A tak wracajac do tematu
Cos mi sie wydaje, ze Niemcy moga daleko zajść na tym mundialu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 cze 2006, 23:54
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 21 cze 2006, 8:26
Jak Argentyna dzisiaj wygra z Holandia lub zremisuje to Niemcy w finału nie dojdącloner pisze:Cos mi sie wydaje, ze Niemcy moga daleko zajść na tym mundialu Wink
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 cze 2006, 9:55
Korea miala nie wyjsc z grupy, miala pozniej przegrac z Hiszpania i Wlochami a jak sie staloLAtifa_19 pisze:Jak Argentyna dzisiaj wygra z Holandia lub zremisuje to Niemcy w finału nie dojdą chyba wiemy dlaczego tak się stanie. I bedzie finał Argentina-Brazil
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 cze 2006, 10:36
sędziowie im pomogli, Niemcom póki co nie pomagająMartinho pisze:Korea miala nie wyjsc z grupy, miala pozniej przegrac z Hiszpania i Wlochami a jak sie stalo
ja uważam za faworyta BrazylięMartinho pisze:Argentyna wygrala ze slabiutkimi Serbami 6:0 i wymeczyla 2:1 z WKS i wszyscy teraz za glownego faworyta ja uwazaja..
Nic bardziej mylnego. Takie błedy jak robia Niemcy w obronie, piłkarze Agrentyny wykorzystaja bez żadnych problemów.Martinho pisze:Jak Niemcy zagraja z Argentyna to maja rowne szanse na awans.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 21 cze 2006, 10:50
Widziałeś błędy w defensywie w meczu z Polakami bądź Ekwadorem ? Można to nazwać przypadkiem, choć równie dobrze mogli wyciągnąć wnioski z poprzednich wpadek....fieldy pisze:Takie błedy jak robia Niemcy w obronie, piłkarze Agrentyny wykorzystaja bez żadnych problemów.
Powiem tak jak Kołtoń atak to mają jeden z najlepszych na tych MŚfieldy pisze:Niecmy mają silny atak, ale nic poza tym.
Milczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 cze 2006, 10:56
jak mu wyjdzie mecz [jak wczoraj] to gra swietnie, jak ma słabszy dzień [a zdarza mu się często] to gra wielkie nic, na Argebtyne moze nie starczyćMilczek pisze:Ballack
jak wyżej, potrafi strzelis kapitalnie z dystansu, ale sprinterem nie jest, słabsze występy też coraz czesciej mu się przytrafiająMilczek pisze:Frings
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 21 cze 2006, 11:08
Kiedyś nazywany niemieckim brazylijczykiem (chodzi tu o jego technike)fieldy pisze:Schneider też już młody nie jest,
Pamiętaj, że gra tylko dwoch napastników. Jeśli porównać duet Crespo-Saviola do Klose-Podolskiego to są to piłkarze o zbliżonych umiejętościach. Recz jasna Argentyna mając na ławce takich napastników jak: Tevez czy Messi ma większe pole manewru.fieldy pisze:Henran, Tevez, Messi, Saviola
Tu się zgodze bo Ballack w Bayernie często miewał wahania formy. Pamiętaj, że w meczu z Polską był bezpośrednio po kontuzji. Nie wiem czy pamiętasz występy Michaela na MŚ w 2002 roku czy Euro 2004. Piłkarz ten potrafi się zmobilizować na wielkie turnieje i zagrać bardzo dobrze. Nawet jeśli jego koledzy nić nie pokazują.fieldy pisze:jak mu wyjdzie mecz [jak wczoraj] to gra swietnie, jak ma słabszy dzień [a zdarza mu się często] to gra wielkie nic, na Argebtyne moze nie starczyć
Milczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 cze 2006, 11:23
Wcale nie musi grać tylko dwóch napastnikówMilczek pisze:Pamiętaj, że gra tylko dwoch napastników. Jeśli porównać duet Crespo-Saviola do Klose-Podolskiego to są to piłkarze o zbliżonych umiejętościach. Recz jasna Argentyna mając na ławce takich napastników jak: Tevez czy Messi ma większe pole manewru.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 cze 2006, 12:04
bo kiedy był młody, był szybszy, teraz, jest coraz wolniejszy, techniki się nie zapomina, ale nie wszystko wychodzi, kiedy nie ma już sił pod koniec meczu.Milczek pisze:Mimo zaawansowanego wieku gra na bardzo wysokim poziomie. Dlatego nie wiem dlaczego napisałeś, że nie jest już młopdy, skoro to nie przeszkadza mu w dobrej grze.
ale ja nie porównuje ataków obu drużyn. Mówię tylko, że atak Argentyny ma większe szanse strzelić gola Niemcom, niż atak Niemców - Argentynie, bo Argentyńczycy są świetni w ataku, a Niemcy zawodzą w obronie, nie zawsze, ale jeden bład wystarczy, aby np. Tevez zdobył gola.Milczek pisze:Pamiętaj, że gra tylko dwoch napastników. Jeśli porównać duet Crespo-Saviola do Klose-Podolskiego to są to piłkarze o zbliżonych umiejętościach.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nEvErHoOd » 07 lip 2006, 18:00
nEvErHoOd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rado8 » 07 lip 2006, 19:08
Rado8
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio