Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 09 maja 2006, 11:40
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 maja 2006, 11:41
to ci powie, ze ta jak się przedstawił jako Dariusz CiszewskiLAtifa_19 pisze:można sie go zapytac którą ze swoich wpadek komentatorskich pamięta najbardziej
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 maja 2006, 12:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 maja 2006, 12:09
fajnie masz, u mnie Highbury zamknięteNiggaz pisze:akieś granie w piłkę się szykuje na moim osiedlowym Camp Nou tak więc konfrontacja ze Szpakiem będzie musiała poczekać
Niggaz pisze:No i nieśmiertelny tekst -> "Bracia-bliźniacy Frank i Ronald de Boerowie, z których większość gra w Barcelonie
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 09 maja 2006, 14:37
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 maja 2006, 14:45
(L)egionista pisze:aaa i ten śmieszny jest co komentował mecz z Arabią... chyba sobie nie przypomne.Komórki dzwoniły, ocierał się o mikrofon żenada nie komentowamnie meczu.Kurcze tylko nie weim jak ten gościu się nazywa.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 09 maja 2006, 15:25
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 maja 2006, 18:21
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 14 maja 2006, 17:07
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 maja 2006, 21:40
Janio pisze:Przez komentarz Milko niedooglądałem Milan-Roma do końca Rolling Eyes Tego kolesia nie da się słuchać! Sprawia wrażenie jakby w trakcie rozpoczętego zdania zastanawiał się dopiero co ma dalej powiedzieć Confused Znafffca Serie A Hardkor
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 17 maja 2006, 23:43
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 17 maja 2006, 23:56
Mnie rozwalił Gmoch kiedy po meczu powiedział, że "Bellini i Larsen" ożywili grę Barcymlody_10 pisze:później też chyba nazwiska śmiesznie przekręcał, ale już nie pamiętam
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 18 maja 2006, 12:35
Bastian16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 cze 2006, 10:12
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 cze 2006, 10:40
[...] Ale jeszcze chwilke, poczekajmy, tylko odwrócę widok, spojrzymy z lotu ptaka [...]Niggaz pisze:Warto też zwrócić uwagę na potyczki Gmocha z odrobiną techniki. Spodobało mu się rysowanie Laughing
pamietam, myślałem, ze się przesłyszałem, ale widzę, ze nieKrzysztof Jarzyna pisze:"Slonce zachodzi za wchodnia trybune"
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio