Grupa G - Brazylia, Portugalia, WKS, Korea DPR - Strona 11

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Grupa G - Brazylia, Portugalia, WKS, Korea DPR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 cze 2010, 18:28

Brawa dla Portugalczykow ! Tylko cud moze teraz uratowac WKS :lol:

Z drugiej strony przykra sprawa z tymi Koreanczykami... Mam nadzieje,ze te porypane komuchy nic tym biednym chlopakom nie zrobia :(

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 cze 2010, 16:52

Ten sędzia ma jakąś obsesję na punkcie kartek. Wiadomo, niektóre OK, ale niektóre naprawdę z dupy.
Brazylia ma tutaj przewagę, jednak Portugalia też miała swoje okazje. Gdyby Juan (chyba on?) zatrzymał tą piłkę trochę bliżej bramki i bardziej na środku, to chyba sędzia nie miał by innej możliwości jak wyciągnąć czerwony kartonik. Można stawiać, ze będzie co najmniej jedno czerwo w tym meczu :lol: Zobaczymy, co przyniesie druga połowa.

Aha, jeszcze jedno - wrzutki Alvesa z rożnych... już lepiej strzela :lol:

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 25 cze 2010, 16:59

trochę wieje nuda, szkoda że nie zapłaciłem abonamentu chętnie bym pooglądał Wybrzeże a tak to niczego nie oglądnę :(

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 cze 2010, 17:00

Pepe czerwo, Juan czerwo

ale czerwo i tak bedzie

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 cze 2010, 17:02

Dr.Football1 pisze:Z drugiej strony przykra sprawa z tymi Koreanczykami... Mam nadzieje,ze te porypane komuchy nic tym biednym chlopakom nie zrobia :(
Niektórzy łykają propagandę mediów aż miło.Zawodnicy Koreii mają w swoim kraju status gwiazd,tak jak u nas za komuny talony na samochody etc.,a sam awans do MŚ jest tam postrzegany jako ogromny sukces.Poczytaj sobie ekspertów od spraw południowo-wschodniej Azji (google nie boli),a nie wiedzę opierasz na onecie czy innym wp.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 cze 2010, 17:54

Masz rację, Mazur. Trzeba pamiętać, że obie strony, komuniści i kapitaliści karmią nas propagandą i trzeba mieć na to poprawkę.

Co do meczu Portugalia - Brazylia. NUDY! Pierwsza połowa już była lepsza. Żenada, mecz, który zapowiadał się jako jeden z najlepszych meczów fazy grupowej był jednym z najnudniejszych. Cóż.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 25 cze 2010, 17:54

Nuuuuuuuuuuuddddaaaaaaa!! i bez czerwonej kartki którą mi tu niektórzy obiecywali :(

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 cze 2010, 18:15

Pfffffffffffff :foch:

Szczerze mówiąc nawet mi się nie chce za wiele pisać bo i nie ma o czym. Juan powinien chyba dostać czerwo, ale nie stwierdzam kategorycznie bo mnie zaraz arek naprostuje :wink: Pepe nie zmądrzał ani trochę :roll: Ciekawe ile wytrzyma bez czerwa w najbliższym sezonie :think: Alves na jakiejś kosmicznej pozycji grał dzisiaj. Normalnie gra na prawej obronie, ewentualnie na boku pomocy, ale dzisiaj to był bardziej środek niż bok :roll: To nie miejsce ani rola dla niego. Cristiano szarpał, ale rozwalają mnie te jego próby uderzeń z każdego miejsca bez względu na odległość.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 cze 2010, 18:33

Śmiem twierdzić, że póki Krystyna będzie liderem tej reprezentacji to dużo nie zwojuje na arenie międzynarodowej. Chciałbym się mylić, ale co to [k****] za kapitan, który myśli tylko o tym, żeby strzelić gola, a resztę drużyny ma w dupie? I jeszcze te "magiczne" zagrania piętką na połowie boiska :roll:

Żel patrzeć :|

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6597

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 cze 2010, 20:07

Chyba najnudniejszy mecz na tych mistrzostwach. Cieszy mnie postawa Tiago, działacze Atletico mogą się ostatecznie przekonać do niego bo, nie powiem, podoba mi się jego gra na tym mundialu. O dziwo Portugalia nie wygląda tak źle, przywidywałem jej ciężki bój o wyjście z grupy a tu całkiem ładnie grają, z Brazylią wyglądali przyzwoicie.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 cze 2010, 20:21

Na szczescie troche pozniej wrocilem z roboty i obejrzalem tylko (a raczej az) 20 min tego 'spektaklu' :?

Awatar użytkownika
ptt
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ptt » 25 cze 2010, 21:24

Ja byłem pewien, że będziemy świadkami fantastycznego widowiska włączyłem na Brazylię. Ale po pierwszej połowie zdecydowałem się przełączyć na TVP Sport i oglądać WKS. Szkoda, że Słonie odpadły. Trzeba im przyznać, że ładnie grali. Zabrakło im na tym turnieju trochę szczęścia. Dla mnie, mimo tego, że Portugalia rozgromiła Koreę, większe wrażenie zrobiła gra WKS niż Portugalczyków.. Takie jest moje zdanie. Ciekawe co pokażą Brazylijczycy w fazie pucharowej..? :?:

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”