Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 maja 2007, 14:57
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 maja 2007, 14:59
Marco_Van_Basten pisze:Nauka idzie pełną parą. Właśnie trwają Juwenalia.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 maja 2007, 15:05
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 maja 2007, 15:07
Tez mialem w rozpisce 5 egzaminow ale 2juz zaliczone a z trzeciego przepisana ocenaDuch pisze:No ale na poważnie to mnie czeka 5 egzminów, z czego jeden już praktycznie mam do przodu bo będę miał przepisaną ocene
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 maja 2007, 15:13
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 maja 2007, 15:18
Ciekawy przedmiot. Mógłbyś napisać o nim kilka słówczeher pisze:Historia Sportu
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 maja 2007, 15:29
Ano no ciekawyDuch pisze:Ciekawy przedmiot. Mógłbyś napisać o nim kilka słów
Znowu to takie straszne nie jestMarco_Van_Basten pisze:a na egzaminie będą wzory z pochodnymi.
Dokladnie, Sport w poszczegolnych epokach, w starozytnosci itp,Duch pisze:To coś w stylu normalnej historii tylko w wydaniu sportowym?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 maja 2007, 20:57
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 28 maja 2007, 22:26
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 maja 2007, 22:40
NieBobohawk pisze:Czeher Ty chodzisz do WSB w Chorzowie? Na kierunek ekonomika sportu?
4,0czeher pisze:Pozostaje jedynie Planowanie i Zarzadzanie Marketingowe - czesc ustna
A z tym to juz moze byc maly problemczeher pisze:Podstawy Zarzadzania - czerwiec
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 28 maja 2007, 23:24
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 28 maja 2007, 23:33
Studiujesz może politologie? Bo z tego co pamiętam mnie takie, niemal analogiczne przedmioty czekają tylko na dalszych latach.Makis pisze:Jesli o mnie chodzi, to przede mna 4 egzamy: public relations, wspolczesne ruchy spoleczne, socjotechniki polityczne i marketing. Bedzie sie dzialo
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 28 maja 2007, 23:39
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 28 maja 2007, 23:55
Historia Sportu 4,0
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 29 maja 2007, 0:32
1 rok politologii we Wrocławiu na Uniwersytecie. A co do płci przeciwnej to rozstrzał duży, ale nie narzekam. Więcej jednak tych "Sandr". Co do Sandry jeszcze to ona z mojego miasta jest. Ona AE w Jeleniej Górze skończyła. Tajemnicą poliszynela jest to jak skończyła te studia. U nas w mieście (Jeleniej, nie Wrocławiu) nikt chyba nie ma wątpliwości co do moralności i wykorzystywania swoich atutów przez tą Panią. Trochę długa mi ta dygresja wyszła.Makis pisze:Nie, ale blisko Wink Studiuje stosunki miedzynarodowe. Przedmioty rzeczywiscie mamy podobne, bo niektore wyklady mamy z politologia wlasnie. Na ktorym roku jestes Question Nie wiem jak u Ciebie, ale u nas na politologii calkiem fajne laski sa Wink Takie bardziej w stylu Sandry Lewandowskiej, niz Renaty Beger Wink
bellus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio