Jose Mourinho - Strona 11

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jaki klub poprowadzi Jose Mourinho w przyszłym sezonie?

FC Barcelona
17
40%
Real Madryt
7
16%
Valencia
6
14%
AC Milan
4
9%
żaden z wynienionych
9
21%
Awatar użytkownika
greg_01
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: greg_01 » 23 lip 2005, 9:52

dupicie fleki chelsea ma za duzo kasy i nic w tym sezonie nie wygra a mourinho to gbur i pedał

stz_FcB
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stz_FcB » 23 lip 2005, 9:54

W Chelsea sa 2 osoby które mnie denerwoją Murinho i Drogba !! oni poprostu sa tacy pojeban* ze to sie w pale nie misci a do reszty nic nie mam :P :twisted:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lip 2005, 10:31

greg_01 pisze:dupicie fleki chelsea ma za duzo kasy i nic w tym sezonie nie wygra a mourinho to gbur i pedał
Pedał?Z tego co wiem to ma żone i potomstwo.Poza tym bardzo elokwentna wypowiedz swiadczaca o wiedzy i kulturze.Jestem pod wrażeniem

MuSzi
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MuSzi » 23 lip 2005, 10:36

jak ja nie lubie chelsea ani etgo Mourinho
;/
Pozdro 600

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 08 sie 2005, 13:44

hmmmm..... ja Mourinho bardzo szanuje za umiejetnosci trenerskie, naprawde pod tym wzgledem na dzien dzisiejszy nie ma sobie rownych, tylko bardzo mnie irytuja te jego cfaniackie wypowiedzi w ktorych momentami przesadza. Ja go tan naprawde nie lubie, alemusze mu przyznac ze jest naprawde dobry ;)

Awatar użytkownika
zazul
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 08 sie 2005, 14:09

Mourinho-świetny taktyk i psycholog potrafi rozgryżć kazdą drużyne czasami gdy nie może pomóc swojej drużynie czuje się sflustrowany , ale tak pozatym świetny trener :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 sie 2005, 14:28

Bardzo mi się podoba u Mourinho, że nie chce Szewczenek, Beckhsów i innych gwiazdorów. Woli zakupić Essiena, SWP czy jakiegoś młodzika. Jednak jego jedynym błędem jest to, że potrafi przesadzić z swoimi wypowiedziami. Przeciez kązdy słyszał, jak dostał karę i nie mógl prowadzic Chesea w meczach z Bayernem :? . Jednak jestem bardzo zadowolony, że to on a nie kto inny prowadzi The Blues :wink: :mrgreen: :afro:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 sie 2005, 14:34

On jest swietny. Nie chce Ronaldinho bo nie pasuje mu do taktyki chociaz Chelse ana niego stac , ale jdnak Muri nie chce go a woli Essiena bo on nie chce rozkapryszonych gwiazd typu Ronaldo, Robinho, Rivaldo, Ronaldinho tylko chce soldinych kopaczy o ogromnym talencie i ambicji. To mi sie u neigo podoba.

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 sie 2005, 14:40

RoRo pisze:On jest swietny. Nie chce Ronaldinho bo nie pasuje mu do taktyki chociaz Chelse ana niego stac , ale jdnak Muri nie chce go a woli Essiena bo on nie chce rozkapryszonych gwiazd typu Ronaldo, Robinho, Rivaldo, Ronaldinho tylko chce soldinych kopaczy o ogromnym talencie i ambicji. To mi sie u neigo podoba.

POZDRO
No Essien jeszcze nie jest tak wielka gwiazda jak Ronaldinho, Ronaldo, Rivaldo a już ma zadatki a typową gwiazdeczke która ciagle płacze bo coś nie pasuje. I powiedz mi jeszcze wymieniłeś Ronaldinho gize u niego rozkapryszenie. Albo Robinho też wymieniłęś a to w jego przypadku jest to samo co z Essienem :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 sie 2005, 15:11

Ale Robinho bedzie kaprysil w Realu tak samo jak w Santosie a Essien wlasnie przenoszac sie do Chelsea chce sie zmienic na lepsze :]

POZDRO

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2005, 21:11

RoRo pisze:bo on nie chce rozkapryszonych gwiazd typu Ronaldo, Robinho, Rivaldo, Ronaldinho tylko chce soldinych kopaczy o ogromnym talencie i ambicji. To mi sie u neigo podoba.
Jeżeli Ronaldinho to rozkapryszona gwiazda nie posiadająca ogromnego talentu i ambicji to ja jestem Pavon :lol:
Za to Michael 'ja ce do Chelsea i grać w Lyonie nie będe!' Essien nie jest w ogóle rozkapryszony :roll:

Poza tym takie gadki, że jemu nie potrzeba Shevy czy Ronaldinho bo mu nie pasują to jest looool i tyle. Przecież on nie jest głupi i wie, że ich mieć nie może niestety.
Nie powiesz chyba, że Sheva byłby gorszy od Drogby, Crespo czy Eidura :roll:

piotrpio2
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrpio2 » 08 sie 2005, 21:17

Moim zdaniem to ekscentryczny trener, trochę przereklamowany.
Czy on z buszu uciekł????????????????????????????????????? :o

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 08 sie 2005, 21:19

Ja tam uważam że bardziej rozwinie się Essien w Chelsea niż Robinho w Realu. W reprezentacji Brazylii będzie to kolejna gwiazdka któraz (najprawdopodobniej) zwpsujee si w Realu. A dla reprezentacji Francji kolejny uzdolomyy zawodnik. A wracając do tematu tego topicu to ja nic nie mam do Murinho. Jest dobry w tym co rozbi więc bieże za to godne wynagrodzenie. Jedyną wadą jaką ma trener Chelsea to długi język.
PS Bardziej nie lubie Abramovicha

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 sie 2005, 21:20

RoRo pisze:Ale Robinho bedzie kaprysil w Realu tak samo jak w Santosie a Essien wlasnie przenoszac sie do Chelsea chce sie zmienic na lepsze :]

POZDRO
Taa a skąd ty to wszytko wiesz ?? :wink: Mówisz że Robinho będzie kaprysił w realu ciekawe niby dlaczego on miałby kaprysić w realu a Essiena nie kaprysici w chelsea???

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 sie 2005, 9:28

A i tak przeciez Romek jeszcze reanimuje sprawę z Ghanijczykiem. W niedzielę, przecież Aulas odrzucił ostatnia oferrte Chelsea opiewającą na 38 mln €. Essien byl tak zły i rozgoryczony, że dali go do rezerw Lyonu. Ale Houlier wraz z prezydentem Lyonu, koniecznie chcą zostawic go we Francjii, co z takiego obrotu sprawy Essien jest bardzo niezadowolony, ponieważ myślał, że na początku sezonu zagra już w The Blues. Mourinho powiedział, że nie będzie już uzupełniał składu, ale taki pomocnik mu sie przyda. Po za tym każdy wie, że Makelele nie jest wieczny.

POZDRO

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”