Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 cze 2007, 1:08
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 11 cze 2007, 16:23
weasel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tyminho » 11 cze 2007, 16:46
tyminho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 cze 2007, 18:13
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 cze 2007, 18:21
Ale to juz jest ustalone kto zagra na Copa America - USA i Meksyk! Nie wiedziales, że tu się rozsyla zaproszenia?!kaczy pisze:Powiedzcie mi friends , Jak to jest z tymi druzynami z concacaf ? 2 najlepsze druzyny GoldCup idą do Copa America ?
Tzn ze Hondurasu nie bedzie w Venezueli (jesli nie dojdą do finalu)
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 cze 2007, 20:56
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 cze 2007, 21:42
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 cze 2007, 22:26
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 12 cze 2007, 19:33
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 cze 2007, 21:56
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 13 cze 2007, 17:54
Nie wiem dlaczego przeciez Gwadelupa z 4 punktami awansowala z grupy A z 3-go miejsca i bylo to prawie pewne przy ukladzie ze z 2 grup na 3 awansuja najlepsze zespoly z 3-ich miejsc 4 punkty w takim ukladzie to duzo.Gwadelupa juz zagra w cwiercfinale i to najwieksza niespodzianka Gold Cup a wiekszej moze nie byc.Ta francuska kolonia zagra z 1 druzyna z grupy C, w ktorej o 1 miejsce walcza Panama, Meksyk i Honduras ale niewykluczone ze bedzie to Honduras, ktory w ostatnim spotkaniu gra z Kuba i wygrana powinna chyba dac im 1 miejsce w grupie chyba ze Panama niepodziewanie pokona Meksyk.najbardziej po tej ostatniej kolejce grA szkoda mi Gwadelupy ... Ale to chyba jest tak zawsze ze jak sie nie ma faworyta to kibicuje za najsłabszym ogniwem
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tyminho » 13 cze 2007, 20:09
tyminho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 14 cze 2007, 0:57
tyminho pisze:Po obejrzeniu wczorajszego spotkania Amerykanów trudno przypuszczać, aby był ktoś w stanie odebrać im wygraną w tegorocznym Złotym Pucharze. Wprawdzie przeciwnik nie był za bardzo wymagający, co nie zmienia jednak faktu, że Jankesi zagrali naprawdę dobre zawody i gdyby nie słaba skuteczność min. Beasley'a, który pomimo strzelenia dwóch goli mógł pokusić się przynajmniej jeszcze o dwa kolejne wygrana była by jeszcze bardziej efektowna. Kilka akcji zasługiwało na duże brawa, bardzo ładne kombinacyjne wymiany piłek rozmontowały zupełnie zespół Salwadoru. Na stałym wysokim poziomie zagrał także Donovan. Choć jedną wpadkę zaliczył strzelając na raty rzut karny. Za pierwszym podejściem jego strzał zdołał wybić bramkarz gości, ale przy dobitce już nie miał szans jednak nie wiedzieć czemu sędzia nakazał powtórzyć wykonanie karnego. Druga próba była już bezbłędna. Co jeszcze ciekawego o tym karnym można powiedzieć to fakt, że przed jego wykonaniem Landon obcałował chyba każdy cal swojej dłoni i nadgarstka
Biorąc pod uwagę słabszą formę Meksyku, dla mnie reprezentacja USA jest faworytem nr 1 do wygranej. Co jeszcze bardziej potęguje fakt gry Jankesów na własnych boiskach.
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tyminho » 15 cze 2007, 0:16
tyminho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 15 cze 2007, 17:47
Nie orientuje się do końca (może MLSsoccer mi podpowie), ale jeżeli pary półfinałowe są już rozlosowane i zwycięzcy spotkań z 16 czerwca zagrają w pierwszej parze, a triumfatorzy z 17 w drugiej, to trudno się spodziewać innego finału niż USA-Meksyk.
MLSoccer
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio