Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 11

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 07 kwie 2005, 12:40

Po raz kolejny Chelsea strzela bramkę fuksem. W meczu z Barcą, Terry ma szczęscie, bo byl faul na Valdesie, a teraz J.Cole strzela w nogę Lucio i zmyla Kahna. Pozostałe bramki dla Chelsea nieźle.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 kwie 2005, 14:24

Terry krytykuje Ballacka za wymuszanie :D Wziął sie na role trenera hehe a to nie taka ktytyka choc ostra ....

Widzieliście co sie stało jak karnego strzeli Ballack ?? Ja całego meczu nie widzałem jak Milan grał to ... ale Niemiec z Chelsea Huth kopna Ballacka a bardzie umyslinie na niego wpad chyba a ten do nie o mało nie wyskoczył. Ciekawe czy maja coś do siebie bo nie dawno były ploty transferowy odnośnie Hutha i Bayernu :D hehe

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 kwie 2005, 14:48

herdek pisze:Po raz kolejny Chelsea strzela bramkę fuksem. W meczu z Barcą, Terry ma szczęscie, bo byl faul na Valdesie, a teraz J.Cole strzela w nogę Lucio i zmyla Kahna. Pozostałe bramki dla Chelsea nieźle.
Rykoszety zdarzają się bardzo często nie tylko Chelsea....przypomnij sobie chlopie fuksiarskie bramki Deco kazda to szmata odbita od kogoś :evil: :twisted: :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 kwie 2005, 15:32

Nie nazwałbym gdy bramek Chelsea czysto farciarskimi ale często padają one albo po stałych fragmentach albo po ewidentnych błędach przeciwnika (w sumie to futbol jest grą błędów więc to nic dziwnego).
Co do tych bramek Deco to rzeczywiście ciekawa sprawa :lol: Czekam kiedy wreszcie trafi jakoś tak bardziej ... czysto :D :wink: W jednym z wywiadów powiedział kiedyś, że strzelając na bramkę często nie zwraca uwagi na to jak wielu zwodników stoi na przeszkodzie bo zdaje sobie sprawę, że rykoszet może pomóc. Mimo wszystko bardzo dużo jest w tym szczęścia. Szkoda, że w GD nie będzie miał okazji do pokazania żadnego rykoszetu :( :wink:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 08 kwie 2005, 13:44

Teraz ja wyraże swoją opinie na temat meczu Bayern-Chelsea.

Po pierwsze uważam, że gra nie odwierciedla wyniku. Uważam ten wynik za troche za wysoki (szczególny żal co do pierwszej bramki, bo The Blues mieli dużo szczęścia). Chodziaż sami jesteśmy sobie winni, dawno bawarczycy nie zagrali tak słabo w obronie, to co robił Kovac to tragedia. Co do karnego uważam, że był słusznie podyktowany. Szkoda też, że nie grali Makaay i Pizarro, także Demichelis mógłby dać nam wiecej pewności w obronie. Najlepszym zawodnikiem był na boisku był oczywiście Lampard, to jest poprostu fenomenalny gracz, co do Bayernu to najlepiej zaprezentował się chyba Ballack. Dużo problemów obrońcą sprawiał też Drogba.
Jednak ja ciągle uważam, że mamy szanse na awans, (wystarczy 2:0 u siebie :wink: ). Na pewno w rewanżu zagra Makaay i Demichelis, możliwy jest też występ Pizarro. W tedy nasze szanse znacznie wzrastają. Boje się toche tego jak ustawi się Chlesea możliwe, że będą sie bronić przez cały mecz (tak jak to było z Barceloną) i będą kontrować, a w tym sa naprawde dobrzy :evil: :evil:

Myśle, że będzie to bardzo emopcjonujący mecz..... i po ostatnim gwizdku ja będe plakał ze szczęscia oczywiście :D :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 21:43

No i Chelsea prowadzi po strzale Lamparda...maly rykoszet od Lucio :lol: i Khan skapitulował :!: (jak miło na to patrzeć na jego miny ohh :lol: )Chelsea gra ładnie asekuruje się...Bayern posiada troche cześciej piłke ale to The Blues prowadzą i ładnie kiwają...podoba mi się gra Gudjonsena jako środkowego w parze z Lampardem :lol: Joe Cole jak zawsze równo an wysokim poziomie...A Carvalhio z Terrymw środku sa nie do przejścia..
CHoć Bayern mial też swoje okazje S'Stiger strzelął ładnie z 30 m i raz próbował z około 8 m ale odchodzącą od bramki a mógl z fałszyka :lol: ...Ze Roberto ladnei dziś gra...Kompletnie nie widoczny Roy zaś dobrze graPizzaro :lol: jakieś zmiany :D ...Chelsea moze zmienić tylko Huth'a ale on i pod koneic zaczoł grac dobrze :lol:
Stwiam 3:1 dla The Blues

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 kwie 2005, 21:54

Szkoda mi Bayernu, bo na oczątku mieli kilka świetnych okazji, których nie wykorzystali. Choć Drogba swojej 'setki' na początku również, co mnie bardzo zdziwiło... :?

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 22:00

Bayern miał jedną wielką okazję-zmarnował piękną akcję i nie strzelił do bramki z 6 m.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 12 kwie 2005, 22:43

No i Chelsea przechodzi dalej. Mecz mi sie podobal. Troche emocji bylo.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 22:47

No 2:3 dla "szfabów"...Ale Chelsea dalej jest wgrze dobrze ze Didier ukuł sztuke bo by bylo cięzko...A Huth pokazał ze do Bayern'u się nadaje gral slabo i ejszcze ta poprzeczka :lol: ...chyba chciał pomoc kolegą :lol: z być moze przszłego klubu

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 kwie 2005, 22:51

Jestem zaskoczony, że Bayern zdołał nawiązać walkę. Wynik 3:2 pokazał, że Chelsea to nie maszyna chociaż pewnie nie zagrali najlepiej jak mogli. Szkoda, że Bayern nie wykorzystał chociaż jednej z kilku dobrych sytuacji które jeszcze miał to byłoby doprawdy ciekawie. Milan jest w stanie pokonać Chelsea w finale LM moim zdaniem.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 12 kwie 2005, 23:05

no Czelsi jak zawsze grała brzydko, ale dziś ta gra na czas to wkurzała, aż za bardzo, a Bayern to też sobie znalazł moment na rozstrzelanie się :x

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 23:39

Chelsea byla nastawiona na kontre...osłabiona brakiem Paolo czy tez Wayne'a...Wszystko zaczynalo się od bardzo slabo grającego a prawej obronie Roberta Huth'a Ze Roberto tam brylowal...Są skuteczni i moim zdaniem bez trenera takiego jak Murinho zagrali troszke gozrej niz z nim...Moim zdaniem kontuzja Arjen'a Robben'a, udowodnila jak klasowy zawodnik musiał siedzieć na ławce mowa o Joe Cole'u...Ciekawi mnie czy po powrocie Robbena będzie nadal mial pierwszy plac...bo jak wiemy jest tez Duff...Chyba, że będzie zmuszony grać na prawej stronie...Ale pewnie Roman z Murinho ściągną jakiegoś prawego pomocnika... :?

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 kwie 2005, 11:40

Chelsea wygrała zasłużenie. Grali lepiej, byli zgrani (jak zawsze ;) ) i, co najważniejsze, byli lepsi od Bayernu. Choć muszę przyznać, że końcówka zależała do Bawarczyków... :wink: Co do gry Joe Cole'a - od dawna gra on bardzo dobrze, więc nie dziwmy się, że może wygryźć ze składu Robbena. :wink:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 14 kwie 2005, 17:40

Niggaz pisze:Jestem zaskoczony, że Bayern zdołał nawiązać walkę. Wynik 3:2 pokazał, że Chelsea to nie maszyna chociaż pewnie nie zagrali najlepiej jak mogli. Szkoda, że Bayern nie wykorzystał chociaż jednej z kilku dobrych sytuacji które jeszcze miał to byłoby doprawdy ciekawie. Milan jest w stanie pokonać Chelsea w finale LM moim zdaniem.
Widać, że mało oglądasz meczy w wykonaniu Bayernu :wink:
Mogli w tym meczu naprawde wygrać wyżej.. wielka szkoda... :cry:
Bayern w obecniej est w bardzo wysokiej formie, jeśli ją utrzyma nie będzie problemu z wygraniem Bundesligii.
Co do Hutha to nie widziałem jeszcze tak słąbego meczu w jego wykonaniu, nie jestem także za jego przyjściem do Bayernu.
Cieszy mnie także fakt, że Bawarczycy grają bardzo efektownie i ofensywnie, oby tak dalej. W nastepnym sezonie LM jest nasza :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”