Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 11

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 mar 2005, 0:36

bayern cienko zagrał przeciwko schalke i stracili fotel lidera :P
ciekawe jak sie teraz potoczy walka o mistrza??? Bayern musi wygrywac i liczyc na potknięcie Schalke, ale to moze byc trudne :!:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 14 mar 2005, 12:40

Pasztet pisze:
Kamilo pisze:
Pasztet pisze:o jak miło Schalke wygrało 1:0 z bayernem. ładna bramka Lincolna - zasłuzone zwycięstwo. Ballack znowu faulował jak ostatni cham miał farta że nie wyleciał z boiska..
Jak faule nazywasz chamstwem, to ciekawe co powiesz o ty m waszym zawodnik(nie pamiętam nazwiska), który plunął Ballackowi w twarz :evil: ! To dopiero chamstwo !!!!!!!! :evil: :x Miało to miejsce w rewanżowym meczu :evil:
tak ale nie zauważyłeś że najpierw Fabregas podszedł do ballacka żeby go przeprosić, ten mu coś odpowiedział niemiłego i trudno Cescowi sie dziwić... jak ktos nie przyjmuje przeprosin.... a poza tym nie musisz od razu sie tak wkurzać :lol: :lol: szajba odbija :lol:
Nic mi nie odbija, poprostu wkurza mnie takie chamstwo. Z tego co napisałeś wynika, że jeśli ktoś nie przyjmie przeprosin trzeba mu plunąć w twarz :lol: :lol: jesteś żałosny !

Derth
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Derth » 14 mar 2005, 14:57

Pomimo przegranej, Bayern ma szanse w walce o mistrzostwo. Można spojrzeć na rozpiskę meczów i Monachium mam łatwiejszych rywali. Podejrzewam, że na Mistrza Niemiec będziemy czekać do ostatniej kolejki, ponieważ wyniki są niepewne.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 mar 2005, 15:05

Kamilo pisze:
Pasztet pisze:
Kamilo pisze: Jak faule nazywasz chamstwem, to ciekawe co powiesz o ty m waszym zawodnik(nie pamiętam nazwiska), który plunął Ballackowi w twarz :evil: ! To dopiero chamstwo !!!!!!!! :evil: :x Miało to miejsce w rewanżowym meczu :evil:
tak ale nie zauważyłeś że najpierw Fabregas podszedł do ballacka żeby go przeprosić, ten mu coś odpowiedział niemiłego i trudno Cescowi sie dziwić... jak ktos nie przyjmuje przeprosin.... a poza tym nie musisz od razu sie tak wkurzać :lol: :lol: szajba odbija :lol:
Nic mi nie odbija, poprostu wkurza mnie takie chamstwo. Z tego co napisałeś wynika, że jeśli ktoś nie przyjmie przeprosin trzeba mu plunąć w twarz :lol: :lol:
ZALEŻY JAK TO ZINTERPRETOWAĆ.. mi chodziło o to że to był dla afc trudny i wazny mecz. cesc chciał byc uprzejmy i go przeprosić a jak ktoś chamsko odpowiada to trudno w takiej sytuacji ( wielkie nerwy) sie nie zdenerwować.. musiał jakoś odreagować ale wcale nie popieram takiego zachowania tylko stawiam się w jego sytuacji... ale wiem.. ballack najlepszy, nic złego nie robi i wogóle mistrzu świata

:lol:
jesteś żałosny !
buahahhaha odezwał sie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 14 mar 2005, 15:06

to sa rywale Bayernu:

19.03.05 15:30 FC Bayern München : Hansa Rostock
02.04.05 15:30 VfL Wolfsburg : FC Bayern München
09.04.05 15:30 FC Bayern München : Borussia M'gladbach
16.04.05 15:30 Hannover 96 : FC Bayern München
23.04.05 15:30 FC Bayern München : VfL Bochum
30.04.05 15:30 1.FC Kaiserslautern : FC Bayern München
07.05.05 15:30 1.FSV Mainz 05 : FC Bayern München
14.05.05 15:30 FC Bayern München : 1.FC Nürnberg
21.05.05 15:30 VfB Stuttgart : FC Bayern München

a to rywale Schalke:

20.03.05 17:30 1.FSV Mainz 05 : FC Schalke 04
02.04.05 15:30 FC Schalke 04 : 1.FC Nürnberg
09.04.05 15:30 VfB Stuttgart : FC Schalke 04
16.04.05 15:30 FC Schalke 04 : Hamburger SV
23.04.05 15:30 Hertha BSC Berlin : FC Schalke 04
30.04.05 15:30 FC Schalke 04 : Bayer 04 Leverkusen
07.05.05 15:30 DSC Arminia Bielefeld : FC Schalke 04
14.05.05 15:30 FC Schalke 04 : Borussia Dortmund
21.05.05 15:30 SC Freiburg : FC Schalke 04

Trzeba przyznac ze Bayern ma troche latwiejszych rywali po drodze a Schalke moze zgubic punkty

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 14 mar 2005, 18:14

Pasztet pisze:
Kamilo pisze:
Pasztet pisze: tak ale nie zauważyłeś że najpierw Fabregas podszedł do ballacka żeby go przeprosić, ten mu coś odpowiedział niemiłego i trudno Cescowi sie dziwić... jak ktos nie przyjmuje przeprosin.... a poza tym nie musisz od razu sie tak wkurzać :lol: :lol: szajba odbija :lol:
Nic mi nie odbija, poprostu wkurza mnie takie chamstwo. Z tego co napisałeś wynika, że jeśli ktoś nie przyjmie przeprosin trzeba mu plunąć w twarz :lol: :lol:
ZALEŻY JAK TO ZINTERPRETOWAĆ.. mi chodziło o to że to był dla afc trudny i wazny mecz. cesc chciał byc uprzejmy i go przeprosić a jak ktoś chamsko odpowiada to trudno w takiej sytuacji ( wielkie nerwy) sie nie zdenerwować.. musiał jakoś odreagować ale wcale nie popieram takiego zachowania tylko stawiam się w jego sytuacji... ale wiem.. ballack najlepszy, nic złego nie robi i wogóle mistrzu świata

:lol:
jesteś żałosny !
buahahhaha odezwał sie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obojetnie co Ballack powiedział, Fabregasowi, on i tak nie powinien się tak zachować.... jak dla mnie w takiej sytuacji nic nie tłumaczy zawodnika. Musze Ci przyznać Ballack też czasem fauluje złośliwie, lub wdaje się w kłutnie z piłkarzami przeciwników, ale nie rozumiem stwierdzenia "mistrzu świata" czy to jakaś aluzja, że ballack jest słaby ?? A przecież to on był najlepszym zawodnikiem meczu w Londynie :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 mar 2005, 19:08

ale nie rozumiem stwierdzenia "mistrzu świata" czy to jakaś aluzja, że ballack jest słaby ??
teraz napisałeś że czasem fauluje itp. ale wczesniej pisałeś jakby on był święty i nigdy nic złego nie robi.. w sumie to przeciez jest starszy od fabregasa i powinien mu dawać przykład jak się zachowywać fair play..
A przecież to on był najlepszym zawodnikiem meczu w Londynie
w ekipie bayernu ma się rozumieć :D

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 mar 2005, 13:56

Dobra KONIEC to ma byc forum o Bayernie a nie on Kto zawinil Ballack czy fabregas? Zacznijmy pisac o tym co sie dzieje wokol bayernu

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 15 mar 2005, 14:26

w ekipie bayernu ma się rozumieć :D
W całym meczu .... :D trzeba przyznać przyćmił wasze "gwiazdy" :wink:
Wiadomo, że będziesz się ze mną spierał, ale jak dla mnie Ballack był zawodnikiem tego meczu.
Niby czemu Ballack ma nawać przykład ??!!Chyba Fabregas nie jest dzieckiem i powinien wiedzieć, że tak się nie robi, Chyba ogląda telewizje i widział jak za takie zachowanie został ukarany Totti na Euro :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 mar 2005, 14:36

no dobra może wiedziała le ja nigdzie nie napisałem że dobrze zrobił a wręcz przeciwnie:
Pasztet pisze: ale wcale nie popieram takiego zachowania
na samym pocztku powiedziałem że ballack dużo faulował, groźnie jakby był jakimś pogromcą nóg i polował na rywali ( :lol: ) a Ty mi tu od razu że on nie zachowywał się hamsko bo ktośtam coś :roll:

ale dobra wazi ma rację i warto to zakończyć bo jeszcze powastanie jakiś konflikt między nami 8)

Koby~FCBM
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 15 mar 2005, 14:40

Na Highbury Arsenal też zagrał gorzej od Bayernu a zachowania Fabregasa nic nie tłumaczy powinien się cieszyć że go nie zawiesili. Co do meczu z Schalke to schalke na pewno nie było lepsze od Bayernu w tym meczu! I schalke na pewno nie będzie mistrzem Niemiec! Schalke gra pod rząd z Stuttgartem Hsv Leverkusen Herthą i Arminią a potem z Borussią w tych meczach schalke więcej jak 9 pkt to na pewno nie zdobędzie.
MISTRZEM NIEMIEC BĘDZIE BAYERN MONACHIUM!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 15 mar 2005, 18:15

Pasztet pisze:no dobra może wiedziała le ja nigdzie nie napisałem że dobrze zrobił a wręcz przeciwnie:
Pasztet pisze: ale wcale nie popieram takiego zachowania
na samym pocztku powiedziałem że ballack dużo faulował, groźnie jakby był jakimś pogromcą nóg i polował na rywali ( :lol: ) a Ty mi tu od razu że on nie zachowywał się hamsko bo ktośtam coś :roll:

ale dobra wazi ma rację i warto to zakończyć bo jeszcze powastanie jakiś konflikt między nami 8)
No racja, emocje po tym meczu już dawno opadły, więc nie warto się kłucić :wink:

P.S. Życze Wam wyprzedzenia w tabeli MU, bo to ich najbardziej nie lubie ! :D

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 18 mar 2005, 19:58

Bayern w ćwierćfinale LM zagra z Chelsea !!! Będzie to wspaniały mecz chyba najciekawszy z wszystkich spotkań 1/4 finału !!
Myśle, że Bayern wcale nie stoi na straconej pozycji, będzie to piękny, lecz bardzo cięzki mecz, w którym wygra druzyna lepsza :D

Awatar użytkownika
Cudak
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cudak » 21 mar 2005, 0:11

Bayern już popłynął...
Chelsea jest tak dobrym zespołem, że w przypadku awansu Bayernu będzie to niespodzianka na miarę meczu Cypr - Hiszpania, 3:2... :) :)
A mówiąc poważnie, bardzo wierzę w Bayern, przecież to Bawarczycy mają na koncie aż 4 Puchary Mistrzów, a Chelsea ma ich 0 tudzież -4... :) W sumie nie ma się czemu dziwić, że kibice podniecają się tym meczem, jeśli mecz Chelsea - Barca nie stał aż na tak wysokim poziomie, żeby mówić... że...
Z drugiej strony nie rozumiem jak można oskarżać piłkarzy Chelsea o to, że wyeliminowali Barcelonę - przecież to Barcelona miała awansować i przejść...
Co by nie było: lepszy jest Bayern.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 21 mar 2005, 1:00

Bayern trafił najgorzej jak mógł :cry:
Ale uważam, że mają szanse aby awansować do połfinału. Pierwszy mecz jest rozgrywany w Londynie i jeżeli tam udało by się osiągnąć dobry rezultat, jakim niewątpliwie byłby remis, najlepiej bramkowy, to sprawa awansu bedzie otwarta. Jednak jezeli Bayern przegra różnicą dwóch bramek w Londynie to bedzie "pozamiatane" bo Chelsea przyjedzie do Monachium i bedzie sie cały mecz bronić. Bardzo dużo bedzie zależeć od rezultatu w pierwszym meczu na Stamford Bridge. BAYERN BAYERN BAYERN GO GO GO. ROZWALIĆ CHESLEA :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”