Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 wrz 2017, 17:16
sickstick
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 wrz 2017, 17:21
cloner
RoyKeane

Delpiero14
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 wrz 2017, 17:37
Jeśli lubią to niech oglądają te na niebie
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 wrz 2017, 17:45
Jeśli nie ma co dyskutować, to wygłoś tę opinię na swoim blogu, a nie na FORUM DYSKUSYJNYM
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 06 wrz 2017, 17:48
Ale dzięki temu że to była Hiszpania to mają ludzie o czym gadać przez kolejne x lat.Tomusmc pisze:[poHiszpania na ostatnich MŚ w Brazylii nie wyszła z grupy i co też mam się zdenerwować? Byli słabi więc pojechali do domu. Taka kolej rzeczy
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 06 wrz 2017, 17:51
[/quote]wydaje mi się (mogę się mylić) nie masz racji twierdząc, że ogół wolałby Argentynę.
RoyKeane
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 06 wrz 2017, 18:57
Odpadli, ale do teraz się o tym gada. O tym mówię , że wielcy dają emocje, mówię o ogóle, bo z pewnością są zapaleńcy którzy pasjonują się jak to napisałeś ustawieniem taktycznym i całą resztą smaczków, które są niewidoczne dla 95% tzw. Januszy, ich żon i dzieci
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 wrz 2017, 19:09
Gada się tylko jak ktoś o tym przypomni. Jakoś że Argentyna odpadła w 2002 już w fazie grupowej nikt nie pamięta (niektórzy nie mają prawa z racji wieku)
Dają emocje gdy są wielcy. Gdy dają dupy po paru dniach nikt o nich nie gada bo uwaga skupia się na tych co przeszli dalej.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 wrz 2017, 20:57
Gada się bo byli aktualnymi mistrzami Świata i Europy. Myślę, że to nie była jedyna niespodzianka na tym turnieju, a na szybko przypomniałem sobie o tym. Nawet nie chce mi się sprawdzać kto tam nie zagrał. Wtedy Holandia była trzecia, a teraz wszyscy mają ją gdzieś bo słabo gra więc dlaczego mamy się przejmować Argentyną? Piszesz o fanach Realu, dlaczego? Gra tam dwóch ważnych Juventinich i szczerze lata mi to koło nosa czy wejdą czy nie.Salas11 pisze:Gada się tylko jak ktoś o tym przypomni. Jakoś że Argentyna odpadła w 2002 już w fazie grupowej nikt nie pamięta (niektórzy nie mają prawa z racji wieku)
Dają emocje gdy są wielcy. Gdy dają dupy po paru dniach nikt o nich nie gada bo uwaga skupia się na tych co przeszli dalej.
Do reszty nie ma nawet co się odnosić.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 06 wrz 2017, 21:14
Tomusmc pisze: dlaczego mamy się przejmować Argentyną?
RoyKeane
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio