Wrogowie i kumple na forum - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 01 wrz 2004, 0:46

A już myślałem, że ludzie udzielający się najczęściej w sekcji "Włochy" zaczną się teraz wzajemnie wytykać palcami i sobie grozić a tu taka miła niespodzianka :wink: . Bo bardzo często w tej sekcji dyskusja wymykała się spod kontroli i szła w bardzo niedobrym kierunku, co chwile ktoś rzucał mięsem, sypały się ostrzeżenia. :D

Jeszcze nikt mnie nie umieścił na honorowym miejscu wroga nr 1?! :shock: Widocznie muszę być bardziej wścibskim modem :D

PS. TOTTI (vel Temesk) - normalnie bajerancki masz ten filmik w podpisie :twisted:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 01 wrz 2004, 12:44

Dzieki Pissak :oops: :) staralem sie znalez jak najlepszy :twisted: mnie tez sie podoba :P

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 01 wrz 2004, 20:04

a to ja czyli sąsiad Milosza_FCI :D
A jeśli chodzi o ten Inter to naprawde nie lubie go przez niego(zbyt bardzo go zachwala), bo tak naprawde to gdyby nie Milosz to moglbym mu nawet kibicowac :)

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 01 wrz 2004, 20:42

Musze powiedziec ze kostek jest niesprawiedliwy :cry: mi daje ostrzezenia za zalaczniki podczas gdy inni robia to samo :?
Ale wiaru ze to tylko przez przypadek :roll:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 01 wrz 2004, 20:50

creek pisze:Musze powiedziec ze kostek jest niesprawiedliwy :cry: mi daje ostrzezenia za zalaczniki podczas gdy inni robia to samo :?
jasne, jestem rasista....temat bodajze 'komu kibicujemy w LM' creek i przemek dodali zalaczniki rozciagajace cale forum, obaj dostali ostrzezenia...wiec o co chodzi?...

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 01 wrz 2004, 21:48

creek pisze:Musze powiedziec ze kostek jest niesprawiedliwy :cry: mi daje ostrzezenia za zalaczniki podczas gdy inni robia to samo :?
a ty czlowieku znowu placzesz ze dostales warninga za zalacznik :? wzial bys sie w garsc.

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 01 wrz 2004, 22:12

mi się wydaje że to forum jest jeszcze za młode aby mowić o jakiś większych sprzeczkach i o wielkich wiezach kolezenskich (chyba ze mamy tutaj np. kolege z klasy) pozdro

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 01 wrz 2004, 22:28

Pawel pisze:mi się wydaje że to forum jest jeszcze za młode aby mowić o jakiś większych sprzeczkach i o wielkich wiezach kolezenskich (chyba ze mamy tutaj np. kolege z klasy) pozdro
No ja mam 2 dobrych kumpli na forum i nie wydaje mi sie ze nie doroslismy do tego typu przyjazni ktora nie pozwalala by nam sie kontaktowac poza forum czy innymi komunikatorami internetowymi.

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 02 wrz 2004, 13:15

ja nie mowie ze nie doroslismy... mowie tylko ze to forum działa za krotko, aby zawiazały sie tu jakies wiezy kolezenstwa :|

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 02 wrz 2004, 20:08

No wiesz jednemu wystarczy tydzien zeby sie zakolegowal z dana osoba a drugi po pol roku bedzie na takim pozomie.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 wrz 2004, 20:19

Ja bym tu dodał Beckhsa który za byle co daje ostrzezenia i wogole jest jakis inny niz wszyscy. Jak juz sie udziela to jego wypowiedzi nie maja zycia. A poozatym napisal ze jego wrogami sa wszyscy ktorzy łamią regulamin. Chyba za bardzo wczuł sie w swoją role. Oczywiscie nie uwazam go za swojego wroga bo tak nie jest :)

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 03 wrz 2004, 15:22

Chłopie za byle co? To według Ciebie mozna przeklinac, bluzgac na innych błotem ? To Ci obiecuje, ze moderatorem nie zostaniesz

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 03 wrz 2004, 16:43

Tomusmc twoje podsumowanie beckhsa jest wprost śmieszne. Jest moderatorem i dba o porządek na nim. I jeśli dostałeś od niego WP to musiał mieć jakiś powód żeby ci go dać. A w ogóle regulamin jest po to, aby go przestrzegać !

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 03 wrz 2004, 17:38

A te warningi to z czasem znikaja :?: :o

---------
TOTTI pisze:
a ty czlowieku znowu placzesz ze dostales warninga za zalacznik :? wzial bys sie w garsc.
Wczesniej mialem nieskalana reputacje :lol: a teraz mam juz 2 warningi

ak będziesz umieszczał dwa posty w odstępie kilku minut na forum to na pewno szybko nie znikną. Nie spamuj !Mazurek

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 wrz 2004, 18:02

Ale ogolnie chodzi o wypowiedzi jak napisalem sa bez zycia :) jakis usmiech by mogl walnac. Nie zrozumcie mnie zle, bardzo sie ciesze ze pilnuje porzadku. Sorki jak kogos urazilem. Pozdrawiam :D

PS jeszcze niemam ostrzezenia bo jestem grzeczny :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”