"Święta Wojna na San Siro" ... - Strona 11

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto tym razem wygra 'Świętą Wojnę'

Milan
14
38%
Inter
10
27%
Padnie remis
6
16%
Berlusconi wygra wybory
7
19%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 kwie 2005, 21:23

Luz Mariusz !! Sorry ale inaczej Ci pomóc nie moge.

Magus dzieki :!: - wiesz czekam jak bedzie z 48 godzin przed rewanżem i zacznie sie pisanie że "Adriano nas rozniesie" :roll: Bo Inter ma Adriano a Doniu ma swoja przesterzeń .....

Nie ma Milan jeszcze awansu choć nie który juz typują finał Milan : Chelsea to ja jestem zaniepokojony bo scudetto tez ważne. Lyon albo PSV na drodza i rewanże z Interem. Milan podejdzie do tego meczu defensywnie bo ma czego bronić i jedna kontra rossonerich zakończy sie bramka 1:0 tak typuje. Ale trzeba uważać Adriano = klasa - ale sam nie wygra z Milanem to nie Porto. Jest max graczem ale rossoneri maja max defensywe i zaliczke. Zobaczymy jak bedzie .... jak bedzie bliżej do mecz to napisza tu pewne liczby który mówia same za siebie ......

Pozdro !! **CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO**

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 08 kwie 2005, 21:28

_*For_zaza_Milan*_ pisze:No przykra sprawa ..... zawał !! 50 - letni człowiek na Curva Nord to tifosi pamiętajacy inne czasy Inter.... Szkoda gości !..........

Kibic Milan spad z między rządy krzesełek... !! Przechodził góra miedzy sektorami przez barierkę chciał miejsce zmienić. Ale na szczeście żyje tylko połamany...

Właśnie dziwi mnie to, bo na San Siro na Curvach, w wyższych rzędach są takie barierki, które raczej nic nie pomagają, a kibice siedzą na nich, i aż cud, że tak mało osób spada :roll: .

Pamiętacie jak tifosi Interu wnieśli motor na stadion, i zrzucili go na murawę ? :lol: ...teraz to jest w muzeum kibiców, czy jakoś tak, tylko ciekawe skąd się tam wziął ? :>
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2005, 21:35 przez Uchi_UfFy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 08 kwie 2005, 21:32

No, to były dopiero jaja!!!!Fani Interu to dopiero lubią wymyślać!!!! :D :D :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 kwie 2005, 12:10

Juz jutro kolejne derby Mediolanu. Ciekawe tylko czy bedzie to nastepna porazka Interu czy moze wreszcie zwyciestwo w dodatku na wage awansu. Do Nerazzurrich powraca po kontuzji Adriano i mozemy spodziewac sie pojedynku dwoch swietnych snajperow. Z jednej strony Adriano z drugiej Szewczenko. Ja wierzac w Inter stawiam na 2-0 po 90 minutach gry.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 kwie 2005, 15:20

Ja mam wielką nadzieję, że Interowi jakoś sie uda awansować. Myśle że będzie 2-0 i Inter w karnych awansuje

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 kwie 2005, 15:25

Bonso pisze:Ja mam wielką nadzieję, że Interowi jakoś sie uda awansować. Myśle że będzie 2-0 i Inter w karnych awansuje
Ja jednak wole zeby to Inter rozstrzygnal w regulaminowym czasie :D:D:D

Dogrywka i karne to nie na moje naerwy :P:P;P Ja sie wtedy tak denerwuje ze mam puls chyba ze 200 na minute :P:P:P

Wiem ze bedzie ciezko to osiagnac ... Milan to nie jest byle kto i trzeba sie bardzo postarac .. wlozyc serce i dusze w ten mecz ....

bedzie ciezko aale jestem optymista ..

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 kwie 2005, 15:29

No tak jutro Wielkie Derby sadze ze Milan zagra zjednym napastnikiem beda chcieli napewno utrzymac wynikza to Inter napewno ofensywnie co daje Milanowi szybkie kontry do wyprowadzenia.jezeli Dida bedzie tak bronic jak ostatnio w Lm to Interowi napewno ciezko bedzie ich ograc no ale nigdy nie wiadomo.Licze na zwyciestwo badz remis Milanu chce zeby bylo ciekawe widowisko mile dla oka.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8711
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 kwie 2005, 16:44

No wielkie derby :) Mam nadzieje ze Internazionale sobie poradzi :) Adriano strzeli hat-tricka i bedzie dobrze :)
Jesli w 1.polowie bedzie remis to awansuje Ac Milan, ale jesli bedzie prowadzic Inter to wszystko jest mozliwe, no o prowadzeniu Milanu nawet nie wspominam :D

Pozdro

Awatar użytkownika
ognik_zidane1234
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ognik_zidane1234 » 11 kwie 2005, 16:56

ja myśle ze dżichad na san siro wygra AC MILAN 3:1

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 kwie 2005, 17:07

Niewatpliwie musimy uwazac na kontry Milanu ktore moga okazac sie zabojcze. Bedzie ciezko ale nie byl bym kibicem Interu gdybym nie wierzyl w awans :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 kwie 2005, 17:09

Dzisiaj Inter - Milan na Polsacie Sport. Pewnie na TVP bedzie leciała Chelsea z Bayernem i mam dylemat co oglądać. Myślę, że jednak wybiore derby....

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 12 kwie 2005, 17:13

No ja niestety nie mam Polsatu Sport, wiec oglądam Chelsea-Bayern, ale żałuje bo dżihad powinien być ciekawszy :P

Pojedynek Adriano(wreszcie wraca, On Nas zabawi !!) z Shevchenko będą pasjonujące.

Internazionale !i!i!i!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 kwie 2005, 17:16

Ja wyboru nie mam zadnego :( Ale duchem bede na San Siro!

Ps. Tomusmc dylemat? Derby to derby bierz je :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”