Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 25 kwie 2013, 18:05
Kamil_77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 kwie 2013, 20:07
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 25 kwie 2013, 20:09
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 25 kwie 2013, 20:31
Wiem wiem, że pisałeś. Historia lubi się powtarzać, ale nic dwa razy się nie zdarzaAkarin pisze:Dzisiaj ten sam pan powiedział już coś innego. Nie brałbym go na poważnie, bo dzisiaj twierdzi, że nic nie powiedział takiego, tylko mówił, że Bayern jakby kupił Lewego to będzie w najbliższych latach nie do zatrzymania.Wczoraj wieczorem pojawiła się wypowiedź agenta Heynckesa który powiedział, że JUVE odrzucił 45 milionową ofertę za Vidala i właśnie, że Lewy podobnie jak Gotze przechodzi do Bayernu.
Bayern żadnej oferty za Vidala nie złożył i nie złoży. Tego akurat jestem pewien. Zresztą, po co on? Na ławkę? Odmłodzenie skrzydeł czy coś w tym stylu może być przesłanką do kupna Goetze, ale środka pola to my odmładzać nie musimy. Jeszcze Kroos jest o krok od przedłużenia kontraktu do 2018 roku.
Ebi, to 95', 96' i wygranej w LM w 97' też pisałem. I sam chyba sezon temu pisałem, że jak historia zatoczy koło to BVB powinna teraz wygrać LM. Życzyłbym im tego jakby nie było Bayernu, ale Bayern musi to trofeum w końcu zgarnąć.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 26 kwie 2013, 9:05
Może tak, a może nie. Bayern w końcu też Ballacka nie puścił, odszedł dopiero po zakończeniu kontraktu.fieldy pisze:Wenger też mówił, ze w życiu nie sprzeda Nasriego, czy Robina przed końcem kontraktu, ale jak klub dostał dobre oferty, to się zarząd dwa razy nie zastanawiał, brali co dawali i żegnali piłkarzy. BVB raczej nie pozwoli sobie na stratę poważnych pieniędzy, a takie mogą dostać za Roberta.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SzpaQQQ » 26 kwie 2013, 15:01
SzpaQQQ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 26 kwie 2013, 15:05
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 kwie 2013, 15:40
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 26 kwie 2013, 15:42
Jak niby mieli to zrobić? Przecież tu nie było negocjacji, tylko skorzystanie z klauzuli odstępnego.Dr.Football1 pisze:Szkoda, ze przy okazji transferu Gotze BVB nie powalczyla o jakies wypozyczenie Shaqiriego, ktory w nastepnym sezonie pewnie duzo sobie nie pogra, a pelny sezon w silnej Borussii na pewno sporo by mu dal.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 kwie 2013, 15:45
No niby tak, ale ja osobiscie chcialbym zobaczyc Shaqiriego w BVB chociaz na jeden sezon. Bayernowi w walce o majstra krzywda i tak sie nie stanie, a Xherdan moglby sie w Dortmundzie ladnie rozwinac. No chyba, ze Pep chce odwazniej na niego postawic w Monachium.Jak niby mieli to zrobić? Przecież tu nie było negocjacji, tylko skorzystanie z klauzuli odstępnego.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 26 kwie 2013, 15:53
Wątpię, czy dojdzie w najbliższym czasie do jakiejkolwiek akcji "wypożyczenie" między Bayernem a BVBDr.Football1 pisze:No niby tak, ale ja osobiscie chcialbym zobaczyc Shaqiriego w BVB chociaz na jeden sezon. Bayernowi w walce o majstra krzywda i tak sie nie stanie, a Xherdan moglby sie w Dortmundzie ladnie rozwinac. No chyba, ze Pep chce odwazniej na niego postawic w Monachium.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 27 kwie 2013, 12:46
Bild jak pisze takie rzeczy to w 90% ma rację, więc wydaje mi się, że to może być prawda.Niemiecki Bild, powołując się na informacje belgijskich mediów donosi, że Kevin de Bruyne już wkrótce podpisze 5-letni kontrakt z Borussią Dortmund.
Kevin de Bruyne jest zawodnikiem Chelsea Londyn, a obecnie gra na wypożyczeniu w Werderze Brema. W obecnych rozgrywkach Bundesligi 21-letni reprezentant Belgii wystąpił w 30 spotkaniach, zdobył 6 goli i zaliczył 9 asyst. Tak jak Mario Gotze, występuje na pozycji ofensywnego środkowego pomocnika.
Wychowanek KRC Genk ma podpisać z Borussią kontrakt do 2018 roku, a kwota transferu wyniesie 15,5 milionów euro. Jeśli transfer dojdzie do skutku, upaść może temat przenosin do Chelsea Andre Schürrle, gdyż Kevin De Brunye miał być częścią transakcji z Bayerem Leverkusen.
Przyszłość Kevina De Bruyne w Chelsea raczej nie wygląda kolorowo, bo gdyby nie udało się go sprzedać, powędrowałby na kolejne wypożyczenie. Zawodnikiem interesuje się również Schalke.
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 kwie 2013, 12:51
Dr.Football1
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 04 maja 2013, 17:39
Mats, Marco i Sven na ławce. Ciekawy jestem co na skrzydle będzie grał Julian, ja tego za dobrze nie widzęBVB: Weidenfeller - Schmelzer, Subotic, Santana, Großkreutz - Kehl, Sahin - Schieber, Gündogan, Blaszczykowski - Lewandowski
Ławka: Langerak, Kirch, Hummels, Reus, Bender, Leitner, Bittencourt
FCB: Neuer, van Buyten, Rafinha, Boateng, Contento, Alaba, Gustavo, Tymoshchuk, Shaqiri, Pizarro, Gomez.
Aker
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio