Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 maja 2009, 23:16
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 maja 2009, 23:22
Tutaj są sprzeczne informacje. Sam Becks zapewnia po dzień dzisiejszy, że on nigdzie nie chciał się ruszać. Jakakolwiek byłą prawda każdy człowiek popełnia błędy w swoim życiu. Zachowanie Becksa po odejściu z United (już nie mówię o wcześniejszych historiach) może świadczyć o tym, że United coś dla niego znaczy.10 pisze:Ciekawe, czy podkreślał to podpisując kontrakt z Realem...red85 pisze:Przy każdej okazji podkreśla, że United ma w sercu, a ja od lat twierdzę, że super by było zobaczyć go w koszulce United na zakończenie kariery. Szkoda, że to niemożliwe.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mientix » 05 maja 2009, 23:22
mientix
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 maja 2009, 23:25
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 maja 2009, 23:25
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 maja 2009, 23:26
Porażkę usprawiedliwisz jego absencją, jak zwykle zresztą.Kamil232 pisze:Będzie go brakowało w finale oj będzie...
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 05 maja 2009, 23:26
Gratuluje riposty.mientix pisze:niestety red debils górą
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 maja 2009, 23:29
Porażkę można niekiedy usprawidliwać absencją ważnych zawodników, ale napisanie głupawego posta na forum już trudno wytłumaczyć.Łukasz_ pisze:Porażkę usprawiedliwisz jego absencją, jak zwykle zresztą.Kamil232 pisze:Będzie go brakowało w finale oj będzie...
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 maja 2009, 23:32
Ależ nie bądź tak samokrytyczny.mientix pisze: red debils
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 maja 2009, 23:39
Sądzę, ze raczej Chelsea. Nawet mimo madryckiego pogromu.BaSSu pisze:Kibice Barcy z pewnością mają powody do niepokoju
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 05 maja 2009, 23:44
Kataloński dziennik "Mundo Deportivo" podał, że Nemanja Vidić, środkowy obrońca Manchesteru United i reprezentacji Serbii, chciałby przenieść się do Barcelony. Piłkarz miał zaoferował swój transfer katalońskiemu klubowi.MGiggs pisze:Jeśli Piqu był profesorem po meczu z Real to nie wiem jak nazwac Vidica. Facet jest niemożliwy..... na onecie pisalo że elmudno deportivo pisało o zainteresowaniu Barcy serbem, ciekawe
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 maja 2009, 23:48
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 maja 2009, 23:49
Kiedy tak niby zrobiłem? Jeśli mnie pamięć nie myli pisałem jedynie, ze jakby nie wysypała nam się cała obrona przed dwumeczem z Milanem to mogło by się to całkiem inaczej potoczyć. Może nie miałem rację? Może dla Ciebie brak trzech z czterech obrońców nie ma znaczenia, wy pewnie np. bez Nesty, Maldiniego i Gattuso z pewnością byście nas wtedy pojechali co szczególnie pokazał mecz w Manchesterze i wydarzenia jakie zaszły po zejściu RinoPorażkę usprawiedliwisz jego absencją, jak zwykle zresztą.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mientix » 05 maja 2009, 23:53
przecież sobie nie mam nic do zarzuceniaMorrow pisze: Ależ nie bądź tak samokrytyczny.
to nie riposta. chciałem tylko podkreślić że nie lubie manu (tak jakbyś nie skumał)BaSSu pisze:Gratuluje riposty.mientix pisze:niestety red debils górą
mientix

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 maja 2009, 23:55
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio