P.S. Żeby tak u nas w kraju z dwóch takich się znalazło
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 11 wrz 2004, 20:20
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 wrz 2004, 20:38
Proponuje abys sam zobaczyl tego chlopaka a nie opieral sie na jakis wypowiedziach.Musze szczerze napisac,ze widzialem Freddy Adu kilka razy w ciagu ostatniego 1,5 roku na zywo podczas meczow,przed meczami, na turnieju mlodziezowym,podczas konferencji prasowych i smialo moge stwierdzic,ze wyglada na ten wiek jaki podaje jego metryka!Chlopaczek pisze:Nie posadzilem nikogo o falszerstwo glosno tylko myslalem.Zreszta on nie wyglada na 15 lat i to sa opinie ludzi ktorzy z nim przebywali.Czytalem troszke o nim.Moze miec nawet i 21 mi to nie przeszkadza tylko zastanawiam sie czy ma tyle ile sie mowi.Bo to by bylo naprawde niezwykle zeby 14 letni chlopak ogrywal i gral jak rowny z rownym z kolesiami starszymi od niego o 10 albo i 20 lat lekko liczac.Moze miec wielki talent ale to na serio podejrzane
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 wrz 2004, 20:41
Mysle,ze i u nas sa podobne talenty ale siedza przed komputerami lub chowaja sie przed rodzicami zacigajac sie petami!Pisakk pisze:Z tego co wiem to Adu miał też robione badanie kości na podstawie którego stwierdzono, że ma tyle lat ile podaje (robili to jak miał wówczas 13 lat). Chłopak zapowiada się świetnie i już niedługo może zostać prawdziwą gwiazdą. Oby tak się stało![]()
P.S. Żeby tak u nas w kraju z dwóch takich się znalazło
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 wrz 2004, 20:56
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 12 wrz 2004, 22:56
Czesc nie mam zamiaru Ciebie krytykowac chcialem jedynie wytlumaczyc jak i skad bierze sie plotka.Ktos cos powie bezpodstawnego nie znajac tematu a inni powtarzaja bez jakiegokolwiek zastanowienia sie czy to prawda,czy nie.Problem w Afryce i nie tylko jest zwiazany z wiekiem graczy lecz nie wszyscy afrykanie naleza do tej grupy oczywiscie.Problem z Adu jest dlatego,ze chlopak jest bardzo zdolny i niektorym nie miesci sie w glowie jak 14-15 latek moze grac z zawodnikami 3-4 lata starszymi i byc lepszy od nich.Pozdrawiam.Chlopaczek pisze:To o czym wspominal Pisakk to jakis dowod.Wyglad i zachowanie moga byc mylace.Ja mam 22 prawie wygladam na 16 a zachowuje sie czasami jakbym mial 12 latA na wypowiedziach innych musze sie opierac bo nie sadze zebym poznal Adu wiec nie powinienes krytykowac takiego postepowania.Pozdrawiam.
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 12 wrz 2004, 23:37
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 wrz 2004, 12:29
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 13 wrz 2004, 18:34
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 22 wrz 2004, 20:03
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 04 paź 2004, 20:31
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 paź 2004, 16:02
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 05 paź 2004, 16:18
Czesc "Pasztet" nie rozumie Twojego pytania.Czy mozesz napisac ponownie co masz na mysli chetnie odpowiem.Nie wiem czy chodzi ci o jego kontrakt lub cos innego.Odpowiedz,wtedy odpisze na Twoje pytanie.Pasztet pisze:a ktos wie ile on wogóle kosztuje?
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 paź 2004, 20:05
no chodzi mi o to: za ile forsy inny klub mógłby go kupić?MLSoccer pisze:Czesc "Pasztet" nie rozumie Twojego pytania.Czy mozesz napisac ponownie co masz na mysli chetnie odpowiem.Nie wiem czy chodzi ci o jego kontrakt lub cos innego.Odpowiedz,wtedy odpisze na Twoje pytanie.Pasztet pisze:a ktos wie ile on wogóle kosztuje?
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 05 paź 2004, 21:31
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 paź 2004, 22:06
Tomusmc
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio