Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 lis 2010, 14:08
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 lis 2010, 14:08
Ja już klepnąłem Stuttgart na kuponie i tak jak sobie obiecałem tydzień temu, polskiej ligi nie ruszam kijemfieldy pisze:Legia, czy Stuttgart ? anyone
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 19 lis 2010, 14:24
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 lis 2010, 14:35
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lis 2010, 14:43
ja bym Liverpool odradzał. Do już kontuzjowanych Aggera i Cole'a dołączył Gerrard i nie wiem co z Torresem. Niby wracał do formy, ale znalazłem info, że jego występ stoi pod znakiem zapytania, do tego Kuyt chyba też się znów uszkodził, tak przynajmniej mi się obiło o uszy - pewności nie mam. Lucas zawieszony, Meireles też ostatnio narzekał na uraz.Kaka_ACM pisze:na jutro zastanawiam sie nad milan, lech, lfc
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 19 lis 2010, 14:44
under to wcale nie jest zła opcja na ten mecz, wydaje mi się nawet, że bardziej opłacalna niż 1 na legiebartbuks pisze:Legia... Coś mi mówi, że tam będzie under. Dla mnie najmniej oczekiwanym wynikiem w tym spotkaniu będzie remis.
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lis 2010, 14:53
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 lis 2010, 15:20
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 lis 2010, 16:45
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 lis 2010, 17:27
Mnie tu pachnie underem. PSV w lidze w sześciu meczach (a wliczając inne rozgrywki w dziewięciu) tylko dwa razy strzeliło więcej niż dwa gole na wyjeździe, a w Amsterdamie też łatwo nie będzie. A Ajax przeżywa jakiś kryzys, bo przegrali trzy z czterech ostatnich spotkań (jedyne wygrane to z drugoligowcem, gdzie przez godzinę utrzymywał się bezbramkowy remis). Z drugiej strony jednak w ostatnich czterech starciach Ajaksu z PSV padały overy (5, 8, 7 i 5 goli), a średnia goli w historii tych meczów w Amsterdamie wynosi 3.Salas11 pisze:Ajax - PSV over 2.5
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 lis 2010, 17:47
Jak chciałeś mnie zbić z tropu, to kiepsko Ci to wyszłoemdżej pisze:Mnie tu pachnie underem. PSV w lidze w sześciu meczach (a wliczając inne rozgrywki w dziewięciu) tylko dwa razy strzeliło więcej niż dwa gole na wyjeździe, a w Amsterdamie też łatwo nie będzie. A Ajax przeżywa jakiś kryzys, bo przegrali trzy z czterech ostatnich spotkań (jedyne wygrane to z drugoligowcem, gdzie przez godzinę utrzymywał się bezbramkowy remis). Z drugiej strony jednak w ostatnich czterech starciach Ajaksu z PSV padały overy (5, 8, 7 i 5 goli), a średnia goli w historii tych meczów w Amsterdamie wynosi 3.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 lis 2010, 17:57
Pół na półSalas11 pisze: Więcej argumentów podałeś za niż przeciw
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 lis 2010, 18:36
Yhy... Znów mi chcesz namącićemdżej pisze:Pół na pół
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 lis 2010, 19:17
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 lis 2010, 19:25
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited