Sesja - Strona 11

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 maja 2007, 14:57

Podbijam temat, bo już niedługo to na co czekają wszyscy studenci czyli sesja. Czeka mnie 6 egzaminów z takich przedmiotów jak : Międzynarodowe Stosunki Polityczne i Gospodarcze, System Polityczny RP, Historia Społeczna i kilka innych mniej ważnych. Nauka idzie pełną parą. Właśnie trwają Juwenalia. Pozdrawiam wszystkich.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 maja 2007, 14:59

Marco_Van_Basten pisze:Nauka idzie pełną parą. Właśnie trwają Juwenalia.
:lol2: Z ust mi to wyjąłeś. No ale na poważnie to mnie czeka 5 egzminów, z czego jeden już praktycznie mam do przodu bo będę miał przepisaną ocene 8)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8764
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 maja 2007, 15:05

Przede mna jeszcze sporo egzaminow, jeden juz zaliczylem w terminie zerowym, System polityczny RP na 4,5 8)

Zostalo mi jeszcze : Geografia polityczna, Filozofia, Teoria stosunkow miedzynarodowych z elementami prawa miedzynarodowego, Socjologia, Historia powszechna XX w., Prawo, Polityka zagraniczna RP - dyplomacja + jakies zaliczenie z Prasy Regionalnej :P

Bedzie dobrze. W przyszlym tygodniu mam kolejne dwie zerowki, w czwartek geografia polityczna, a w piatek polityka zagraniczna RP.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 maja 2007, 15:07

Duch pisze:No ale na poważnie to mnie czeka 5 egzminów, z czego jeden już praktycznie mam do przodu bo będę miał przepisaną ocene
Tez mialem w rozpisce 5 egzaminow ale 2juz zaliczone a z trzeciego przepisana ocena :wink:
Pozostaje jedynie Planowanie i Zarzadzanie Marketingowe - czesc ustna - za tydzien
Podstawy Zarzadzania - czerwiec

A zalicozne juz:
Informatyka 4,0
Makroekonomia 4,5
Historia Sportu 4,0
:mike:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 maja 2007, 15:13

Na dzień dzisiejszy jestem przerażony materiałem na egzamin z Ekonomii. Człowiek był głupi, nie chodził na zajęcia z matematyki w liceum, ma braki , a na egzaminie będą wzory z pochodnymi. Jedyna nadzieja to ocena 5 z ćwiczeń z Ekonomii, ale będzie o to ciężko. Gdyby tak się stało to mam automatyczne zwolnienie z egzaminu z wykładu. Życzę powodzenia sobie i wam :wink:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 maja 2007, 15:18

czeher pisze:Historia Sportu
Ciekawy przedmiot. Mógłbyś napisać o nim kilka słów :> To coś w stylu normalnej historii tylko w wydaniu sportowym? Że też ja takich zajęć nie mam.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 maja 2007, 15:29

Duch pisze:Ciekawy przedmiot. Mógłbyś napisać o nim kilka słów
Ano no ciekawy :lol: dowiedzialem sie ze pilka nozna ma korzenie w ... Chinach
Tak naprawde to tam swtorzono ten sport a wyspiarze jedynie dokoptowali do tego pewne zasady
Marco_Van_Basten pisze:a na egzaminie będą wzory z pochodnymi.
Znowu to takie straszne nie jest :lol: Jednak z drugiej strony zalezu dla kogo - ja np nie mailem nigdy problemow z matmy, mature z niej pisalem i nie widze zadnego problemu :twisted:

edit
Duch pisze:To coś w stylu normalnej historii tylko w wydaniu sportowym?
Dokladnie, Sport w poszczegolnych epokach, w starozytnosci itp,
w Chinach Egipcie Indiach
Pierwsze organizacje i zaowdy sportowe, zwiazki sportowe, powstanie Igrzysk, medaliscie
Towarzytswo Sokol (narodowo-wyzwolencze)
poza tym ogolny zarys historyczny

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8764
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 maja 2007, 20:57

Po Systemie politycznym RP, ktory zaliczylem na 4+, zaliczylem takze Polityke zagraniczna RP na 3+. Mialem takze w miedzyczasie Geografie polityczna, moze cos z tej zerówki bedzie :P W srode mam socjologie i historie powszechna, a w czwartek filozofie :lol2:

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 28 maja 2007, 22:26

Czeher Ty chodzisz do WSB w Chorzowie? Na kierunek ekonomika sportu?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 maja 2007, 22:40

Bobohawk pisze:Czeher Ty chodzisz do WSB w Chorzowie? Na kierunek ekonomika sportu?
Nie :!: Zarzadzanie sportem :arrow: AWF Katowice

Jezeli juz tutaj jestem to :arrow:
czeher pisze:Pozostaje jedynie Planowanie i Zarzadzanie Marketingowe - czesc ustna
4,0 :smoke:

Pozostaja jedynie :arrow:
czeher pisze:Podstawy Zarzadzania - czerwiec
A z tym to juz moze byc maly problem :lol: U goscia w pierwszym terminie zdaje zaledwie 20% :boje się:
Ale co tam jeden egzamin na wrzesien ewentualnie :twisted:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 28 maja 2007, 23:24

cloner co ty studiujesz :?: Bo historia powszechna, filozofia, geografia polityczna i systemy polityczne, to przedmioty, z ktorymi tez walczylem swego czasu. Moze jedziemy na podobnym wozku :wink:
Jesli o mnie chodzi, to przede mna 4 egzamy: public relations, wspolczesne ruchy spoleczne, socjotechniki polityczne i marketing. Bedzie sie dzialo :wink:

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 28 maja 2007, 23:33

Makis pisze:Jesli o mnie chodzi, to przede mna 4 egzamy: public relations, wspolczesne ruchy spoleczne, socjotechniki polityczne i marketing. Bedzie sie dzialo
Studiujesz może politologie? Bo z tego co pamiętam mnie takie, niemal analogiczne przedmioty czekają tylko na dalszych latach.

Dzisiaj napisałem koło z HDP - tudzież HMP (jak chce ministerstwo). Myślę, że do przodu.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 28 maja 2007, 23:39

Nie, ale blisko :wink: Studiuje stosunki miedzynarodowe. Przedmioty rzeczywiscie mamy podobne, bo niektore wyklady mamy z politologia wlasnie. Na ktorym roku jestes :?: Nie wiem jak u Ciebie, ale u nas na politologii calkiem fajne laski sa :wink: Takie bardziej w stylu Sandry Lewandowskiej, niz Renaty Beger :wink:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 28 maja 2007, 23:55

Historia Sportu 4,0

Na drugim roku mam :wink:

Ja mam egzamin z encyklopedii sportu, historii mediow w Polsce i na świecie, retoryki, prace kontrolne z prawa i z historii Polski. Rzeźnia :wink:

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 29 maja 2007, 0:32

Makis pisze:Nie, ale blisko Wink Studiuje stosunki miedzynarodowe. Przedmioty rzeczywiscie mamy podobne, bo niektore wyklady mamy z politologia wlasnie. Na ktorym roku jestes Question Nie wiem jak u Ciebie, ale u nas na politologii calkiem fajne laski sa Wink Takie bardziej w stylu Sandry Lewandowskiej, niz Renaty Beger Wink
1 rok politologii we Wrocławiu na Uniwersytecie. A co do płci przeciwnej to rozstrzał duży, ale nie narzekam. Więcej jednak tych "Sandr". Co do Sandry jeszcze to ona z mojego miasta jest. Ona AE w Jeleniej Górze skończyła. Tajemnicą poliszynela jest to jak skończyła te studia. U nas w mieście (Jeleniej, nie Wrocławiu) nikt chyba nie ma wątpliwości co do moralności i wykorzystywania swoich atutów przez tą Panią. Trochę długa mi ta dygresja wyszła.

U mnie okres kolokwiów: w środę z socjologii, potem za Nauka o polityce, następnie polityka gospodarcza i demografia i statystyka.
Egzaminy to: historia polityczna Polski, socjologia, nauka o polityce, HMP

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”