Gdzie będzie grał Jerzy Dudek? - Strona 11

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 04 paź 2005, 23:33

Ja nie wiem po co ten cały temat istnieje , przecież Dudek ostatnio podpisał umowę z TP i tam gra bardzo często , choć na innej pozycji :lol:
Proponuję zawiesić dyskusję .

Awatar użytkownika
budziomir
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: budziomir » 01 lis 2005, 19:39

Marzenie! Dudek w Barcelonie. :roll:

Marqiz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marqiz » 14 lis 2005, 23:22

A ja skromnie powiem , że Jurek według mnie zasili Ajax Amsterdam .
Choć przewiduje że jeszcze w czasie oczekiwania na okienko Reina nabierze szacunku do Polaka . Apropos Reina jest dopiero niecałY sezon a jush pare błędów . Kto bY się spodziewał że Jurek po tYm co dokonał w maju będzie grzał ławe .

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 lis 2005, 23:33

Marqiz pisze:A ja skromnie powiem , że Jurek według mnie zasili Ajax Amsterdam .
nO cOŚ tY!?! JurEk zAsILI BaNKoWo WiR DoroHucza!!!!
Marqiz pisze:Apropos Reina jest dopiero niecałY sezon a jush pare błędów .
DoKŁadniE! KiEPSki JesT i TyLE. DuDEk cO PrAwDa rÓwNie cZęSTo POpEłnIAł gŁuPie błĘDy, aLe to SiĘ NiE liCZy!
Marqiz pisze:Kto bY się spodziewał że Jurek po tYm co dokonał w maju będzie grzał ławe .
iJa Ija ijA SiEM sPodZieWaŁEm!

pOzDrO źą!

Awatar użytkownika
Mort
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 14 lis 2005, 23:37

Niggaz pisze:nO cOŚ tY!?! JurEk zAsILI BaNKoWo WiR DoroHucza!!!!
a mógłbys pisać normalnie? chyba ze kpisz z tego "Y" Marqiza?

Jurek pójdzie do Kataru i będzie tam zarabiał dużą kasę :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 lis 2005, 23:43

Mort pisze:a mógłbys pisać normalnie?
Może mógłbym. A mógłbyś zwrócić uwagę na inne moje posty i zastanowić się czy ja tak zawsze czy tylko ...
Mort pisze:chyba ze kpisz z tego "Y" Marqiza?
:wink:

Co do samego Jurka to nie mam pojęcia jak dalej potoczy się jego klubowa kariera. W Liverpoolu nie ma dla niego żadnej przyszłości więc transfer jest jedyną opcją. Trzeba jednak do tego jakiejś chętnej ekipy na pozyskanie Polaka. Na pewno nie znajdzie już tak renomowanego klubu jak Liverpool, ale ważne żeby nie grał gdzieś w Katarze jeśli chce zachować pozory walki o miejsce w reprezentacji. Teoretycznie mamy conajmniej kilku dobrych, utalentowanych bramkarzy, ale nie zmienia to faktu, że Dudek wiele zrobił dla nas, dał nam mnóstwo okazji do radości i należy mu się odejście w dobrym stylu.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 14 lis 2005, 23:45

a mógłbys pisać normalnie? chyba ze kpisz z tego "Y" Marqiza?
Ale spostrzegawczy jesteś :shock:

Jurek odejdzie w zimie - jestem pewien :!: gdzie :?: holandia, hiszpania, qatar, inny klub angielski - wszystko jest możlwe, gdybym miał dzisiaj strzelać kto go kupi to stawiam klub z którego przeszedł do Liv-u :cry:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 lis 2005, 0:23

Jezeli Dudek pojdzie do Kataru to strzeli sobie w piety. bo w ten sposob odpusci miejsce pierwszego bramkarza na MŚ. do Niemiec oczywiscie pojedzie (chociazby za zaslugi, i co by nie mowic, to chyba obecmnie najbardziej znany polski pilkarz), ale Boruc nie da sie wygryzc, biorac pod uwage jego obecna i tak silna pozycje. Co do zmiany klubu na europejski, to musi przyjac do wiadomosci dwie rzeczy - po pierwsze nie bedzie to druzyna pokroju Liverpoolu, a po drugie - nie bedzie tyle zarabial. Mysle, ze w Rotterdamie przyjeliby go z otwartymi rekami, tylko czy Dudek bedzie chcial tam isc? watpie. w zasadzie pozostaja sredniej klasy kluby z czolowych lig, bo nie oszukujmy sie, nie przypominam sobie mocnej druzyny, ktora mialaby slabego bramkarza. Jedno jest pewnie - chce jechac na mundial, w zimie musi odejsc, albo kopnac na treningu Reine. tylko tak porzadnie.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 15 lis 2005, 8:00

Marqiz pisze:Kto bY się spodziewał że Jurek po tYm co dokonał w maju będzie grzał ławe .
No cóż chyba oczywoste, że za jeden bardzo dobry występ nie będą go trzymać do 40- chy bo co prawda grał nienajgorzej zwykle, ale ile im punktów stracił błędami to też jego...

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 15 lis 2005, 9:00

Krzysztof Jarzyna pisze:Jezeli Dudek pojdzie do Kataru to strzeli sobie w piety. bo w ten sposob odpusci miejsce pierwszego bramkarza na MŚ. do Niemiec oczywiscie pojedzie (chociazby za zaslugi, i co by nie mowic, to chyba obecmnie najbardziej znany polski pilkarz), ale Boruc nie da sie wygryzc, biorac pod uwage jego obecna i tak silna pozycje. Co do zmiany klubu na europejski, to musi przyjac do wiadomosci dwie rzeczy - po pierwsze nie bedzie to druzyna pokroju Liverpoolu, a po drugie - nie bedzie tyle zarabial. Mysle, ze w Rotterdamie przyjeliby go z otwartymi rekami, tylko czy Dudek bedzie chcial tam isc? watpie. w zasadzie pozostaja sredniej klasy kluby z czolowych lig, bo nie oszukujmy sie, nie przypominam sobie mocnej druzyny, ktora mialaby slabego bramkarza. Jedno jest pewnie - chce jechac na mundial, w zimie musi odejsc, albo kopnac na treningu Reine. tylko tak porzadnie.
Co do Reiny to kopać go może po nogach, uszach czy dupie, ale konkwiskador i tak na niego stawiał będzie, więc moment odejścia jest tylko i wyłącznie kwestią czasu.
Do Rotterdamu, czytając wypowiedzi działaczy Feyenoordu, Dudek jest zapraszany. Tam rozpoczął karierę, wystrzelił niczym dorodny Jelonek z lasu, tam też najlepiej gdyby skończył. Kibice go kochają, klub zaoferuje mu porządny kontrakt, zna język, ludzi, otoczenie i pobliskie puby.
Trzeba wiedzieć jak się ustatkować na stare lata piłkarza.
A konkwiskadorowi z Liverpoolu serdecznie pokazuję środkowy palec. Zniszczyć potrafi, ciekawe czy odbuduje.

Awatar użytkownika
Mort
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 15 lis 2005, 9:57

Tomachos pisze:Ale spostrzegawczy jesteś Shocked
nie wiem czy zaywazyles ale jestes tu od maja i... a ja od tygodnia
Krzysztof Jarzyna pisze:w zasadzie pozostaja sredniej klasy kluby z czolowych lig, bo nie oszukujmy sie, nie przypominam sobie mocnej druzyny, ktora mialaby slabego bramkarza.
a ja znam z doświadczenia... :D

moim zdaniem odpada hiszpania, włochy, pozostają ligi na poziomie ligi holenderskiej i to chyb najlepszy wybór z lig "zagraniczny"- nie jest tak słaba jak np szwajcarska, choć mają klub, który coś prezentuje na arenie międzynarodowej to u siebi jednak poziom jest niski. wyjatkiem moze byc liga angielska bo tutaj jakis klub ze środka tabeli pewnie chetni widziałby Dudka u siebie a liga mocna na miejscu Dudka tutaj upatrywałbym swojego miejsca, a jak nie to do Holandii.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 15 lis 2005, 14:22

Jak dla mnie najbardziej prawdopodobną wersją jest przejście Jurka do Feyenoordu. Tam był kiedyś uwielbiany, i tam spisywał się świetnie. Kibice na pewno przyjęliby go z radością, a i on sam ne miałby kłopotów z zaaklimatyzowaniem. Rotterdam przecież zna bardzo dobrze. Powinien również być pierwszym bramkarzem, bo Patrick Lodewijks (dobrze piszę?) jest słabszym bramkarzem od Dudka.

Na pewno naszego reprezentanta widziałoby u siebie kilka angielskich drużyn.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8659
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lis 2005, 14:58

a ja jestem przekonany, ze Dudek zostanie w Liverpoolu :!:
dlaczego : jeszcze w tym miesiacu/i/lub w grudniu Rafa da szanse Dudkowi bronic w 1.skladzie The Reds :!:
Dudek sie napali, ze ma szanse grac w 1.skladzie :) pewnie znowu popelni jakies 2-3bledy, i siadzie na lawce ;) niestety okienko zimowe bedzie zamkniete ;)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lis 2005, 15:23

Agent Jerzego Dudka, Jan de Zeeuw przyznaje, że polski bramkarz jest bardzo zainteresowany przeprowadzką do Benfiki Lizbona, choć to Liverpool FC dzierży klucze do jego przyszłości.
A ja mysle ze to jest najbardziej prawdopodobna wersja !!!
Po pierwsze Benfa gra obecnie 3cim bramkarzem, gdyz zarowno pierwszy jak i drugi sa kontuzjowany, Quim (1bramkarz) praktycznie obecny sezon ma stracony
Przemawia tutaj tez to iz Jurek bedzie mogl zagrac w rozgrywkach europejskich a to chyba jest bardzo wanze dla Benfy - moze dalsza runda lm lub Pucharu Uefa
Nastepnym aspektem jest to iz Ronald juz kiedys byl; trenrem Dudka i zna go bardzo dobrze

Innym kierunkiem mysle ze moze byc hiszpanski Villarreal - byly juz kiedys spekulacje na ten teamt, rowniez maja problemy z obsada bramkarza, Viera kontuzjowany zas Barbosa popelnia glupie bledy, zreszta nie sa to sol;idni "golkiperzy"
Najlepiej zeby Benitez juz nie zwodzil Dudka mowiac ze dostanie swoja szanse oraz ze jest bardzo potrzebny

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 15 lis 2005, 22:07

Propozycja Benfiki jest bardzo dobrą opcją. Portugalczycy są jedną z silniejszych drużyn w Portugalii, regularnie występują w europejskich pucharach, a miejsce w składzie miałby raczej pewne, bo nie wydaje mi się, aby chcieli wydać na niego tyle pieniędzy po to, aby grzał ławę. Tym bardziej jeżeli Dudek chce wyjechać na MŚ 2006 musi grać co zresztą powiedział mu Paweł Janas. Ta rozmowa zmobilizowała Jurka jeszcze bardziej do zmiany klubu i niemalże pewne jest odejście już zimą. Wszystko jednak zależy od Beniteza, bo może chcieć pozostania naszego bramkarza. Na chwilę obecną według mnie najlepsza propozycja, jednak jeszcze zostało troche czasu więc wszystko się może zmienić. Oby tylko na lepsze dla Dudka ;)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”