To chyba chłopaki nie żartująfieldy pisze: 5 żółtych kartek w pierwszej połowie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 sie 2008, 12:02
To chyba chłopaki nie żartująfieldy pisze: 5 żółtych kartek w pierwszej połowie.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 07 sie 2008, 12:11
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robson10 » 07 sie 2008, 12:27
robson10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sie 2008, 12:38
bardzo solidnie, ale Belgia rzadko atakuje, czasem jakaś kontra, głównie Brazylia jest przy piłce. Kompany dostał czerwo, za drugą żółtą i Brazylia po męczarniach strzela gola, Henanes, czy jakoś tak, pięknie lewą nogą już w polu karnym uderzył, kilka podań wymienili, chyba z Pato. Pato ogólnie ładnie gra, miał kilka okazji.Michał M pisze:A jak się sprawuje nasz junior Breno?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 07 sie 2008, 12:47
fieldy pisze:ilka podań wymienili, chyba z Pato. Pato ogólnie ładnie gra, miał kilka okazji.
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 07 sie 2008, 12:47
Hernanesfieldy pisze:Henanes
Pato nie było już wtedy na boisku, został zmieniony bodajże przez Jo. Z tego co widziałem (niestety słaba jakość transmisji przez netfieldy pisze: kilka podań wymienili, chyba z Pato. Pato ogólnie ładnie gra, miał kilka okazji.
Jeden mecz to chyba jednak za mało by oceniać umiejętności danego zawodnika. Pato nie pokazał dziś nic szczególnego, ale wystarczyło oglądać jego poczynania w poprzednim sezonie aby zobaczyć że dysponuje sporymi umiejętnościami. To dopiero początek turnieju i jego postawę będzie można w miarę obiektywnie ocenić dopiero po jego zakończeniu.dziki16 pisze:Ogolnie patrzac na druga polowe stwierdzam ze pato nie jest zbyt dobrym pilkarzem,poprzewracal sie pare razy w polu karnym brak konsekwencji,ogolnie slabo...
McSuchy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibix » 07 sie 2008, 12:50
kibix
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 07 sie 2008, 12:53
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 sie 2008, 12:56
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 sie 2008, 12:59
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 07 sie 2008, 13:23
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 sie 2008, 13:27
Piotr Nowak trenuje obecnie kadrę olimpijską USA w piłce nożnej. W Pekinie ma szansę zdobyć medal igrzysk z tą reprezentacją. Dziennik "Polska" zapytał byłego zawodnika polskiej kadry o szczegóły pracy Amerykanami.
- Ha, ha, w USA nie mamy oświadczeń majątkowych! No i niech nikt nie myśli, że ja mogę być tańszy od Leo. Bo na pewno nie. Jednak uprzedzam: nie jestem ani Kaszpirowski, ani Copperfield... - odpowiada na pytanie od zarobki Nowak.
Nieoczekiwanie Nowak jest kolejną szansą na swoisty "polski" medal w Pekinie, ale sam tonuje takie określenie. - To żart jakiś chyba! Kibice już dawno o mnie zapomnieli. Zresztą prowadzę teraz drużynę Stanów Zjednoczonych, a nie Polski. Nowak zdradził też, że praca trenera pomogła mu skończyć z graniem w piłkę. Były piłkarz stwierdził w gazecie, że po zakończeniu kariery miał problem z przystosowaniem się do nowego życia. Kilka tygodni siedział w szlafroku i nie wiedział co ma ze sobą robić. Dopiero praca trenerska nadała nowy sens jego życiu.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 sie 2008, 13:28
Wybaczammaestro pisze:Sorki Liczkerson ale nie opiszę Ci teraz za bardzo meczu, bo zaraz mam pociąg
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sie 2008, 15:04
wiem, literkę mi wcięłoMcSuchy pisze:Hernanes
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: slawinho » 07 sie 2008, 15:07
slawinho
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio