004, 21:22
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 sie 2004, 21:46
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kebab88 » 05 sie 2004, 10:54
dopóki nie rospocznie się sezon, każdy ma szanse na MistrzaChlopaczek pisze:Czytaj ze zrozumieniem to bardzo przydatna umiejetnosc.Nigdzie nie napisalem ze Milan bedzie zdobywal mistrza przez nastepne 10 lat.Napisalem ze Juventus nie ma w tym roku szans na scudetto z takim skladem i takimi transferami.Ciesze sie ze juz nie bedziesz ze mna rozmawial bo nie bede musial polemizowac z Twoimi kosmicznymi teoriami.Uwazasz ze jestem smieszny?Ok.Daj swoje zdjecie na fotka.pl to ja Ci powiem jaki ty jestes
Heh...co ty powiesz, Juve pokonało Lazio 1:0 na własnym stadionie, a pozatym dziwny jest fakt, że mecze które jak wspomniałeś przegrywali z drużynami z czołówki, to arbitrem był Collina......może coś w tym jestChlopaczek pisze:Ja sie wypowiem bo to wolne forum i moge polemizowac z kim chce i kiedy mi sie podoba.Zwroc uwage ze 2 lata w pilce to duzo.Zdobyli mistrza 2 lata temu ale inne zespoly nie stoja w miejscu i juz w tamtym sezonie Juve dostalo wklepy od Milanu (3:1 u siebie) Interu (3:1 u siebie) i Romy (4:0 wyjazd) poza tym nie wygralo zadnego meczu z zespolem czolowki czyli Roma Inter Milan i Lazio.A Ty mowisz ze nie trzeba nic zmieniac.Niech nie zmieniaja mi to na reke bo znowu klekniecie przed Mediolanem.Ze szczerymi pozdrowieniami i wyrazami wspolczucia Chlopaczek.Tomusmc pisze:Ludzie nie kumam jesli nie idzie jakiejs druzynie to trzeba caly sklad wywalic i wstawic nowy?? w podobnym skladzie zdobyli 2 mistrzostwa pod rząd!!! Jesli ktos tu nie jest kibicem tego klubu to niech sie nie wypowiada! PS 3/4 bylo kierowane do chłopaczka którego niestety nigdy nie przeprosze! a 1/4 to bylo do antykibicow Juve!
kebab88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 sie 2004, 5:51
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 sie 2004, 10:03
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 08 sie 2004, 15:01
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kebab88 » 08 sie 2004, 16:03
A może jak ty masz zamiar bronić cały czas Milanu, to idź na ich forum (jeżeli coś takiego posiadacie), bo jak widać nie za bardzo wiesz co odpowiedzieć na mecz z Lazio, a poza tym spójrz na to, jak Milaniści po zwycięstwie 4:1 nad Deportivo w rewanżu dostali 4:0 w plecyChlopaczek pisze:Powiem wow.To zamkneliscie mi usta.Jedno zwyciestwo z Lazio 1:0.Zapomnialem o nim.Jestem naprawde mile zaskoczony.
To teraz mieszamy w to sedziow?Litosci.Cos w tym jest?Ciekawe co?Zwalisz na wszystko tylko nie przyznasz ze Juventus byl po prostu duzo slabszy chodzby w meczu z Roma na wyjezdzie i Milanem u siebie.Juventus w przekroju calego sezonu to nie byl ten Juventus do ktorego wszyscy sie przyzwyczaili.I bez wzmocnien dalej bedzie taki slaby ale to juz wasz problem.
Cos wam powiem.Jesli chcecie zeby wszyscy sie zachwycali jaki to super jest Juventus to idzcie na forum Juventusu.Tam wszyscy beda wam przytakiwac ze Juve to najlepszy klub ze zdobedzie potrojna korone ze Del Piero to Bog pilki itp. Natomiast na tym forum musicie sie liczyc ze skrajnie innymi opiniami.
kebab88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 08 sie 2004, 16:09
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kebab88 » 08 sie 2004, 16:19
kebab88
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio