Manchester United (zbiorczy) - Strona 11

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 gru 2004, 22:55

(Paszteta nie komentuje)
o co ci znowu chodzi człowieku :?:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 20 gru 2004, 20:34

Pasztet pisze:
(Paszteta nie komentuje)
o co ci znowu chodzi człowieku :?:
Pasztet czy Ty kiedyś napiszesz jakiś post związany z tematem ? Tym razem będę łaskawy i nie wlepie Ci kolejnego ostrzezenia. :mrgreen:

RVN znaznaczył, że Cie nie komentuje, ponieważ zrobił to wcześniej i został ukarany ostrzeżeniem.

Wracając do tematu, piekne zwycięstwo 5:2 i teraz może być już tylko lepiej..

Awatar użytkownika
lukas5000
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas5000 » 20 gru 2004, 20:45

Ja osobiście nie lubie Menchesteru według mnie to banda rozkapryszonych gwiazd ( podobnie jak Real Madryt ) nie skupiaja sie na wynikach i na treningach tylko na tym jak by tu najwięcej kasy zarobić w tym roku czerwone diabły nie maja zadnych szans na jakiekolwiek trofeum maja szczęście ze maja tak znakomitego napastnika jak Van Nistelrooy bo inaczej to cięzko by było im wyjść z grupy w Lidze Mistrzów .
oczywiście mogę sie mylć bo to tylko moje zdanie ale tak właśnie myślę :twisted: :twisted: :twisted:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 20 gru 2004, 20:54

lukas5000 pisze:Ja osobiście nie lubie Menchesteru według mnie to banda rozkapryszonych gwiazd ( podobnie jak Real Madryt ) nie skupiaja sie na wynikach i na treningach tylko na tym jak by tu najwięcej kasy zarobić
Nie mogę Obrazek MU rozkapryszone gwiazdy
Obrazek jak Real :lol:

Nie no to jest post roku :mrgreen:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 20 gru 2004, 21:14

kostek pisze:
lukas5000 pisze:Ja osobiście nie lubie Menchesteru według mnie to banda rozkapryszonych gwiazd ( podobnie jak Real Madryt ) nie skupiaja sie na wynikach i na treningach tylko na tym jak by tu najwięcej kasy zarobić
Nie mogę Obrazek MU rozkapryszone gwiazdy
Obrazek jak Real :lol:

Nie no to jest post roku :mrgreen:
Ja proponuje specjana nagrode za ten post,moze jakis upominek? 8) :lol:

Awatar użytkownika
lukas5000
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas5000 » 20 gru 2004, 21:20

Jeśli twierdzisz że to post roku to chyba należy mi sie jakaś nagroda :D
A tak serio to co te twoje gwiazdy ostatnio osiagneły z Milanem na bank przegrają wiec lige mistrzów maja z głowy a w lidze strat już nie nadrobią i w najlepszym wypadku MU będzie 3 a pomyśl co będzie jak Van Nistelrooy dostanie kontuzji :!: :!: i dalej twierdze że piłkarze MU to gwiazdeczki myślące tylko o kasie :!: :!: ( podobnie jak real :) )

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 20 gru 2004, 21:26

lukas5000 pisze:Jeśli twierdzisz że to post roku to chyba należy mi sie jakaś nagroda :D
A tak serio to co te twoje gwiazdy ostatnio osiagneły z Milanem na bank przegrają wiec lige mistrzów maja z głowy a w lidze strat już nie nadrobią i w najlepszym wypadku MU będzie 3 a pomyśl co będzie jak Van Nistelrooy dostanie kontuzji :!: :!: i dalej twierdze że piłkarze MU to gwiazdeczki myślące tylko o kasie :!: :!: ( podobnie jak real :) )
Moje gwiazdy, dzieki za komplement, ale jak narazie nie jestem wlascicielem Man United :mrgreen:

A gdzie mozna dostac kontuzje ? :lol:

Tak dla Twojej wiadomosci to Ruud jest obecnie kontuzjowany, bedzie pauzowal przez okolo 1,5 miesiaca.

Z Milanem na bank przegraja?, w lidze strat nie odrobia? Jansnowidz?

"Gwiazdeczki myslace, tylko o kasie" - moze jakies argumenty, ja zaraz napisze, ze swiat to tylko wymysl Twojej wyobrazi i co zgodzisz sie z tym?

Dam ci dobra rada: nie pisz juz nic wiecej, bo osmieszasz sam siebie :lol:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 gru 2004, 21:32

A gdzie mozna dostac kontuzje ?
hehe dobrze ujęte :wink:

nie wiem jak możesz porównywać MU do REALU... gwiazdeczki.. ile ich tam masz?? 2?? 3???

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 23 gru 2004, 15:43

Jak myślicie, Ferguson sprowadzi kogoś zimą ???? Myśle że raczej napewno sprzeda Klebersona bo chyba już sie nie sprawdzi

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 25 gru 2004, 12:32

Banda rozkapsyszonych gwiazd??!! Nie rozumiem cie czlowieku....banda rozkaprysoznych gwiazd jest Chelsea Londyn...to jest football kupiony...a nie wytrenowany i genialnie ustawiony przez mangera taktyce( patrz ManchesteR United)...a podobienstwa do Realu nie widze zadnego...

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 25 gru 2004, 12:36

Gwiazdeczki myslace o kasie......hmm..ciekawe....wg mnie tak jest tylko w Realu i CHelsea....ja jestem zdania ze moj ukochany klub(MU) jets w stanie powalczyc z milanem...i co wiecej przejsc do cwierfinalu...bo tak sie stanie!!!!!!....a nie rozumiem cie czlowieku....czy ty naprawde myslisz...ze Chelsea do konca sezonu wygra wsyztskie ligowe mecze i nie pogubi podrodze zadnych punktow??....odpowiedz elpiej sam sobie....

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 701

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 25 gru 2004, 12:39

RVN10 pisze:Jak myślicie, Ferguson sprowadzi kogoś zimą ???? Myśle że raczej napewno sprzeda Klebersona bo chyba już sie nie sprawdzi
Szkoda tego Klebersona tak dobrze prezentował sie na MŚ w 2002 wydawało sie ze po przejsciu do Man Utd jeszcze bardziej sie rozwinie i stanie sie jednym z najlepszych defensywnych pomocników na swiecie. Manchesterowi przydałby sie srodkowy pomocnik duzo mówiło sie o młodym francuskim pomocniku Bordeaux Rio Mavubie wiecmoze go sprowadza.

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 25 gru 2004, 12:50

Tez myslalem ze Kleberson stanie sie gwiazda pierwszego formatu...ale niestety ...nekaly go kontujze...i nie mogl sie zaaklimatyzowac.....trzeba go chociaz sprzedac za godziwe pieniadze ...:D

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 25 gru 2004, 16:07

Ryzy - 1 WP za pisanie posta pod postem

A wracajac do tematu. MU to na pewno nie sa rozkapryszone gwiazdy. O gwiazdach, ktorym tylko na kasie zalezy mozna powiedziec w Chelsea lub w Realu. Manchester to niepowtarzalna druzyna i na pewno jej pilkarze nie sa rozkapryszonymi gwiazdami

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 25 gru 2004, 17:01

No brawo ManU...wynik 5:2-supper...szkoda tylko ze nie do zera...bo wtedy obrona by sie lepiej spisala....meczu nie widzialem ale sam wynik mowi za siebie...co do rozkapryszonych gwiazd to ktos tu chyba nie wie co mowi...Manchester ma gwiazdy ale to nie znaczy ze sa one rozkapryszone....C.Ronaldo jest gwiazda i co?...zachowuje sie jak rozkapryszona gwiazda?...NIE!!...gra znakomicie!!!

Zablokowany

Wróć do „Anglia”