ciekawe jak sie teraz potoczy walka o mistrza??? Bayern musi wygrywac i liczyc na potknięcie Schalke, ale to moze byc trudne

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 mar 2005, 0:36
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 14 mar 2005, 12:40
Nic mi nie odbija, poprostu wkurza mnie takie chamstwo. Z tego co napisałeś wynika, że jeśli ktoś nie przyjmie przeprosin trzeba mu plunąć w twarzPasztet pisze:tak ale nie zauważyłeś że najpierw Fabregas podszedł do ballacka żeby go przeprosić, ten mu coś odpowiedział niemiłego i trudno Cescowi sie dziwić... jak ktos nie przyjmuje przeprosin.... a poza tym nie musisz od razu sie tak wkurzaćKamilo pisze:Jak faule nazywasz chamstwem, to ciekawe co powiesz o ty m waszym zawodnik(nie pamiętam nazwiska), który plunął Ballackowi w twarzPasztet pisze:o jak miło Schalke wygrało 1:0 z bayernem. ładna bramka Lincolna - zasłuzone zwycięstwo. Ballack znowu faulował jak ostatni cham miał farta że nie wyleciał z boiska..! To dopiero chamstwo !!!!!!!!
![]()
Miało to miejsce w rewanżowym meczu
![]()
szajba odbija
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Derth » 14 mar 2005, 14:57
Derth
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 mar 2005, 15:05
ZALEŻY JAK TO ZINTERPRETOWAĆ.. mi chodziło o to że to był dla afc trudny i wazny mecz. cesc chciał byc uprzejmy i go przeprosić a jak ktoś chamsko odpowiada to trudno w takiej sytuacji ( wielkie nerwy) sie nie zdenerwować.. musiał jakoś odreagować ale wcale nie popieram takiego zachowania tylko stawiam się w jego sytuacji... ale wiem.. ballack najlepszy, nic złego nie robi i wogóle mistrzu świataKamilo pisze:Nic mi nie odbija, poprostu wkurza mnie takie chamstwo. Z tego co napisałeś wynika, że jeśli ktoś nie przyjmie przeprosin trzeba mu plunąć w twarzPasztet pisze:tak ale nie zauważyłeś że najpierw Fabregas podszedł do ballacka żeby go przeprosić, ten mu coś odpowiedział niemiłego i trudno Cescowi sie dziwić... jak ktos nie przyjmuje przeprosin.... a poza tym nie musisz od razu sie tak wkurzaćKamilo pisze: Jak faule nazywasz chamstwem, to ciekawe co powiesz o ty m waszym zawodnik(nie pamiętam nazwiska), który plunął Ballackowi w twarz! To dopiero chamstwo !!!!!!!!
![]()
Miało to miejsce w rewanżowym meczu
![]()
szajba odbija
![]()
![]()
buahahhaha odezwał siejesteś żałosny !
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 14 mar 2005, 15:06
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 14 mar 2005, 18:14
Obojetnie co Ballack powiedział, Fabregasowi, on i tak nie powinien się tak zachować.... jak dla mnie w takiej sytuacji nic nie tłumaczy zawodnika. Musze Ci przyznać Ballack też czasem fauluje złośliwie, lub wdaje się w kłutnie z piłkarzami przeciwników, ale nie rozumiem stwierdzenia "mistrzu świata" czy to jakaś aluzja, że ballack jest słaby ?? A przecież to on był najlepszym zawodnikiem meczu w LondyniePasztet pisze:ZALEŻY JAK TO ZINTERPRETOWAĆ.. mi chodziło o to że to był dla afc trudny i wazny mecz. cesc chciał byc uprzejmy i go przeprosić a jak ktoś chamsko odpowiada to trudno w takiej sytuacji ( wielkie nerwy) sie nie zdenerwować.. musiał jakoś odreagować ale wcale nie popieram takiego zachowania tylko stawiam się w jego sytuacji... ale wiem.. ballack najlepszy, nic złego nie robi i wogóle mistrzu świataKamilo pisze:Nic mi nie odbija, poprostu wkurza mnie takie chamstwo. Z tego co napisałeś wynika, że jeśli ktoś nie przyjmie przeprosin trzeba mu plunąć w twarzPasztet pisze: tak ale nie zauważyłeś że najpierw Fabregas podszedł do ballacka żeby go przeprosić, ten mu coś odpowiedział niemiłego i trudno Cescowi sie dziwić... jak ktos nie przyjmuje przeprosin.... a poza tym nie musisz od razu sie tak wkurzać![]()
szajba odbija
![]()
![]()
![]()
buahahhaha odezwał siejesteś żałosny !![]()
![]()
![]()
![]()
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 mar 2005, 19:08
teraz napisałeś że czasem fauluje itp. ale wczesniej pisałeś jakby on był święty i nigdy nic złego nie robi.. w sumie to przeciez jest starszy od fabregasa i powinien mu dawać przykład jak się zachowywać fair play..ale nie rozumiem stwierdzenia "mistrzu świata" czy to jakaś aluzja, że ballack jest słaby ??
w ekipie bayernu ma się rozumiećA przecież to on był najlepszym zawodnikiem meczu w Londynie
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 mar 2005, 13:56
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 15 mar 2005, 14:26
W całym meczu ....w ekipie bayernu ma się rozumieć
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 mar 2005, 14:36
na samym pocztku powiedziałem że ballack dużo faulował, groźnie jakby był jakimś pogromcą nóg i polował na rywali (Pasztet pisze: ale wcale nie popieram takiego zachowania
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 15 mar 2005, 14:40
Koby~FCBM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 15 mar 2005, 18:15
No racja, emocje po tym meczu już dawno opadły, więc nie warto się kłucićPasztet pisze:no dobra może wiedziała le ja nigdzie nie napisałem że dobrze zrobił a wręcz przeciwnie:
na samym pocztku powiedziałem że ballack dużo faulował, groźnie jakby był jakimś pogromcą nóg i polował na rywali (Pasztet pisze: ale wcale nie popieram takiego zachowania) a Ty mi tu od razu że on nie zachowywał się hamsko bo ktośtam coś
![]()
ale dobra wazi ma rację i warto to zakończyć bo jeszcze powastanie jakiś konflikt między nami
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 18 mar 2005, 19:58
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cudak » 21 mar 2005, 0:11
Cudak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 21 mar 2005, 1:00
kama_reda
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio