Gry Internetowe - Strona 11

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 kwie 2005, 12:39

Kuchar pisze:oki RoRo dzięki za chęć pomocy, ale juz wszystko działa. masz moze jakieś "złote rady" dla początkujących???
Aaaaaa... wydaje mi sie ze bardzo waznym mineralem jest metal czyli trzeba dobrze rozbudowac wydobycie metali ... energia jest potrzebna zeby wogole go wydobywali.. ja mam na pierwszym poziomie narazie elekrownie .. potem wytwarzamy sobie deuter ale on duzo metalu pochlania i ogolnie jest drogi i wolno sie go produkuje ...

Niedlugo postaram sie troszke rzpisac bo dopiero zaczelem w to grac i wogole to zaraz sobie wlacze ::D:D:D:D

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 03 kwie 2005, 12:59

RoRo pisze: Aaaaaa... wydaje mi sie ze bardzo waznym mineralem jest metal czyli trzeba dobrze rozbudowac wydobycie metali ... energia jest potrzebna zeby wogole go wydobywali.. ja mam na pierwszym poziomie narazie elekrownie .. potem wytwarzamy sobie deuter ale on duzo metalu pochlania i ogolnie jest drogi i wolno sie go produkuje ...

Niedlugo postaram sie troszke rzpisac bo dopiero zaczelem w to grac i wogole to zaraz sobie wlacze ::D:D:D:D
deuter jest moim zdaniem najwazniejszy pozniweaz pozjsze odkrycia naukowe potrzebuja własnie jego...
zacznicie se powoli budowac fabryke robotow bo jak nie ebdziecie budowac to po pewnym czasie bardzo bardzo bardzo wolno bedzie wam szlo budowanie

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 kwie 2005, 13:03

LAZIO pisze:
RoRo pisze: Aaaaaa... wydaje mi sie ze bardzo waznym mineralem jest metal czyli trzeba dobrze rozbudowac wydobycie metali ... energia jest potrzebna zeby wogole go wydobywali.. ja mam na pierwszym poziomie narazie elekrownie .. potem wytwarzamy sobie deuter ale on duzo metalu pochlania i ogolnie jest drogi i wolno sie go produkuje ...

deuter jest moim zdaniem najwazniejszy pozniweaz pozjsze odkrycia naukowe potrzebuja własnie jego...
zacznicie se powoli budowac fabryke robotow bo jak nie ebdziecie budowac to po pewnym czasie bardzo bardzo bardzo wolno bedzie wam szlo budowanie
Heh, ja bede dazyl do zbudowania skaldowni rakiet. Czas budowy to jdnak bagatela 20 godzin :D:D:D:D:D

Pozdro ...

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 03 kwie 2005, 13:10

RoRo pisze:
LAZIO pisze:

Heh, ja bede dazyl do zbudowania skaldowni rakiet. Czas budowy to jdnak bagatela 20 godzin :D:D:D:D:D

Pozdro ...
najpierw zrób se jakos obrone bo koles zobaczy ze masz dobrze rozwinieta planete i cie zaatakuje :P

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 kwie 2005, 13:12

Ej a Ciebie ktos zaatakowal ?? Nie zabardz wiem jak to wszystko wyglada jak Cie ktos atakuje i wogole. Masz w tym jakies doswiadczenie ??

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 03 kwie 2005, 15:11

Czy ktoś wie dokładnie jak można na kogoś napaść??? Albo jak przyłączyć się do sojuszu??? Moze założylibyśmy sojusz(czyt. wszyscy co grają w Ogame z forum), bo "w kupie raźniej"???

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 kwie 2005, 15:40

Kuchar pisze:Czy ktoś wie dokładnie jak można na kogoś napaść??? Albo jak przyłączyć się do sojuszu??? Moze założylibyśmy sojusz(czyt. wszyscy co grają w Ogame z forum), bo "w kupie raźniej"???
Kuchar, a jak sie nazywa twoja planeta ??

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 03 kwie 2005, 15:41

RIVVA NORDRICTA :D:D:D:D:D:D

to jak z tym sojuszem??

chcesz współżędne??

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 kwie 2005, 15:44

Kuchar pisze:RIVVA NORDRICTA :D:D:D:D:D:D

to jak z tym sojuszem??

chcesz współżędne??
Jak cos to dawaj wspolzedne ... ja mam planete NerAzzurra jaby co :D:D:D

Tylko musze obadac jak zrobic z kims sojusz ...

Albo lepiej ja dam Ci namiary to ty sie do mnie przylaczysz bo ja juz zalozylem sojusz wlasny :D:D:D sam narazie w nim jeestem :D:D:

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 03 kwie 2005, 15:45

no to dawaj te namiary :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 kwie 2005, 15:49

Kuchar pisze:no to dawaj te namiary :)
Polozenie 5:184:10

Mam nadzieje ze to wystarczy ...

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 03 kwie 2005, 15:55

jak nazwales ten sojusz??? bo widze twoja planete ale nie sojusz, nawet jak wyszukuje

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 kwie 2005, 15:57

Kuchar pisze:jak nazwales ten sojusz??? bo widze twoja planete ale nie sojusz, nawet jak wyszukuje
Twoj sojusz
TAG RoRo
Nazwa FORZA RAGAZZI
Czlonek 1 (Lista czlonkow)
Twoja pozycja Zalozyciel (Zarzadzaj sojuszem)
Wiadomosc do sojuszu Wyslij

Tu masz dokladniejsze dane ....

Ej, a jakie msz wybudowane bydynki + ile ulepszen do kazdego ...

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 03 kwie 2005, 16:00

wyslalem ci podanie o sojusz. a co do budynkow to mam:
kopalnia metali :arrow: lvl 3
kopalnia krysztalow :arrow: lvl 3
wytwornia deuteru :arrow: lvl 1
sloneczna elektrownia :arrow: lvl 3

a ty RoRo?? masz juz jakas flote??

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 kwie 2005, 16:05

No to przyjete :D:D:D Witam na pokladzie ... ciekawe co taki sojuz nam moze dac ....

Dzisiaj chyba ja juz nic nie wybuduje bo mam malo mineralow, jutro jak cos wadnie to cos skrobne ...

Ten z deuterem mam juz na 2 poziomie, teraz bede musial zarzucic trzeci ...

I ta wytwornia robotw by nam sie przydala zeby sie bronic przed inymi i ich niszczyc :D:D:D:D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”