Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 1007

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 05 maja 2012, 15:49

Tylko ze Arsenal musi liczyc na potkniecie nie tylko Totanhamu, ale i Newcastle. Jak dobrze licze przy zwyciestwach Tot i New'stle moze wypasc poza "4".
/poza czworke

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 05 maja 2012, 15:51

cru pisze:No ale co wam to zmienia, nawet jesli Tottenham wygra? Liczycie ze City przegra z Newcastle, czy ze Chelsea wygra LM z Bayernem grajacym u siebie?
W newcastle nie wierze ,beda zmotywowani ale nie tak jak City,co do Chelsea sadze ze wygra LM i to 4 miejsce nam nic nie da :(

W Bayernie moze w finale mniej osob bedzie pauzowalo ,ale nie ma ich kim zastapic

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 05 maja 2012, 15:51

No tak, ale Newcastle gra z City bijacym sie o mistrza, nie wierze ze The Citizens to wypuszcza w tym momencie i oddadza mistrza United, mimo dobrej gry NU. Ale moze przeceniam ich po prostu.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6208
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 maja 2012, 15:51

Kij z Nasrim, prócz zwycięstwa City nad Newcastle musimy jeszcze liczyć że potknie się Tottenham, lub że Bayern ogra Chelsea.
No i przede wszystkim że wygramy wyjazd z WBA - co w obecnej sytuacji wydaje się najmniej prawdopodobnym wydarzeniem z wszystkich powyższych.

Nawet nie jestem specjalnie wściekły - oczekiwać od tych patałachów miejsca w trójce to jak oczekiwać od dziecka z downem że prześcignie Bolta na 100m.

Co z Sagna?

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 05 maja 2012, 15:57

Trzeba trzymać kciuki za Aston Villę. Oni potrzebują punktów by się utrzymać więc będą walczyć na 100%

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2012, 16:00

Żenada, fatalny występ. Zamiast zapierdalać na maksa przez caly mecz, to im sie w końcówce przypomniało, ze trzeba spotkanie wygrać. Sedzia dawał dupy również, w obie strony, choć ten karny w końcówce to już przegięcie. Nie zasłużyliśmy dziś na 3 pkt wiec tez nie ma co sędziego o stratę 2 pkt obwiniać, sami jesteśmy sobie winni.

Awatar użytkownika
Sensitive
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sensitive » 05 maja 2012, 17:01

Zero determinacji i zero motywacji u zawodników :( . Coraz bardziej myślę, czy Wenger potrafi do nich dotrzeć ....

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 maja 2012, 17:11

Obejrzałem sobie skrót i faktycznie Wojtuś przy wszystkich bramkach mógł się zachowac lepiej.

A co do sędziego to nie wiem czemu piszecie, że sami jesteście sobie winni, że słabi etc. Takie gadanie jest (przepraszam bardzo) głupie, bo czasem trafiają się takie słabsze mecze i co z tego, że tak jest? Ale i tak byłby wygrany gdyby sędzia lepiej się zachował (inna sprawa, że powinna być jedenastka dla Norwich). To takie barcelońskie gadanie jak np. po meczu z Milanem - i tak Barsa była, i tak Milan oddał jeden strzał - ale co z tego ja się pytam? Wtedy decyzją takie detale jak sędzia. Ja bym tego nie podarował i nie pisał - zagraliśmy słabo, sami sobie jesteśmy winni. Błąd to błąd - nieważne w jakich okolicznościach.

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 05 maja 2012, 17:17

Ebi pisze:To takie barcelońskie gadanie jak np. po meczu z Milanem - i tak Barsa była, i tak Milan oddał jeden strzał - ale co z tego ja się pytam? Wtedy decyzją takie detale jak sędzia.
piszesz o meczu w Mediolanie? Zgadzam się.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 maja 2012, 17:25

HELDER pisze:
Ebi pisze:To takie barcelońskie gadanie jak np. po meczu z Milanem - i tak Barsa była, i tak Milan oddał jeden strzał - ale co z tego ja się pytam? Wtedy decyzją takie detale jak sędzia.
Powinieneś pamiętać, że takie łkanie było po rewanżu i karniaczkach z tyłka.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2420

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 maja 2012, 17:28

Szkoda Sagny. Euro straciło fajnego zawodnika
..

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 maja 2012, 17:51

Ebi pisze:
HELDER pisze:
Powinieneś pamiętać, że takie łkanie było po rewanżu i karniaczkach z tyłka.
wiadomo, karnego dla barcy w pierwszym meczu nikt nie widział bo przecież barcelonie sie nie należą. prawidłowej bramki messiego w meczu z arsenalem też nie, wszyscy tylko widzieli 'niesłusznie' wyrzuconego persiego, który zresztą powinien wtedy wylecieć wcześniej za brutalny faul ;]

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6208
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 maja 2012, 18:44

Arsenal być może zajebał sobie dziś cały trud włożony w ten sezon, a wy dobijacie ich kibiców gadką o karnym w Barca-Milan. litości :badziewie: :suicide: :won:
odno
League pisze:Szkoda Sagny. Euro straciło fajnego zawodnika
..
W najważniejszy mecz sezonu wchodzimy z Jenkinsonem. Parados - kiedy mieliśmy Eboue, Sagna sprawiał wrażenie 'niezniszczalnego', jak tylko Buła odszedł Sagna znów się łamie.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 maja 2012, 22:42

O meczu było wszystko napisane, jestem teraz przekonany, ze trzeciego nie będize. Nie wyobrażam sobie, żeby Tottenham z AV się potknał w a ostatni dzień sezonu mają Fulham u siebie i też wydaje mi się, że to wygrają. Tragedia.

Piątego też raczej nie powinno być, bo nie wydaje mi się, żeby Newcastle wygrało dwa ostatnie mecze, ale kto wie, przecież grajać tak jak grmay nie ma co liczyć na trzy punkty w West Brom, więc pewnie tam stracimy coś a Newcastle zremisuje i wygra ostatni mecz i

Obrazek
:jupi:

Zenon
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zenon » 05 maja 2012, 23:40

Parę lat temu, jakby Anglicy stawili się w Lidzie Europejskiej w składzie Chelsea, Liverpool i Arsenal, to nikt by raczej nie uwierzył, w to co widzi, a potem pomyślał, że to jednak środa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”