Proponuję zawiesić dyskusję .
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 04 paź 2005, 23:33
fala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: budziomir » 01 lis 2005, 19:39
budziomir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marqiz » 14 lis 2005, 23:22
Marqiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 lis 2005, 23:33
nO cOŚ tY!?! JurEk zAsILI BaNKoWo WiR DoroHucza!!!!Marqiz pisze:A ja skromnie powiem , że Jurek według mnie zasili Ajax Amsterdam .
DoKŁadniE! KiEPSki JesT i TyLE. DuDEk cO PrAwDa rÓwNie cZęSTo POpEłnIAł gŁuPie błĘDy, aLe to SiĘ NiE liCZy!Marqiz pisze:Apropos Reina jest dopiero niecałY sezon a jush pare błędów .
iJa Ija ijA SiEM sPodZieWaŁEm!Marqiz pisze:Kto bY się spodziewał że Jurek po tYm co dokonał w maju będzie grzał ławe .
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 14 lis 2005, 23:37
a mógłbys pisać normalnie? chyba ze kpisz z tego "Y" Marqiza?Niggaz pisze:nO cOŚ tY!?! JurEk zAsILI BaNKoWo WiR DoroHucza!!!!
Mort
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 lis 2005, 23:43
Może mógłbym. A mógłbyś zwrócić uwagę na inne moje posty i zastanowić się czy ja tak zawsze czy tylko ...Mort pisze:a mógłbys pisać normalnie?
Mort pisze:chyba ze kpisz z tego "Y" Marqiza?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 14 lis 2005, 23:45
Ale spostrzegawczy jesteśa mógłbys pisać normalnie? chyba ze kpisz z tego "Y" Marqiza?
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 lis 2005, 0:23
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 15 lis 2005, 8:00
No cóż chyba oczywoste, że za jeden bardzo dobry występ nie będą go trzymać do 40- chy bo co prawda grał nienajgorzej zwykle, ale ile im punktów stracił błędami to też jego...Marqiz pisze:Kto bY się spodziewał że Jurek po tYm co dokonał w maju będzie grzał ławe .
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 15 lis 2005, 9:00
Co do Reiny to kopać go może po nogach, uszach czy dupie, ale konkwiskador i tak na niego stawiał będzie, więc moment odejścia jest tylko i wyłącznie kwestią czasu.Krzysztof Jarzyna pisze:Jezeli Dudek pojdzie do Kataru to strzeli sobie w piety. bo w ten sposob odpusci miejsce pierwszego bramkarza na MŚ. do Niemiec oczywiscie pojedzie (chociazby za zaslugi, i co by nie mowic, to chyba obecmnie najbardziej znany polski pilkarz), ale Boruc nie da sie wygryzc, biorac pod uwage jego obecna i tak silna pozycje. Co do zmiany klubu na europejski, to musi przyjac do wiadomosci dwie rzeczy - po pierwsze nie bedzie to druzyna pokroju Liverpoolu, a po drugie - nie bedzie tyle zarabial. Mysle, ze w Rotterdamie przyjeliby go z otwartymi rekami, tylko czy Dudek bedzie chcial tam isc? watpie. w zasadzie pozostaja sredniej klasy kluby z czolowych lig, bo nie oszukujmy sie, nie przypominam sobie mocnej druzyny, ktora mialaby slabego bramkarza. Jedno jest pewnie - chce jechac na mundial, w zimie musi odejsc, albo kopnac na treningu Reine. tylko tak porzadnie.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 15 lis 2005, 9:57
nie wiem czy zaywazyles ale jestes tu od maja i... a ja od tygodniaTomachos pisze:Ale spostrzegawczy jesteś Shocked
a ja znam z doświadczenia...Krzysztof Jarzyna pisze:w zasadzie pozostaja sredniej klasy kluby z czolowych lig, bo nie oszukujmy sie, nie przypominam sobie mocnej druzyny, ktora mialaby slabego bramkarza.
Mort
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 15 lis 2005, 14:22
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lis 2005, 14:58
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lis 2005, 15:23
A ja mysle ze to jest najbardziej prawdopodobna wersja !!!Agent Jerzego Dudka, Jan de Zeeuw przyznaje, że polski bramkarz jest bardzo zainteresowany przeprowadzką do Benfiki Lizbona, choć to Liverpool FC dzierży klucze do jego przyszłości.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 15 lis 2005, 22:07
Bobohawk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio