Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 sty 2011, 12:47
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 sty 2011, 12:52
Iwański był obrażony na wszystkich, od zesłania do rezerw się dąsał, a w czerwcu kończy mu się kontrakt, więc to było do przewidzenia. Legia zarobi na nim jakieś grosze, choć Jóźwiak do końca wierzył, że Pączek podpisze nowy kontrakt. W Turcji wyjdzie jakim to fantastycznym zawodnikiem jest Ajwen. Najśmieszniejsze jest to, że większość kibiców Legii uważa, że to pierwsze wzmocnienie w tym okienkuShlubb pisze:Maciej Iwański odchodzi z Legii Warszawa do tureckiego Manisasporu.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 19 sty 2011, 13:10
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 19 sty 2011, 13:18
Legia to dno jeśli chodzi o transferyMaciej Iwański napisał :
Kebab
Laski
Kasa
Kontrola Wagi
To gdzie mam podpisać ?
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 sty 2011, 13:24
Jedyny transfer jaki udał się w ostatnich latach, to sprowadzenie Astiza. Mówię tu o kwestiach czysto sportowych.j1mmy pisze:Legia to dno jeśli chodzi o transfery
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 19 sty 2011, 13:32
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 sty 2011, 14:10
j1mmy ale ja dałem argument na potwierdzenie Twojej teorii. Transfery przy Łazienkowskiej, to jak Rysiu z Klanu w burdelu. Nie wiesz, czy się śmiać, czy płakać...j1mmy pisze:No dobra ale to jest jeden zawodnik na 40 prób ?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 sty 2011, 14:13
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 sty 2011, 14:22
Co z tego, że ma potencjał (wg mnie tylko na ekstraklasę), jeżeli rozpierdala drużynę od środka. Cały czas coś knuje, podjudza ludzi, prowadzi swoje gierki. Niestety ma destrukcyjną osobowość, która nie pozwala na budowanie relacji wewnątrz teamu.emdżej pisze:Iwański wydaje mi się, że potencjał ma dość spory.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 sty 2011, 14:27
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 sty 2011, 14:28
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 19 sty 2011, 14:42
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 sty 2011, 14:57
Tam jak zacznie kozaczyć, to przekona się co znaczy pokora. Tureccy fani szybko mu wybiją głupie pomysły, choć na początku bariera językowa uniemożliwi mu jakiekolwiek konspiracyjne działania. Może też sam poczuje jak to jest wpaść w objęcia "przemądrzałego egoisty"?j1mmy pisze:Iwański był fajny w Zagłębiu ale Smudy a to dawne dzieje, może w Turcji go utemperują bo coś odwali to go kibice dojadą
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 sty 2011, 15:12
Dzięki zakontraktowaniu Szymona i Adama, mamy w Zagłębiu spokój z bramkarzami na długie lata
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 sty 2011, 20:22
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio