Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1004

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2446
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 cze 2009, 12:49

w golfa gra kilku pilkarzy realu. nie tylko dudek.

nie widze tez zadnych przeciwskazan ewentualnemu pozostaniu dudka.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 cze 2009, 13:07

Alonso był kluczowym graczem Liverpoolu i najrowniej grającym w sezonie. Dzieki niemu taki Gerrard mogł biegać sobie w przodzie a Mascherano tylko odbiera. Jeśli pojdzie do Was to Pool będzie miał kłopoty bo nie widzie gracza mogacego spełniac fukcje Hiszpana. Zycze tego tranferu, dla mnie to własnie Xabi powinien zostac kupiony jako 1.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 851

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 27 cze 2009, 14:20

ja mysle ze Rafa moze zgodzic sie na ten transfer bo ma w obwodzie jeszcze Lucas'a. zawodnik ten bardzo przypominam Xabi'ego stylem gry i mysle ze wlasnie on wskoczyl by na jego miejsce.

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 27 cze 2009, 15:12

BadBoy pisze:ja mysle ze Rafa moze zgodzic sie na ten transfer bo ma w obwodzie jeszcze Lucas'a. zawodnik ten bardzo przypominam Xabi'ego stylem gry i mysle ze wlasnie on wskoczyl by na jego miejsce.
W mojej opinii Lucas Leiva jest graczem o niebo mniej kreatywnym i troche gorszym . Dlatego nie sądze , że Rafa zgodzi się

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 27 cze 2009, 15:52

Chciał sprzedać Alonso rok temu, niesmak pozostał, wątpię, że Xabi oprze się możliwości bycia klczowa postacią w bądź co bądź spektakularnym projekcie Pereza

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 cze 2009, 23:03

Leiva? Facet załatwił Poolowi pare punktow ale w inna strone i jego gra czesto była żałosna, Alonso to moze buty dokręcać.
Co do benzemy tu czuje ze w topowym klubie(MU,Barca,Real,Pool) facet moze wybuchnąc bardziej niż Torres i byc za niedługo najlepszy na świecie.Dla mnie potenciał od Igły ma wiekszy tylko ostatni świetny sezon argentyny troche to zamazuje.Jednak to tylko moje zdanie.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 27 cze 2009, 23:22

Z całym szacunkiem, ale Higuain to nie ten poziom. Benzema to najlepsza światowa klasa napastników, razem z takimi zawodnikami jak Ibra, Rooney, Torres, Villa, Eto'o...

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 27 cze 2009, 23:48

Hanni pisze:Z całym szacunkiem, ale Higuain to nie ten poziom. Benzema to najlepsza światowa klasa napastników, razem z takimi zawodnikami jak Ibra, Rooney, Torres, Villa, Eto'o...
Benzemie brakuje jeszcze ciut regularności . Ale skalą talentu dorównuje wymienionym powyżej

A Higuain to bardzo dobry zawodnik ale poziomu Benzemy chyba nie osiągnie .

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 cze 2009, 0:04

a jaki to poziom na dzien dzisiejszy ma benzema? do najwyzszej klasy swiatowej jest mu jeszcze dosc daleko. od pilkarzy wymienionych jest gorszy bezsprzecznie i to wyraznie.

jak benzema strzeli 25 bramek w sezonie w liga bbva/premiership/serie a to bedzie go mozna stawiac wsrod najlepszych. poki co strzelil najwiecej 21 goli w mocno przecietnej ligue 1 a asyst tez nie zalicza wielu. co zatem przemawia za tym, ze to klasa swiatowa albo chociaz ze jest lepszy od pipity?

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 28 cze 2009, 0:27

Wiem że Benzema nie prezentuje jeszcze klasy najwybitniejszych . Co do stwierdzenia że Higuain nie osiągnie takiego poziomu jak Benzema , chodzi mi o skale możliwości Francuza , która w mojej opinii jest ciut Wyższa aniżeli higu

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 cze 2009, 0:33

i w czym to sie przejawia? w statystykach wlasciwie z obu poprzednich sezonow nie (2007/08 to byl sezon gdzie higuain nie gral bardzo duzo (nawet nie 800 minut) ale w czasie tym czesto wchodzac na koncowki czy tez grajac na skrzydle strzelil 8 goli zaliczyl dwie asysty, wiec to bardzo duzo) chyba ze dla kogos gra we francji jest trudniejsza niz w hiszpanii, w wiekszosci podstawowych umiejetnosci takze nie, we wszechstronnosci tez nie... a wiec w czym?

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 28 cze 2009, 1:10

To jest moje subiektywne odczucie , z którym możesz się nie zgadzać . Cały czas wskazujesz że Ligue 1 jest słabsza od La liga i nie ma co do tego wątpliwości . Ale weź pod uwagę tez fakt , że gdyby Benzema grał w większym klubie to pewnie by miał jeszcze lepszych podających i asystujących mu partnerów . Ale mówie , to jest moje odczucie

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 28 cze 2009, 7:23

Higain iał do pomocy tylko Robbena, reszta pomocników grała słabo, pomijam Lassa , który nie jest od rozgrywania.

Jeśli n iespełna 22 letni chłopak ciągnie taką drużynę jak Real to chyba nie można mu odmówić ,że talent ma niesamowity.

Benzema na dzień dzisiejszy na pewno nie jest lepszym zawodnikiem, ale co ciekawe jest o wiele droższy.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 cze 2009, 14:25

opierajmy sie na faktach a nie na subiektywnych odczuciach. ja moge miec subiektywne odczucie, ze gdyby saviola zostal w barcelonie i gral tyle co etu, to strzelilby wiecej bramek od niego.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 cze 2009, 14:32

Pelart pisze:
Jeśli n iespełna 22 letni chłopak ciągnie taką drużynę jak Real to chyba nie można mu odmówić ,że talent ma niesamowity.

.
z tym ciagnieciem to nie przesadzasz? :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”