Najlepsi w Bundeslidze - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 03 sty 2005, 23:35

Axel Hammond pisze:Bundesliga to żenujące rozgrywki. Stoją na kompromitująco niskim poziomie. Dość powiedzieć, ze czołowe role odgrywaja w niej Polacy i tacy drwale jak Mintal, Klose czy Makaay. Grają w niej zbieraniny nieudaczników z całej Europy - Albańczycy, Libanczycy, Węgrzy czy Rumuni. Kluby raz po raz kompromituja się na arenie europejskiej. Wstyd, wstyd, wstyd.
Ja też nie lubie oglądać ligi Niemieckiej. Uważam że jak na taki kraj z sukcesami reprezentacju Niemiec liga to powinna stać na wyzszym poziomie :? Mój kolega kibicuje Bayernowi i mówi że jest najlepszy bo jest na 1 miejscu a tak naprawde to nie trudno jest tam wygrać lige :x

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 03 sty 2005, 23:45

Axel Hammond pisze:Bundesliga to żenujące rozgrywki. Stoją na kompromitująco niskim poziomie. Dość powiedzieć, ze czołowe role odgrywaja w niej Polacy i tacy drwale jak Mintal, Klose czy Makaay. Grają w niej zbieraniny nieudaczników z całej Europy - Albańczycy, Libanczycy, Węgrzy czy Rumuni. Kluby raz po raz kompromituja się na arenie europejskiej. Wstyd, wstyd, wstyd.
Człowieku!!! ty nie masz pojęcia o czym mówisz!!! Moge sie zgodzic że ostatnie dwa sezony w wykonaniu drużyn niemieckich nie mozna zaliczyc do udanych, ale to TYLKO te dwa. Bundesliga sie odradza!!! Wystarczy spojrzeć na wyniki w tym sezonie... wszystkie 3 drużyny awansowały do dalszej fazy LM, w Pucharze UEFA tylko Bochum odpadł, nawet drugoligowa Alemania Aachen awansowała do drugiej rundy UEFA!!! A reprezentacja Niemiec na tournee w azji grała tylko zawodnikami występującymi w Bundeslidze i prezentowała się bardzo dobrze!!!

FC Bayern forever number one

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 sty 2005, 0:34

Nie ma co sie podniecac bo Axel pomaranczowy mowi to specjalnie.Jego ulubiona druzyna jest przeciez Bayern.Traktujecie jego wypowiedzi z przymruzeniem oka.
Bundesliga moze nie jest zla (na pewno lepsza niz polska Ekstraklasa) ale do czolowych lig Europy takich jak wloska hiszpanska czy angielska sporo jej brakuje.Szczerze mowiac nie mam teraz najlepszego wgladu w lige niemiecka bo Canal+ juz nie ma licencji zeby ja pokazywac wiec nie moge jej ogladac.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 04 sty 2005, 6:21

Qrczak pisze: Mój kolega kibicuje Bayernowi i mówi że jest najlepszy bo jest na 1 miejscu a tak naprawde to nie trudno jest tam wygrać lige :x
sorry ale co ty PIE***SZYSZ... ?? nie trudno ? a ta wasza Valencia z TEJ SUPER HIPER HISZPANSKIEJ dostala z BREMEN !

zreszta co ja sie bede wypowiadal poczytajcie sobie "znawcy" troszke literatury na ten temat .. to sie wam zdanie odmieni ... ile niemcy maja obecnie druzyn w LM ile w UEFA ... i ile co roku maja ... dla porownania w tym np roku ZNOWU POWATRZAM ZNOWU dostana najwiecej puntkow do UEFA za rozgrywki CZYLI ZNOWU POWTARZAM ZNOWU SA NAJLEPSI co za tym idzie blizej idzie powiedziec ze maja silniejsza lige! ..

a "wy" . co tak pie***szycie ( bo inaczej tego nie idzie nazwac ) ... zacznijcie moze sie czyms interesowac .. bo to ze kibicujecie jednego klubowi .. czasem na mecz pujdziecie lub zobaczycie wcale nie znaczy ze cos o pilce wiecie .. a takie wypowiedzi .. swiadcza ze duzej wiedzy to nei posiadacie .....

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 04 sty 2005, 12:14

Chlopaczek pisze:Nie ma co sie podniecac bo Axel pomaranczowy mowi to specjalnie.Jego ulubiona druzyna jest przeciez Bayern.Traktujecie jego wypowiedzi z przymruzeniem oka.
Bundesliga moze nie jest zla (na pewno lepsza niz polska Ekstraklasa) ale do czolowych lig Europy takich jak wloska hiszpanska czy angielska sporo jej brakuje.Szczerze mowiac nie mam teraz najlepszego wgladu w lige niemiecka bo Canal+ juz nie ma licencji zeby ja pokazywac wiec nie moge jej ogladac.
zgadza sie...widnial u niego w profilu adres bloku lewego a lewy to wiem ze na forum fcbayern.pl sie wypowiadal...czyli nie rozumiem calej tej gadki ze strony axela...prawie we wszystkich swoich postach bawisz sie w krytyka :roll:

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 04 sty 2005, 13:48

ten Hamond mnie dobjia co on jeszcze robi na tym forum :?: dawno powinien wylecieć ja nie wiem :!: :evil: bundesligi napewno nie zamkną :!: dlatego że tak sobie powiedziałeś :!: :evil:

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 04 sty 2005, 13:59

rebuzz pisze:
Qrczak pisze: Mój kolega kibicuje Bayernowi i mówi że jest najlepszy bo jest na 1 miejscu a tak naprawde to nie trudno jest tam wygrać lige :x
sorry ale co ty PIE***SZYSZ... ?? nie trudno ? a ta wasza Valencia z TEJ SUPER HIPER HISZPANSKIEJ dostala z BREMEN !

zreszta co ja sie bede wypowiadal poczytajcie sobie "znawcy" troszke literatury na ten temat .. to sie wam zdanie odmieni ... ile niemcy maja obecnie druzyn w LM ile w UEFA ... i ile co roku maja ... dla porownania w tym np roku ZNOWU POWATRZAM ZNOWU dostana najwiecej puntkow do UEFA za rozgrywki CZYLI ZNOWU POWTARZAM ZNOWU SA NAJLEPSI co za tym idzie blizej idzie powiedziec ze maja silniejsza lige! ..

a "wy" . co tak pie***szycie ( bo inaczej tego nie idzie nazwac ) ... zacznijcie moze sie czyms interesowac .. bo to ze kibicujecie jednego klubowi .. czasem na mecz pujdziecie lub zobaczycie wcale nie znaczy ze cos o pilce wiecie .. a takie wypowiedzi .. swiadcza ze duzej wiedzy to nei posiadacie .....
Mi nie chodzi o Puchary tylko o lige ! Nie lubie oglądać Bundesligi bo dla mnie to jest za słaby poziom. A to że Werder ograł Valencie i Niemieckie zespoły grają dobrze w Europejskich pucharach to ja się bardzo ciesze szanuje Bundeslige ale nie lubie jej oglądac i oto mi wszególności chodziło.

Pozdro

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 04 sty 2005, 15:12

No przepraszam ale jak nie lubie ogladac BL to nie pisze ze jest slaba ...... bo na to jak sie zaprezentuja druzyny na arenie europejskiej swiadczy o poziomie ligi....

pozdrawiam i przepraszam za uniesienie .. ale po prostu nie lubie czasem takiego sposobu wypowiedzi.

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 04 sty 2005, 15:17

Wiecie według mnie to Maakkay powinnien zostac zawodnikiem roku w bundeslidze!!!

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 04 sty 2005, 19:11

kama_reda pisze:
Człowieku!!! ty nie masz pojęcia o czym mówisz!!! Moge sie zgodzic że ostatnie dwa sezony w wykonaniu drużyn niemieckich nie mozna zaliczyc do udanych, ale to TYLKO te dwa. Bundesliga sie odradza!!! Wystarczy spojrzeć na wyniki w tym sezonie... wszystkie 3 drużyny awansowały do dalszej fazy LM, w Pucharze UEFA tylko Bochum odpadł, nawet drugoligowa Alemania Aachen awansowała do drugiej rundy UEFA!!! A reprezentacja Niemiec na tournee w azji grała tylko zawodnikami występującymi w Bundeslidze i prezentowała się bardzo dobrze!!!
2 sezony to TYLKO? To są AŻ 2 sezony! To 731 dni piłkarskiej fuszerki jaką odstawiały teamy zza Odry. A reprezentacja Niemiec na tournee w Azji wypadła nieźle, ale na tla egzotycznych rywali, gdzie piłkę kopie się na polach ryżowych (vide Tajlandia). Z Koreą było już wstydliwe 1:3...
Chłopaczek pisze:Nie ma co sie podniecac bo Axel pomaranczowy mowi to specjalnie.Jego ulubiona druzyna jest przeciez Bayern.Traktujecie jego wypowiedzi z przymruzeniem oka.
Nie wiem co ma mój kolor avataru wspólnego z tym co piszę? A Bayernu nie znoszę, tak jak wszystkich innych klubów. Pisałem już o tym w innych tematach, czytaj uważniej.
brazzo pisze:zgadza sie...widnial u niego w profilu adres bloku lewego a lewy to wiem ze na forum fcbayern.pl sie wypowiadal...czyli nie rozumiem calej tej gadki ze strony axela...prawie we wszystkich swoich postach bawisz sie w krytyka
Fakt, widniał. Dlatego że jest to mój ulubiony blog i często tam bywam (nawet się parę razy wpisałem pod pseudonimem Axel von Hagen). A to gdzie się wypowiadał właściciel bloga to już nie moja sprawa... Zresztą wystarczy poczytać felietony mojego ulubinego blogowicza by się zorintować, że to nie ja.
Rufus pisze:ten Hamond mnie dobjia co on jeszcze robi na tym forum :?: dawno powinien wylecieć ja nie wiem :!: :evil: bundesligi napewno nie zamkną :!: dlatego że tak sobie powiedziałeś :!: :evil:
Wylecieć? Za co? Zresztą ta sprawa była już omawiana i temat padł jak mucha na mrozie. Do wylotu jeszcze bardzo daleko...
A co do twojej opinii - żebyś się nie zdziwił. Bundesliga zostanie rozwiązana prędzej czy później. Jak powiedział kiedyś Adam Topolski 'to musi kiedyś paść'.

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 04 sty 2005, 19:16

Axel Hammond pisze:
kama_reda pisze:
2 sezony to TYLKO? To są AŻ 2 sezony! To 731 dni piłkarskiej fuszerki jaką odstawiały teamy zza Odry. A reprezentacja Niemiec na tournee w Azji wypadła nieźle, ale na tla egzotycznych rywali, gdzie piłkę kopie się na polach ryżowych (vide Tajlandia). Z Koreą było już wstydliwe 1:3...
Chłopaczek pisze:Nie ma co sie podniecac bo Axel pomaranczowy mowi to specjalnie.Jego ulubiona druzyna jest przeciez Bayern.Traktujecie jego wypowiedzi z przymruzeniem oka.
Nie wiem co ma mój kolor avataru wspólnego z tym co piszę? A Bayernu nie znoszę, tak jak wszystkich innych klubów. Pisałem już o tym w innych tematach, czytaj uważniej.
brazzo pisze:zgadza sie...widnial u niego w profilu adres bloku lewego a lewy to wiem ze na forum fcbayern.pl sie wypowiadal...czyli nie rozumiem calej tej gadki ze strony axela...prawie we wszystkich swoich postach bawisz sie w krytyka
Fakt, widniał. Dlatego że jest to mój ulubiony blog i często tam bywam (nawet się parę razy wpisałem pod pseudonimem Axel von Hagen). A to gdzie się wypowiadał właściciel bloga to już nie moja sprawa... Zresztą wystarczy poczytać felietony mojego ulubinego blogowicza by się zorintować, że to nie ja.
Rufus pisze:ten Hamond mnie dobjia co on jeszcze robi na tym forum :?: dawno powinien wylecieć ja nie wiem :!: :evil: bundesligi napewno nie zamkną :!: dlatego że tak sobie powiedziałeś :!: :evil:
Wylecieć? Za co? Zresztą ta sprawa była już omawiana i temat padł jak mucha na mrozie. Do wylotu jeszcze bardzo daleko...
A co do twojej opinii - żebyś się nie zdziwił. Bundesliga zostanie rozwiązana prędzej czy później. Jak powiedział kiedyś Adam Topolski 'to musi kiedyś paść'.
widać że jestes prowokantem ja nie wiem co taki pasożyt robi na forum :!: :evil:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 04 sty 2005, 19:24

sluchaj Axel Hammond ... gdyby BL mialo pasc to by tak sie stalo po krachu KIRCH MEDIA ( mam nadzieje ze wogule wiesz o czym mowie..- choc szczerze powiedziawszy w to watpie...) ... i ogolnym kryzysie w Europie ... a mimo to ! mimo ze BL byla od tego najbardziej "uzalezniona" to dalej sie trzymala swietnie :lol: .... wiesz co ... .gadasz bez zadnych artumentow .. prowokujesz..... skoro tak ladnie ripostowales .. to czemu nie zrobiles tez riposty moich wczesniejszych wypowiedzi :roll: ? .... Prowokujesz i tyle .... mysle ze modzi na to zwroca uwage .. predzej czy pozniej ....

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 04 sty 2005, 19:26

Masz rację może wreszcię wzrucą uwage :!: mam taką nadzieje bo mam go dość :!: :evil:

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 04 sty 2005, 19:43

Axel Hammond pisze:Fakt, widniał. Dlatego że jest to mój ulubiony blog i często tam bywam (nawet się parę razy wpisałem pod pseudonimem Axel von Hagen). A to gdzie się wypowiadał właściciel bloga to już nie moja sprawa... Zresztą wystarczy poczytać felietony mojego ulubinego blogowicza by się zorintować, że to nie ja.
wiesz, na poczatku myslalem ze jestes blyskotliwy i inteligentny ale krecisz 8) ...oto dowody ze jestes lewy (o ironio!) 8) :
1. nr gadu
2. pomaranczowy kolor
3. data urodzenia
4. podobny styl wypowiedzi na blogu
powiem wiecej, w roli leffmeistera prezentujesz zupelnie kogo innego :wink:

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 04 sty 2005, 20:07

AXEL :!: pyt. do Ciebie, skor nie znosisz Bayernu ani żadnych innych klubów to co robisz na tym forum :?: Przecierz to forum w dużej mierze jest o piłce a to co inni piszą to nie ma znaczenia a o ile mi wiadomo piłka nożna to kluby.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”