AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 11

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 sty 2006, 14:35

Wasza srednia jest Kickera zawodnków z LM.

http://www.transfermarkt.de tu macie link gdzie macia średnia wieku waszych 23 piłkarzy przy np 25 graczy Juve...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 sty 2006, 14:37

Toudinho ale to jest chyba inaczej liczone niż to co ja przeglądałem. Chyba średni wiek ale nie liczony wszystkich razem a różnice między piłkarzami że średnio w klubie grają piłkarze np. od 23 lat do 31,2. Nie wiem może sie myle :lol:

Ajgor ja nie powiedziałem że średnia jest dobra ale Juve wcale nie ma lepszej i nie mogą nam tego wypominać, o to chodzi. Maldini i Cafu nie wiadomo ile pograją a Milan chce sprowadzić młodych obrońców więc Juve może zająć miejsce lidera :lol:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 07 sty 2006, 14:38

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:A Paolo byc moze jeszcze jeden sezon pociagnie

Wiesz co Hunter ja mam nadzieję, że skoro Billy sporadycznie bardzo ale jednak jest, to El Capitano sezon dłużej będzie czyli jeszcze 3... mało realne, ale jak dla mnei pozytywne by to było :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 sty 2006, 14:45

Łukasz[ACM] pisze:Toudinho ale to jest chyba inaczej liczone niż to co ja przeglądałem. Chyba średni wiek ale nie liczony wszystkich razem a różnice między piłkarzami że średnio w klubie grają piłkarze np. od 23 lat do 31,2. Nie wiem może sie myle

Jeśli tak to zrozumiałeś to świadczy to tylko o twojej inteligencji. Policz sobie ile jest piłkarzy...i zobacz co jest napisane pod nagłowkiem KADER a otrzymasz odpowiedź jak byla naliczana srednia...przegiełeś lekko....

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 sty 2006, 14:47

Łukasz[ACM] pisze:Juve może zająć miejsce lidera
Przeciez nadal są liderem 8) Macie do Juve 9 pkt. :twisted:

Czy to wazne jaka jest srednai wieku w druzynie :roll: Wazne jest to jak gra :D .

pozdro

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 sty 2006, 14:49

Wszytsko zalezy od tego kiedy byly liczone srednie cczy jeszcze w 2005 czy 2006 - moze to co podal Lukasz bylo liczone w wrzesniu wtedy moglo sie to zgadzac
Nie dalo mi to spokoju i obliczylem srednia Milanu - 23zawodnikow - patrzac na roczniki
SREDNIA - 31,56
http://acmilan.pl/zespol/kadry_arch/kadra_05_06.php

W sumie w pierwszym skladzie z mlodzianow tylko Kaka i Gila wiec wszystko sie zgadza

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 sty 2006, 15:19

Toudinho pomylić się nie można :?: Nie widziałem tego drugiego myślnika i dlatego tak myślałem :angry2: Teraz już zauważyłem i przyznaje że przesadziłem wcześniej...

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Czy to wazne jaka jest srednai wieku w druzynie Wazne jest to jak gra .
Dla mie nie, ale ostatnio sie to Milanowi wytyka. Nawet Szpakowskiemu to zaczeło przeszkadzać. Paolo czy Cafu to cały czas zawodnicy światowej klasy.

Czeher ja mam info z kickera i niestety nie pisze w którym roku jest to liczone, ale Milan jest napewno pierwszy. Nie pisze też czy liczyli rocznikowo czy nie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 sty 2006, 15:45

Co Wy z jakimś Kickera :?: przeciesz jak wezma graczy typu Billy czy Bobo to jasne że bedzie wyzsza średnia tylko szkoda że ten kicker nie pisze że ich rola to Coppa Italia czyli puchar o małym znaczeniu :lol:

Dobra po temacie :lol: :P

Wraca Calcio :!: dzis już zaczyna się jatka

Milan zagra jutro. Według Ancelottiego zagramy normalnym ustawianiem. Stam zastąpi Cafu a Kala - Paolo. Włoska stacja przewiduje że zagra Ambro w miejsce Seedorfa. Atak Gila - Kaka - Sheva. Rui ma gorączke a w zasadzie wczoraj miał wiec pewnie nie zagra. Zreszta zobaczymy czy go powoła.

W Parmie zabraknie Morfeo który naubliżał w popszednim roku sędziemu i wywalił w morde jakiemuś zawodnikowi. Dostał 5 lat :lol: ale Lega Calcio obnizyła wyrok do 4 :lol: wiec jeszcze Milan go omini.

Mecz Milan - Parma dopiero w niedziele (dopiero :() Dziś zagra Viola i Juve. Zwycietswko Fioletowych w Reggio Calabria jest raczej pewne, tym bardzie że byli w formie. Ale Palermo może stawić czoła Juve. Tym bardzie że zabraknie najlepszego gracza Starej Damy.

Ossy Co ciekawe Włosi twierdza że za Gianluce może zagra Balzaretti i to może być jego pierwszy mecz od pierszej minuty w lidzie ... pierwszy i ostatni :!: a jak nie wyjdzie i zastapi go Blasi to już sie po nim :) A więc obejrzymy może być byłego gracza Torino. Ocena po meczu :lol:

Pozdro
FORZA MILAN

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 sty 2006, 15:52

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale Palermo może stawić czoła Juve. Tym bardzie że zabraknie najlepszego gracza Starej Damy.

Trezeguet zagra :]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 sty 2006, 15:59

Lakier pisze:Trezeguet zagra

A niech gra :) kto mu broni - Ale nie mówimy o tyczkach strzelających w lini do pustej bramki, :wink: napastnikach którzy 99% strzałów w życiu oddali z 4 metra, czy zawodnikach którzy tylko wyciagaja noge. Mi chodziło o Gianluce Zambrotte :] Bo tyle co on wnosi do tej drużyny to Trezeguet nigdy nie wniesie nawet jak by zacza z 10 metra strzelać :lol:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 sty 2006, 16:03

*_For_zaza_Milan_* pisze:A niech gra kto mu broni - Ale nie mówimy o tyczkach strzelających w lini do pustej bramki, napastnikach którzy 99% strzałów w życiu oddali z 4 metra, czy zawodnikach którzy tylko wyciagaja noge.
To sie Snajperem nazywa 8) I z tego ,ze jest taki zawodnik to sie trzeba cieszyc :twisted:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Gianluce Zambrotte
No musze sie zgodzic z zaza :? Zambro według mnie jest najlepszym obok Camoranesiego graczem Juve 8) Gdzie nie gra to gra na maxa. Nie ma dla niego rzeczy niemozliwych :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 sty 2006, 16:08

No tak racja - snajper :] Ruud też snajper :wink: to Ci info :wink:
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:No musze sie zgodzic z zaza

hmmm bo tak jest Gianluce Zambrotta Juventino nr. 1 - to taki Andrea Pirlo - Milanu, Frank Lampard Chelsea czy Carles Puyol - Dumy Kataloni. Człowiek orkiestra zagra wszystko. :] A ma taki wpływ na gra swojego sezpołu jak pozostali w swoich drużynach..

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 07 sty 2006, 16:12

*_For_zaza_Milan_* pisze:No tak racja - snajper Krzywy Ruud też snajper

Nie porównuj mi Davida do Ruuda, proszę Cię. Gracza MU nienawidzę i codziennie daje mi nowe powody, żeby tak było.

A Trezeguet to przecież nie jest zwykły snajper, to jest wyborny strzelec, Zaza przyznasz, że ma nosa do strzelenia bramek...dla mnie wybitny gracz, nikt nie potrafi ustawić się tak dobrze jak on :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 sty 2006, 16:23

hehe czyli widze że darzymy Holendra taką sama sympatia :)
bagg pisze:Zaza przyznasz, że ma nosa do strzelenia bramek...

Przyznać to i może trzeba ba na pewno ale porównanie z Ruudem jest tu na miejscu bo też sznute ma. Ja tak takich napastników (snajperów :wink:) stawiam na dalczych miejscach ...

A najlepsze jest to że ja poruszyłem wontek :arrow:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Tym bardzie że zabraknie najlepszego gracza Starej Damy.

Gianluca Zambrotta :!: bo zeszlismy na Trezeguet (to przez Lakiera :P) a chyba niepowiesz mi że on jest "najlepszych graczem "Starej Damy" :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 sty 2006, 16:27

*_For_zaza_Milan_* pisze:hehe czyli widze że darzymy Holendra taką sama sympatia
Tak. Ja takze go nienawidze :evil: . Tak jak Vieira :wink: :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ja tak takich napastników (snajperów ) stawiam na dalczych miejscach ...

Rzadko kiedy napastnicy są najlepszymi w swoich druzynach.
Bo przeciez oni najczesciej tylko koncza cos co zaczeli inni/inny

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”