I tak by nie zagral, bo juz ze Stuttgartem gralbaziu pisze:
Czas pokaże co z niego będzie, jednak w meczu z ManUTD nie chciałbym go widzieć w podstawowej 11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 lut 2008, 20:52
I tak by nie zagral, bo juz ze Stuttgartem gralbaziu pisze:
Czas pokaże co z niego będzie, jednak w meczu z ManUTD nie chciałbym go widzieć w podstawowej 11
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 18 lut 2008, 21:27
Faktycznie, pominąłem tomistyk pisze:I tak by nie zagral, bo juz ze Stuttgartem gral
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 lut 2008, 22:09
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 18 lut 2008, 23:24
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 lut 2008, 18:46
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lut 2008, 18:52
Nic podobnego, przecież już 2 tygodnie temu o tym pisano. Wtedy Alaus powiedział, że odda Ben Arfe za Ronaldo, ale jak Ferguson dopłaciCris7 pisze:Wczoraj pojawiły się informacje, jakoby Benzema i Ben Arfa znaleźli się na liście życzeń Fergusona. Jak dla mnie zwykła przedmeczowa plotka, która ma trochę podgrzać atmosferę. Nawet jeśli są w kręgu zainteresowania Szkota, w co nie wątpię, bo byłoby rzeczą nienormalną, gdyby nasz scouting nie dostrzegł takich talentów, to jest też oczywiste, że akurat dzisiaj publikowanie takich wiadomości ma tylko jeden cel.
Trzech to nie większość. Z tego co wiem nie grało zaledwie 3 piłkarzy. Ich forma nie jest za wysoka, ale jednak gracie na wyjeździe.Cris7 pisze:Lyon w ostatnim spotkaniu ligowym ulegli Le Mans. Jednak większość piłkarzy odpoczywała.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 19 lut 2008, 18:52
Eee, chyba coś pomyliłeśCris7 pisze:Mam jednak nieodparte wrażenie, że już dzisiaj rozstrzygniemy wynik dwumeczu.
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 19 lut 2008, 19:01
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 19 lut 2008, 19:09
Dokładnie to nie zagrali Benzema, Toulalan i Grosso.fieldy pisze:Z tego co wiem nie grało zaledwie 3 piłkarzy
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 lut 2008, 19:25
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lut 2008, 19:32
Grał. Może wszedł z ławki, ale grał. Chyba że jakieś archiwalne spotkanie oglądałem.majer13 pisze:Benzema,
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 19 lut 2008, 19:53
Spotkanie oglądałeś dobreWilmore pisze:Grał. Może wszedł z ławki, ale grał. Chyba że jakieś archiwalne spotkanie oglądałem. Wink
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 lut 2008, 21:30
Jasne, że chodziło mi o tę kolejkę, czyli jutroGiggsy King pisze:Eee, chyba coś pomyliłeśCris7 pisze:Mam jednak nieodparte wrażenie, że już dzisiaj rozstrzygniemy wynik dwumeczu.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 19 lut 2008, 21:47
Cris7 pisze:bo oni mogą sobie pozwolić na odpuszczeniu niektórych spotkań ligowych, my takiego komfortu nie mamy.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 20 lut 2008, 17:52
Cris7 pisze:Wydawało mi się, że to lewy defensor. Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi.
baziu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio