Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wchite Star » 17 wrz 2005, 7:30
Wchite Star

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 17 wrz 2005, 8:41
Ja tam po staremu jak od lat - w prezydenckich chcialem na Cimoszewicza ale zrezygnowalWchite Star pisze:Stawiam na Tolka Banana :gmoch:
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 17 wrz 2005, 10:22
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 wrz 2005, 10:28
jackieboy pisze:wchodze do młodziezówki PiSu....
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 17 wrz 2005, 10:28
bo majo uklady proste, nie jestes kumplem romana g. marka b. i innych szumowin albo nie zalatwiles im czegos top prozno cie szukac z przodu..jackieboy pisze:Ja oczywiscie na Prawo i Sprawiedliwosc....
Jest cos co mnie wkurza...Jest paru znajomych ludzi co wlasnie startuje dosejmu <okreg tarnowski> z Listy PiS... Aledo cholery sa na miejscach 8 -12 i napewno nie maja szans do Niego wejsc.... Czemu tak jest ze wielu starych , skorumpowanych <nie z PISu !!!> , nie udolnych polityków zajmuje pierwsze miejsca dla polityków młodszych.... Ja sam za nie długo <roczek> wchodze do młodziezówki PiSu....
FUDŻIN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 17 wrz 2005, 10:57
Jak to - nie są z PISu i zajmują pierwsze miejsca na listach PISu?jackieboy pisze:Ja oczywiscie na Prawo i Sprawiedliwosc....
Jest cos co mnie wkurza...Jest paru znajomych ludzi co wlasnie startuje dosejmu <okreg tarnowski> z Listy PiS... Aledo cholery sa na miejscach 8 -12 i napewno nie maja szans do Niego wejsc.... Czemu tak jest ze wielu starych , skorumpowanych <nie z PISu !!!> , nie udolnych polityków zajmuje pierwsze miejsca dla polityków młodszych.... Ja sam za nie długo <roczek> wchodze do młodziezówki PiSu....
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 17 wrz 2005, 11:33
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 wrz 2005, 13:01
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 17 wrz 2005, 13:22
włąsnie że sondaże są anonimowe. prowadzone telefonicznie,cloner pisze:jakie sa tego powody - gdy podczas sondazy nie jest sie anonimowym,
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 wrz 2005, 13:25
hehehepippen pisze:włąsnie że sondaże są anonimowe. prowadzone telefonicznie,cloner pisze:jakie sa tego powody - gdy podczas sondazy nie jest sie anonimowym,
wiec możesz nawet powiedzieć ze zagłosujesz na Leszka Bubla i nie bedziesz sie przeciez przez telefon wstydził:D:D::D:D:D::D:D::D
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 17 wrz 2005, 13:33
cloner pisze:hehehepippen pisze:włąsnie że sondaże są anonimowe. prowadzone telefonicznie,cloner pisze:jakie sa tego powody - gdy podczas sondazy nie jest sie anonimowym,
wiec możesz nawet powiedzieć ze zagłosujesz na Leszka Bubla i nie bedziesz sie przeciez przez telefon wstydził:D:D::D:D:D::D:D::D
![]()
![]()
![]()
chyba nigdy nie byles 'sondazowany' - nie wiesz jak sie przeprowadza sondaze to sie nie udzielaj
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 wrz 2005, 13:37
ehhhh, gdy sie robi porzadne, profesjonalne sondaze, to firmy podpisuja umowy z ludzmipippen pisze:przeciez sondaże sa telefoniczne, więc o czym tu gadać?
wąłsnie te sondaże co teraz wszędzie się ukazją to są telefoniczne.
chyba że ty myślisz o sondażach co z TV sie pytają kogos na ulicy:D:D
Te;lefoniczne rankingi są najszybsze i tak robią,
jedyne o co pytają to w jakim wieku i czy pracujesz czy nie,
bo to robią w celu sprawdzenie i ustalenie włąśnie tej reprezentatywnej grupy osób, wiec nie cwaniakuj tu
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 17 wrz 2005, 13:55
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 18 wrz 2005, 0:54
Tusk powiedzial, ze umowil sie z Kaczynskim na 4 debaty, z czego pierwsza miala byc 26 albo 27 czyli po wyborach parlamentarnych. powiedzial ze jest slowny i wtedy pojdzie, na kiedy sie umowil. moim zdaniem bardzo logiczne posuniecie z jego strony. maja przewage na PiSem i mimo, ze i tak beda rzadzic wspolnie to na okres 4 lat lepiej miec pewien zapas.pippen pisze:Tusk wg, mnie teraz gdy jużdobył takie poparcie w sondażach unika wszelakich sporów i wyadaje mi sięze unika równeiż debaty
Piekne zdanie... tak piekne, ze az nielogicznepippen pisze:bo tak naprawde na ogół społeczeństwa poczatkow wpłynie to kolejnym wzrostem cen.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 18 wrz 2005, 13:37
moim zdaniem też logiczne posuniecie.Krzysztof Jarzyna pisze:moim zdaniem bardzo logiczne posuniecie
na reformach PO straci najbardziej grupa osób z najmniejszym dochodem,Krzysztof Jarzyna pisze:Piekne zdanie... tak piekne, ze az nielogiczne
pippen
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio