Cristiano Ronaldo - Strona 11

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 17 sie 2005, 18:39

Czemu porównujecie Ronaldo do Rooneya? Przecież obydwaj piłkarze mają inne zadania na boisku. Rooney jest od strzelania bramek, a Ronaldo od stwarzania dogodnych sytuacji do strzelenia bramki napastnikom. Tak więc porównywanie obydwóch zawdoników jest jak dla mnie bezsensu :)

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 17 sie 2005, 18:47

dla mnie tez :shock:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 19:31

Bobohawk pisze:Czemu porównujecie Ronaldo do Rooneya? Przecież obydwaj piłkarze mają inne zadania na boisku. Rooney jest od strzelania bramek, a Ronaldo od stwarzania dogodnych sytuacji do strzelenia bramki napastnikom. Tak więc porównywanie obydwóch zawdoników jest jak dla mnie bezsensu :)
A dla mnie ma to sens . Porównuje ich dlatego że śa w tym samym wieku i graja ostatnio na tych samych pozycjach (lewa , prawa) więc te porównania są jak najbardziej na miejscu a jeżeli tobie to sie nie podoba to nie musisz ich porownywać :roll:

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 17 sie 2005, 19:35

RTS pisze:dla mnie tez :shock:
NIe pisz takich postow !!!!!!!!..........co one wnosza do rozmowy ? Odpowiedz brzmi nic !!!!....wyraz swoje cale zdanie albo wogule nic nie pisz.....twoj post skladal sie z 3 slow i jednej buzki? tych chcesz uczestniczyc w dyskusjach na temat pilki noznej czy nabijac jak najwiecej postow ? :roll: :evil:..hmmm....a porownujac rooneya do ronaldo.....sa to bardzo podobni a zarazem calkiem rozni pilkarze....podobni pod tym wzgledem ze sa bardzo mlodzi i zdolni oraz maja talent...zna ich i uwielbia caly swiat pilkarski.....sa idolami pilkarskimi dla dzieci itp...a roznice miedzy nimi sa takie ze Ronaldo jest bardzo technicznym zawodnikiem...ma szeroka game zwodow i dryblingow...do tego jest bardzo szybki...a Rooney jest pilkarzem "fizycznym". Gra twardo ostro duzo sie zastawia i przepycha. Do tego duzo strzela pieknych bramek...( 2 X Middlesbrought plus bramka poteznym strzalem z za pola karnego nie pamietam z kim....fenomenalny gol) Ja wieksza sympatia daze Crisa ale obaj sa nieocenieni dla zespolu oraz bezcenni....za kilka lat calkowicie zdominuja swiatowy football...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 20:03

ryzy zajrzyj do tematu ostrzeżenia i przyłacz sie do tajnych agentów którzy donoszą na RTS-a :D

A co do porówniani to obydwu uwielbiam oglądać ale chyba Ronaldo bardziej z widomych powodów 8) Wiec u mnie 1:0 dla Crisa
Siła -Rooney
Technika -Ronaldo
Strzał- Rooney
Gra głową- Ronaldo
Więcej nie bede pisałbo i tak wyjdzie na remis 8) Jak się tak dalej będa rozwijać to aż się boje co beda wyprawiać na boisku :wink: Już narobili mi smaku po meczu o Tarcze z Asrenalem gdzie poprostu WYMITALI myśle że ten sezon upłynie na takich meczach w wykonaniu naszych dzieci 8)

skyline
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skyline » 17 sie 2005, 20:55

Ja uważam że Ronaldo ma świetny drybling wspaniałą technike i wietne podania,więc uzupełniają się z Rooneyem.Nie lubie ManUtd ale tych zawodników uważam za brylanty piłkarskiego świat.
Ps.Może wiecie gdzie można zobzaczyć gole, dryblingi i rózne akcje tych zawodników?? :?:

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 17 sie 2005, 21:06

Rossi pisze:ryzy zajrzyj do tematu ostrzeżenia i przyłacz sie do tajnych agentów którzy donoszą na RTS-a :D
Nie bede na niego donosil bo bana jeszcze dostanie :) ...ale jak to przeczyta mam nadzieje ze zmadrzeje i bedzie normalnie uczestniczyl w rozmowie!! A tak wogule to przekonalem sie do talentu Cristiano juz jak go pierwszy raz zauwazylem w meczu Sporting Lizbona- Manchester United.... gdzie Cris gral w barwach tych pierwszych i jak wspaniale przy aucie "zrobil" ktoregos z naszych defensorow....no doslownie cudo :D ...

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 17 sie 2005, 21:50

Jestem pewien,że gdy RTS przeczyta twoje słowa,nawróci się i stanie się cudownym człowiekiem.Będziesz dla niego guru,nauczycielem.Pomyśl nad resocjalizacją młodzieży w przyszłości.Masz prawdziwy dar....

Nie widzę niczego złego w porównywaniu Cris'a i Wayne'a.Nie zapominajmy,że w Sportingu Ronaldo często grywał jako napastnik.
Powinniśmy cieszyć się,że mamy takich piłkarzy jak Rooney,Ronaldo czy Park,bo są to zawodnicy na tyle uniwersalni,że potrafią grać na każdej pozycji w lini ofensywnej,a także z korzyścią dla drużyny uczestniczyć w grze obronnej(może Cris trochę rzadziej :wink: )

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 17 sie 2005, 22:11

Cris7 pisze:Jestem pewien,że gdy RTS przeczyta twoje słowa,nawróci się i stanie się cudownym człowiekiem.Będziesz dla niego guru,nauczycielem.Pomyśl nad resocjalizacją młodzieży w przyszłości.Masz prawdziwy dar....
Ty sie ze mnie nie nabijaj :x ...poprostu tak mi sie napisalo :oops: ...ale kazdy i tak wie o co chodzi :roll: dla mniej kumatych podpowiem ze o to zeby RTS przestal pisac takie posty...Pozdro Cris7 :wink:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 17 sie 2005, 22:18

Gdzie ja bym tam śmiał...jednak walką nieszczęśnika z wiatrakami jest uczłowieczanie forumowiczów...szczególnie tego typu próby...
bez urazy...
pozdro

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 26 sie 2005, 18:51

C.Ronaldo to jest utalentowany młody gracz Ferguson dobrze jak narazie rozwija jego talent jusz przeciez w reprezentacji jest czołową postacia oby tak dalej :D

Awatar użytkownika
Wosek07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 30 sie 2005, 0:16

Ronaldo wymiata na maxa !!
Wedlug mnie jest to najlepszy gracz na swiecie , zaraz po ronaldinho niestety . Nie przepadam za Barca , ale musze przyznac ze na swiecie rzadzi ronnie . Ale Ronaldo mimi mlodego wieku zalicza sie do czolowki najlepszych graczy swiata

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 30 sie 2005, 0:31

Dodam coś od siebie. C.Ronaldo to bardzo dobry piłkarz, potrafi świetnie dryblować (czasami przesadza), jest bardzo młody, może stać się najlepszym, jednak przed nim jeszcze wiele ciężkiej pracy, "ideałem" jak narazie nie jest.

A i według mnie wygląda jak gej, takie jest po prostu moje zdanie.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 sie 2005, 9:11

Cristiano Ronaldo ma ogromną szanse zostać najlepszym piłkarzem świata. W takim klubie jak Man Utd ma świetny sztab szkoleniowy i znakomitych partnerów do rozwoju. Jestem przekonany, że pod okiem Sir Alexa Fergusona stanie się piłkarzem na miare Pelego.

P.S. A co sądzicie o wyglądzie Kahna???? Bo wegług mnie wygląda jak pedofil grubo po 40. Ale to tylko moje zdanie :twisted: .

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 sie 2005, 9:13

radekutd pisze:P.S. A co sądzicie o wyglądzie Kahna???? Bo wegług mnie wygląda jak pedofil grubo po 40. Ale to tylko moje zdanie
,a zastanawiales sie kiedys nad wygladem swojego avatara :?: :roll:
,chodzi mi o postac tam sie znajdujaca :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”