Kto mistrzem Anglii w sezonie 2005/06? - Strona 11

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto b?dzie mistrzem Anglii w sezonie 2005/2006

Czas głosowania minął 09 paź 2005, 12:36

Manchester United
33
31%
Chelsea Londyn
34
32%
Arsenal Londyn
9
8%
Liverpool
17
16%
Newcatle United
2
2%
Everton
4
4%
Tottenham
4
4%
Inny
3
3%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lip 2005, 9:45

radekutd pisze:A w tym nikt w Anglii nie może się równac United

kolejny kibic, który ślepo wierzy w swój ukochany klub . buehehe :lol:
Kim niby ManU miałby wygrać wszystko ??
Podstarzałymi : Giggsem, Scholesem, Keane'm, vd Sarem, coraz słabszym Ruudem, braćmi N.
Nie rozśmieszaj mnie.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lip 2005, 10:21

Kim niby ManU miałby wygrać wszystko ??
no jakto kim?? ta "wspaniałą" młodzieżą :lol: :lol:
Liverpool zakupił Zendena,
bardzo wielkie wzmocnienie.... w Boro grał w środku bo kontuzjowany był Mendieta.. gdyby nie to by grzał ławe.. tak pewnie będzie w Live

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 14 lip 2005, 10:23

Ta młodzież jest jedną z najlepszych w Europie. To będą gwiazdy. A wychowankowie Arsenalu będą sobie mogli razem w kryminale zagrac :lol: :lol: :lol:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lip 2005, 10:25

Michal_United pisze: A wychowankowie Arsenalu będą sobie mogli razem w kryminale zagrac :lol: :lol: :lol:
Phi! to że zdaaly im się jakieś poza boiskowe wybryki nie znaczy ze są gorsi.. Ba! sa o niebo lepsi

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 10:33

A czy Rooney nie jest przypadkiem oskrażony o żadne pobicie :?: Na pewno był. Poza tym jak on się zachowuje czasami na boisku... szkoda gadać :? Wprawdzie młodzież Arsenalu też nie jest święta... przykład Pennat (czy jakoś tak to się pisze).

Oba kluby mają bardzo dobrze wyszkoloną młodzież, choć Manchester sam ich nie wyszkolił, do dobrych u nich zaliczam C.Ronaldo, Rooney i... to by było na tyle. Nie sądze, że zawodnicy typu: Spector, Fletcher, Richardson coś znaczyli w przyszłości, no może ten ostatni kiedyś będzie grał na przyzowitym poziomie. Arsenal: Reyes, Fabregas, Senderos, Flamini, Pennat Tych zawodników uważam za bardzo zdolnych i coś z nich w przyszłości będzie...

Ogólnie to nie wiem kto ma lepszą młodzież, Arsenal ma więcej zdolniejszych zawodników, jednak nie sa to jeszcze gracze pokroju C.Ronaldo i Rooney. Ale tak poza tym to samą młodzieżą się niczego nie zdziała...

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 14 lip 2005, 10:38

Pasztet pisze:
Michal_United pisze: A wychowankowie Arsenalu będą sobie mogli razem w kryminale zagrac :lol: :lol: :lol:
Phi! to że zdaaly im się jakieś poza boiskowe wybryki nie znaczy ze są gorsi.. Ba! sa o niebo lepsi
Buuuuuhahahahahahaha, dobra wez mnie nie rozwalaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lip 2005, 10:41

Michal_United pisze:
Pasztet pisze:
jak sie nie wie co odpowiedziec to najlepiej walnąć taki tekst... ale dobra wiedziełem że wiekszość fanów waszego zespołu mają IQ = ich wiekowi czyli średnio 13

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 14 lip 2005, 10:46

Pasztet pisze:
Michal_United pisze:
Pasztet pisze:Phi! to że zdaaly im się jakieś poza boiskowe wybryki nie znaczy ze są gorsi.. Ba! sa o niebo lepsi
jak sie nie wie co odpowiedziec to najlepiej walnąć taki tekst... ale dobra wiedziełem że wiekszość fanów waszego zespołu mają IQ = ich wiekowi czyli średnio 13
Napewno to IQ jest większe niz waszych wychowanków, nichce sie kłucic niepotrzeba mi ostrzeżeń, więc zakończmy tą rozmowe w tym momęcie.

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 14 lip 2005, 11:16

oczywiscie ze mistrzem Anglii zostanie w tym sezonie Manchester United!! Ferguson szykuje sie na ostatni sezon w swojej karierze i na pewno bedzie chcial to uwiecznic zdobyciem mistrza!! tylko najwieksza przeszkoda bedzie Chelsea!! ale ich sie przeskoczy :) ej kama_reda zes rowno tera dowalila!! Fletcher i Richardson nie beda nic znaczyc? bueheh!! Richardson wymiatal na wyporzyczniu a Fletcher radzils se calkiem dobrze w podstawowym skladzie jak dostawal szanse gry!! I nie mow ze oni nie beda nic znaczyc bo to jest bynajmniej smieszne!! Apo za tym zapomnialaso takich mlodzikach ManU jak ROSSI i PIQUE!! to sa dopiero talent!! zwlaszcza ten pierwszy ktory w rezerwach nie ma sobie rownych i powinien dostac sznase gry w pierwszym zespole!! :) ale mimo wszystko szcunek dla Ciebie!! :)

pozdro All!! :) :twisted:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 11:22

Pasztet zdarzają sie wsrod fanow MU mlodzi i glupi, choc nie twierdze, ze Ci uzytkownicy z ktorym zaczales dyskusje tacy sa! Ale wsrod kibicow Arsenalu tez sa tacy. Nie ma klubu, ktory nie mialby takich kibicow, ba nawet jest to wiekoszosc

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 11:42

Oczywisice że MU ma lepszą młodzież !!!!
Kto wygrał zdobył potrójną korone w lidze rezerw??
Oczywsicie w arsenalu też są utalentowani zawodnicy bo uważam że ten klub razem z MU w Anglii najbardziej inwestują w młozież i mnie to bardzo cieszy. Napewno Quincy,Lupoli,Senderson będą stanowić o sile arsenalu :D

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 11:52

DeViL DaM śmieszny to ty jestes i ta twoja wypoweidź, że mistrzem oczywiście będzie Manchester. Jakieś tam szanse mają (moim zdaniem małe). NIC NIE JEST OCZYWISTE szczególnie w sporcie, futbolu.

Przed poprzednim sezonem też mówiliście (kibice MU), ze mistrzem zostanie oczywiście Manchester... :roll: :roll: :roll:
Rossi pisze:Senderson
Kto to :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S
Pisze się Senderos :P

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 14 lip 2005, 12:03

DOOOOBRAAA!! nie potrzebne sa te sprzeczki kto zostanie mistrzem!! to jest sport i nie mozna jednoznacznie przewidziec kto zostanie mistrzem!! :) ja jestem za ManU bo kocham ten klub i oceniam jego sznase naprawde wysoko!! ale nie wieze w Arsenal!! mimo iz graja ladna pilke!! walka o prymat mistrza odbedzie sie miedzy Chelsea a ManU!! to tylo co mialem do powiedzenia :)

:twisted:

Glory Glory Man United!!

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 lip 2005, 12:09

Rossi pisze:Oczywisice że MU ma lepszą młodzież !!!!
Oczywsicie w arsenalu też są utalentowani zawodnicy bo uważam że ten klub razem z MU w Anglii najbardziej inwestują w młozież i mnie to bardzo cieszy. Napewno Quincy,Lupoli,Senderson będą stanowić o sile arsenalu :D
Jaaaa!! to pewnie same Talenty namiare Robinho i Mikela Obi ;] Napewno z nimi w skladzie pokonacie Arsenal ;]

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 12:23

Lakier pisze:
Rossi pisze:Oczywisice że MU ma lepszą młodzież !!!!
Jaaaa!! to pewnie same Talenty namiare Robinho i Mikela Obi ;] Napewno z nimi w skladzie pokonacie Arsenal ;]
Ale ja w tym posicie nie napisałem żadnego talentu z MU więć o tym ty mówisz bo chyba nie rozumiem???

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”