LM: Arsenal - Barca - Strona 11

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Czy Eboue znów da nura ?

Wiadoma sprawa
24
71%
Nic z tych rzeczy
10
29%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: 1/4: Arsenal - Barca (31 III - 6 IV)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 mar 2010, 21:07

Arsenal wreszcie gra jak Angole. Tyle sytuacji co w 15 minut stworzyła Barca to dawno nie widziałem. Jak nie wyciągną z tego wniosków to będzie wstyd, bo przeciwnik jest jaki jest. :)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 31 mar 2010, 21:07

Almunia w 15 min przemienił się w bramkarskiego herosa :haha: Arsenal gra tak słabo że masakra, Osasuna więcej problemów stwarza na wyjeździe niż Arsenal u siebie mam nadzieję że coś się wkrótce zmieni...

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 mar 2010, 21:13

Gramy tragicznie. Jeszcze niepodyktowany karny skrzywdzil Barce. Graja kosmos, cos pieknego. Nasi sie spalili psychicznie. Widac to. A szkoda

Awatar użytkownika
Czarna Perła
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 31 mar 2010, 21:14

Parada po strzale Xavi'ego z 3 metrów a'la Kuszczak za czasów w West Bromwich Albion.
O dziwo kapitalnie broni, ale też pare razy zawodnicy w niego trafili, co nie zmienia faktu że to jest jego mecz - póki co.
Boje się tylko, że te niewykorzystane sytuacje się mogą zemścić...

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 mar 2010, 21:31

Ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć za co Cesc dostał żółtą? Trafia wślizgiem w piłkę i nie dość, że sędzia gwizdnął faul, to jeszcze dał mu kartkę, która go eliminuje z rewanżu.
Arsenal zaczął już coś grać, ale wciąż nie wygląda to dobrze w ich wykonaniu.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 31 mar 2010, 21:36

No trzeba przyznać że ta kartka to troche nieporozumienie.
Ja tam bym się spierał czy faul w ogóle był w tej sytuacji, nie mówiąc już o żółtej

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 31 mar 2010, 21:36

Pytaj sie sedziego.

Gramy tragicznie, fatalnie, po prostu nie ma co mowic. Ale to typowe dla nas w pierwszych minutach, szkoda, ze za bardzo sie nie zmienilo :lol:
To co Almunia wyprawia to jest po prostu cudo :O nie wiem ale moze to wytrzymamy? 0-0 na emirates takim fatalnym wynikiem by nie bylo :lol:

No i mamy fatalne kontuzje. Gallas wypadl, Arshavin wypadl i czego wszedl Denilson? :| Juz mialem nadzieje na Campbella.

Zobaczymy, ale nic dobrego z tego nie wróże. Żółć dla Fabregasa za czysty wślizg, pozdrowienia sędzia.

Można odwoływać się od żółtych? :lol:
Ostatnio zmieniony 31 mar 2010, 21:37 przez Magnum, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2277
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 31 mar 2010, 21:36

Co jest z tymi Waszymi graczami ? Nie wiem, nie rozgrzewają się czy jak ? Bo Arsza, Gallas kontuzje cholera wie skąd, jak czytam temat Arsenalu i FIeldy wypisuje nieobecnych to jest tego masa, z czego to wynika ?

Barca gra kapitalnie, tyle okazji co stworzyli to powinno być już co najmniej 2,3 bramki.Ibra mnie wkurza bo ile można marnować tych sytuacji.

Niech ktoś strzeli w drugiej to będzie ciekawiej.

Mój ulubieniec Bendtner chyba nawet ze spalonego nie potrafi trafić.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 mar 2010, 21:37

Czarna Perła pisze:Parada po strzale Xavi'ego z 3 metrów a'la Kuszczak za czasów w West Bromwich Albion.
i strzale Robertsa ;)

na Camp Nou będzie rzeź niewiniątek :boje się:
Spodziewałem się przewagi Barcy, ale bez przesady :o nie pamietam, zeby ktoś kiedykolwiek tak nas zdominował jeszcze na naszym terenie. Coś niesamowitego. Jak Austria z Polską, też komuś się skojarzyło ? Wynik na razie o nieeeebo lepszy niż gra, powinno być z 5:0 po kwadransie.
Do tego kontuzje Gallasa i Arshavina, widać ze Cesc też czuje to kolano. Dodatkowo Denilson wchodzi na boisko, czy może być gorzej ? Chyba jak wenger wykorzysta ostatnią zmianę, to Almunia dostanie czerwo i Nicklas, albo Diaby do bramki wejdzie :lol:

Barca jest znakomita, ale w sumie nic nie wykorzystała, wiec wynik zasłużony :P :lol:

boje się wracać na 2 połowę, poważnie.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 31 mar 2010, 21:38

OMG
Tylko Bogu i Almunii :boje się: Arsenal zawdzięcza to ze nie przegrywa. Pierwszy kwadrans to była miazga w wykoaniu Barcy :twisted: , alew niestety nie mozna grą c wtakim tempie cały czas Arsenal ochłonął i zaczął się odgryzać. Nasri daje radę. Arsenal już jest w trudnej sytuacji bo nie ma Arszawina i Gallasa.
Barca gra świetnie, ale trzeba to zamienić na gola(gole)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 mar 2010, 21:38

Cris7 pisze:Ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć za co Cesc dostał żółtą? Trafia wślizgiem w piłkę i nie dość, że sędzia gwizdnął faul, to jeszcze dał mu kartkę, która go eliminuje z rewanżu.
Tez nie wiem, szczególnie ze nie był to brutalny faul.

Jestem zawiedziony, zażenowany, a zarazem szczęśliwy. Dlaczego? Bo dwumecz powinien już być rozstrzygnięty w pierwszych 20 minutach. Udało się jakoś dowieźć remis do przerwy, może Wenger ich zbierze i zaczął grac. Na razie Barca zniszczyła Arsenal... psychicznie. Nie mogę pojąc dlaczego nasi nie potrafią wymienić kilka celnych podań. Banalne błędy, niedokładnie podania wołają o pomstę do nieba. U nas gra tylko Almunia, Song i Nasri. Tyle. W Barcelonie najsłabszy IMO Zlatan. Tragicznie gra.

Po tym co zobaczyłem modle się o remis i żeby nie było blamażu na Camp Nou. Generalnie to do widzenia LM.

Acha, mecz świetny, szkoda, ze tylko do jednej bramki.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 mar 2010, 21:40

EnJoy's pisze:Co jest z tymi Waszymi graczami ? Nie wiem, nie rozgrzewają się czy jak ? Bo Arsza, Gallas kontuzje cholera wie skąd, jak czytam temat Arsenalu i FIeldy wypisuje nieobecnych to jest tego masa, z czego to wynika ?
Gallas opuścił ostatnieo 8 spotkań z powodu kontuzji łydki, widać się odnowiła. Arszawin ostatnio też miał problem ze stopą, długo grał z kontuzją, potem przerwa i niby było ok, ale ostatni mecz zaczął na ławce i dziś niby miał być gotowy. Diaby i Nasri też mieli urazy, wiec niech cie nie zdziwi jak tez nie dokończą meczu.

Nasri mi się podoba, walczy w obronie, walczy w ataku i miał strzał :P Nicklas chciał pokazać ze sie nadaje do Barcy, znalazł sie w dogodnej okazji i 2 razy spieprzył :D

Nie zarzucajcie Kanonierom gry defensywnej, oni chcą grac do przodu, ale z jakichś powodów nie mogą :lol:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 31 mar 2010, 21:40

Dalej nie rozumiem dlaczego Denilson. Song na CB wcale taki zajebisty nie jest. Chcemy Campbella... no i Theo.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 mar 2010, 21:44

Nie wiem, dla mnie to jest jakiś koszmar. Nie da się tego oglądać. Dobrze ze dopiero kupiłem paczkę szlugów, może mi nie zabraknie. Btw, nie myślałem, ze Barca dzisiaj sobie zagra przedsezonowy sparing z drużyną z 3 ligi.

Yaya24Toure
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 31 mar 2010, 21:47

Więcej strzałów to leciało w kosmos, aniżeli w Almunię, więc podniecanie się Hiszpanem i branie go do kadry przez Borka i Kołtonia można podsumować krótkim: HAHAHA. Valdes od trzech lat napierdala na niezłym poziomie, a oni Almunie po jednym meczu już do kadry piszą - śmiech na sali. Widać poza tym, że nie śledzą meczów ligi angielskiej, albo parada Manuela z ostatniego meczu ich jakimś cudem ominęła.

Mecz do jednej bramki i efektów zero. Ibra tradycyjnie spierdolił to co miał, zresztą pozostali także.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”