Komentatorzy - Strona 11

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 09 maja 2006, 11:40

Borek może za Smokowskim albo Twarowskim najwyżej mikrofon nosić! Dla mnie obydwaj komentatorzy C+ wyznaczają najwyższe standardy profesjonalizmu, wiedzy piłkarskiej, kultury i zachowania na antenie. W dodatku IMHO rośnie im godny rywal w osobie Rafała Wolskiego, który z meczu na mecz jest coraz lepszy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 maja 2006, 11:41

LAtifa_19 pisze:można sie go zapytac którą ze swoich wpadek komentatorskich pamięta najbardziej
to ci powie, ze ta jak się przedstawił jako Dariusz Ciszewski :?
i bedzie się śmiał i z tego miejsca przepraszał po raz n-ty

szkoda, że mnie nie będzie :? zapowiada się ciekawa pogawędka :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 maja 2006, 12:03

Kuwa mnie jednak też nie będzie :? Jakieś granie w piłkę się szykuje na moim osiedlowym Camp Nou tak więc konfrontacja ze Szpakiem będzie musiała poczekać :lol:

Zapytajcie go ode mnie kto to jest [Olager] czy też [Olagera] :lol:

No i jeszcze jakiś tekst na koniec coby nie było smutno.

"Iversen mógłby być spokojnie synem Franco Baresiego, ale Baresiego zawiodły nerwy." - Szpakowski

"Była to najsłabsza pierwsza połowa w tym meczu." - też Szpaq i też dobre :lol:

No i nieśmiertelny tekst -> "Bracia-bliźniacy Frank i Ronald de Boerowie, z których większość gra w Barcelonie."

Hala Szpaq :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 maja 2006, 12:09

Niggaz pisze:akieś granie w piłkę się szykuje na moim osiedlowym Camp Nou tak więc konfrontacja ze Szpakiem będzie musiała poczekać
fajnie masz, u mnie Highbury zamknięte :P i do roboty trzeba jechac
Niggaz pisze:No i nieśmiertelny tekst -> "Bracia-bliźniacy Frank i Ronald de Boerowie, z których większość gra w Barcelonie

to ja pamiętam inny z Mundiali France '98
W ekipie Holandii widzimy Ronald De Boer i Frank De Bour :lol: [tak fajnie przeczytał] de bur i de ber

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 09 maja 2006, 14:37

Najlepsze są językowe błędy(naturalne) Szpaka niż panów z polsatu(wogóle bez gustu i trochę żenujące).Ale i tak wolę Borka.No i kolów z C+.Szpaq może być aaa i ten śmieszny jest co komentował mecz z Arabią... :roll: chyba sobie nie przypomne.Komórki dzwoniły, ocierał się o mikrofon :? żenada nie komentowamnie meczu.Kurcze tylko nie weim jak ten gościu się nazywa. :(

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 maja 2006, 14:45

(L)egionista pisze:aaa i ten śmieszny jest co komentował mecz z Arabią... chyba sobie nie przypomne.Komórki dzwoniły, ocierał się o mikrofon żenada nie komentowamnie meczu.Kurcze tylko nie weim jak ten gościu się nazywa.

Ten mecz komentowal Tomasz Jasina, rzeczywiscie przekaz z Rijadu wolal o pomste do nieba...Ale to cala TVP ;)

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 09 maja 2006, 15:25

Ciekawe jaka to była komórka chyba Nokia.Jakiś komentarz był na interii krytykujący komentarz.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 maja 2006, 18:21

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 14 maja 2006, 17:07

Przez komentarz Milko niedooglądałem Milan-Roma do końca :roll: Tego kolesia nie da się słuchać! Sprawia wrażenie jakby w trakcie rozpoczętego zdania zastanawiał się dopiero co ma dalej powiedzieć :? Znafffca Serie A :hardkor:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 maja 2006, 21:40

Janio pisze:Przez komentarz Milko niedooglądałem Milan-Roma do końca Rolling Eyes Tego kolesia nie da się słuchać! Sprawia wrażenie jakby w trakcie rozpoczętego zdania zastanawiał się dopiero co ma dalej powiedzieć Confused Znafffca Serie A Hardkor

O tych dwóch panach już wiele było powiedziane na forum i to nie koniecznie są pozytywne opinie. Zresztą sam podpisuje się pod nimi.

Dla mnie numero uno jeśli chodzi o błędy i głupote jest pan Jasina z TVP.
Ten człowiek chyba nie zastanawia się nad tym co mówi.
Pamiętam jak podczas finału pucharu Uefa twierdził, że Daniel Carvalho grając uwaga uwaga w Sportingu !! został najlepszym piłkarzem finału Uefa 2005. Wszystko pięknie ale w innym klubie czyli CSKA :) I ta znakomita wymowa nazwiska Quedrue. Mistrzostwo świata.
Dla mnie najlepsi komentatorzy to Ci od ligi angielskiej czyli pan Nahorny i Twarowski.

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 17 maja 2006, 23:43

Dzisiaj Szpakowski też oczywiście zabłysnął, zwłaszcza jak na początku Eboué czytał Ebu :roll: :rotfl:, później też chyba nazwiska śmiesznie przekręcał, ale już nie pamiętam :P

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 17 maja 2006, 23:56

mlody_10 pisze:później też chyba nazwiska śmiesznie przekręcał, ale już nie pamiętam
Mnie rozwalił Gmoch kiedy po meczu powiedział, że "Bellini i Larsen" ożywili grę Barcy :lol:

Bastian16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 18 maja 2006, 12:35

Wczoraj chyba bylo najlepsze, jak Szpak powiedział, że "to nie play station to jest boisko". No i jeszcze kilka wpadek typu ljungbierg czy "Ostatnie minuty Giuly'ego między nogami Campbella" :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 cze 2006, 10:12

No i jak Wam się podobają cyrki z udziałem komentatorów :lol: Dopiero trzeci dzień mistrzostw minął a cudownych tekstów już jest bardzo dużo :roll: Ogólnie pałeczkę lidera przejął Gmoch. Szaranowicz się stara, ale cięzko będzie dorównać panu Jackowi. He he he. Strejlau też jest wporzo. Czasami :lol:

"I teraz kolejna sytuacja. Korner, bramkarz - nie wiem - muchy chyba łapie" by Gmoch

"Gol wyrównujący Golmohammadi. Gol... czyli gdzieś tam Allach przewidział, że będzie grał" by Szaranowicz

"To właśnie przez takie rozebrane muchache, czyli dziewczyny relacja do Iranu była opóźniona o 10 sekund" :shock: Szaranowicz

Jak widać Szaranowicz stara się uzyskać sympatię bardziej skomplikowanymi tekstami natomiast pan Gmoch wręcz przeciwnie. Siła prostoty :lol: :arrow:

"Troszkę za wolni są bardzo"

"A to jest już bramka, czyli typowo angielskie zagranie"

"Jeśli poszedłby dalej, byłoby mu trudno strzelić. A już zwłaszcza, gdy nie ma lewej nogi"

:lol2:

Pełka i Trzeciak też mieli kilka dobrych zagań, ale zostawię to Wam :wink: Nie będę wszystkiego sam przytaczał :P

Warto też zwrócić uwagę na potyczki Gmocha z odrobiną techniki. Spodobało mu się rysowanie :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 cze 2006, 10:40

Niggaz pisze:Warto też zwrócić uwagę na potyczki Gmocha z odrobiną techniki. Spodobało mu się rysowanie Laughing
[...] Ale jeszcze chwilke, poczekajmy, tylko odwrócę widok, spojrzymy z lotu ptaka [...]

Najlepszy był wczoraj motyw przed meczem Meksyku z Iranem.

Gmoch, który nie za bardzo pamiętał flagi obu krajów, po szybkim powrocie na wizję też śmiesznie wyszedł :D
mianowicie ... kończą się reklamy, pokazują studio i wrzeszczącego Gmocha stojacego przy monitorze .... "gdzie jest Meksyk :!: " po cym skumał, ze sa na wizji i "przepraszam bardzo, he he he" a Szaran : "jest Meksyk, jest " :P

przechodzą samych siebie :D

Mielcarski wczoraj, jakby trochę wypity był, mówił inaczej niż zwykle, jąkał się momentami, gubił słowa. Może to przez te upały :think:

Krzysztof Jarzyna pisze:"Slonce zachodzi za wchodnia trybune"
pamietam, myślałem, ze się przesłyszałem, ale widzę, ze nie :P
Ostatnio zmieniony 12 cze 2006, 12:19 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”