AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 102

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 kwie 2006, 14:45

Miasto jest nasze :)

Po niezbyt porywajacym meczu grze na stojaca ale nasze i to jest najwazniejsze.
Dalo sie zauwazyc ze te derby byly jakies "inne".Nie wzbudzaly takich emocji a przynajmniej ja ogladalem ten mecz ze spokojem.Milan jednak myslami przy Barcelonie Inter myslami niewiadomo gdzie moze juz przy nastepnym sezonie.Zabraklo tez kibicow Interu i chyba atmosfery takiej jaka by byla gdy mecz odbywal sie wieczorem przy swiatlach.

Inter cos tam atakowal prowadzil gre w pierwszej polowie ale bylo to raczej takie monotonne ubijanie piany z lewego skrzydla na prawe z prawego na lewe niz ladne szybkie akcje.Milan w pierwszej czesci meczu nie wiem co robil.Pare ladnych upadkow Gilardino (chyba motion capture do nowej FIFY mial) i wiecznie usmiechniety Cafu tyle pamietam z tej czesci meczu.

Druga polowa juz lepsza ale niewiele.Gdyby Figo strzelil z glowki... Ale nie strzelil i dobrze :P
Milan troszke sie rozruszal i strzelil gola.Nie moglem uwierzyc ze Kaladze tak przyciagnal.Myslalem ze sie z Shevchenka albo Kaka koszulkami zamienil :P Brawa dla niego zachowal sie jak rasowy napastnik.
Po golu znowu powialo nuda bo Milan sie cofnal i czekal na Inter.Derby niegodne zapamietania.

Cel osiagniety.Zwyciestwo w derby i 3 punkty pozwalajace odskoczyc od Interu.Polowa planu wykonana we wtorek zobaczymy czy uda sie go zrealizowac do konca.
Wazne ze nikt nie zlapal kontuzji.Nawet Gattuso wchodzil tak jakby mniej zdecydowanie i rzadko to robil jakby sie obawial urazu :)

Kaka_ACM witaj z powrotem i oby na dluzej.
Milan zawsze byl i bedzie ukochanym dzieckiem Mediolanu a nie tylko po wygranych derbach pamietaj o tym :)

Forza Milan.

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 15 kwie 2006, 18:44

Remis Juve z Cagliari :shock: :jupi: :jupi: .
Robi się coraz goręcej i niemożliwe urealnia się :D .
Ale najbardziej jestem zła z powodu porażki z Lecce, byłyby tylko3 punkty straty a nie pięć, jak na koniec sezonu okaże się że właśnie przez Lecce nie zdobędziemy scudetto to.. :angry: :angry: :angry: .
Ale teraz miałam nie iść do kościoła ale idę, jest ważna sprawa, i tej "ważnej sprawie" strasznie jest modlitwa potrzebna :wink: :pray: :pray: [/url]

Awatar użytkownika
michalszycha
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michalszycha » 16 kwie 2006, 12:21

no teraz wszystko moze sie zdarzyc z obecna forma Juve to mistrzostwo jest jeszcze sprawa otwartą nie ma co ukrywac ze Juve dostalo zadyszki i jeszcze te klutnie tylko sprawiaja ze ACM ma szanse na mistrzostwo :D ale jak narazie wazniejsza jest LM i wielki pojedynek z Barcą.

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 16 kwie 2006, 14:52

powolujac sie na www.acmilan.com.pl:

Być może w pierwszym półfinałowym meczu Ligi Mistrzów z Barceloną nie zagra Fillippo Inzaghi. Snajper Milanu ma zapalenie migdałków i co za tym idzie wysoką temperaturę. Sztab medyczny robi wszystko co może, aby Pippo jednak był gotowy na "derby Europy". Włoskiemu napastnikowi aplikuje się bardzo dużą dawkę antybiotyków, żeby zminimalizować chorobę. Jęśli jednak nie uda się przywrócić Inzaghiego do dyspozycji, będzie to duża strata. Przypomnijmy, że to dzięki Pippo, Milan gra w półfinale Champions League.

:roll: ...ojciec sukcesow z Lyonem i Bayernem niezwykle doswiadczony w pucharach i niemozliiwe bramkostzrelny :twisted: ...miejmy nadzieje ze wyzdrowieje a jak nie to moze w koncu Albercik sie odblokuje w LM

FORZA MILAN!!

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 16 kwie 2006, 14:59

Ops... może być problem... Jednak mam nedzieję, że się wykuruje do wtorku, jak niezagra będzie wielka strata dla Milanu. Jednak gdyby Inzaghi nie wyzdrowiał to mam nadzieję, że Gillardino się odblokuję ;)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 kwie 2006, 13:54

Yo Tifosi :]

Wraca Wasz brat Zaza :) Po misji w Iraku i zatamowaniu przelewu krwi na bliskim wschodzie powiedziałem - dość :!: Niech Arafat działa :P Tyle ma

Dziekuje wszystkim za życzenie i troske o mnie -jak rodzina ... - :oops: jeszcze wódki brakuje ...:lol:

Derby derby i po derbach :] Z Chievo Sandro Nesta strzela ala Pirlo - derby i Kakha ala Sheva ... dziś Stam ala Pippo :] Ale do meczu z Duma Kataloni dojdziemy jeszcze :]

Chyba musze na cześciej znikać bo Rossoneri ida jak burza ... szkoda ze Juve ma wsparcie :roll: Ale ostatnie spotkania Milanu daja chyba nawet tym w Turynie do myslanie. Oby tak dalej. Forza Milan :!:

Zrobie co trzeba i odezwe sie :) Wielkie Pozdro bracia i siostry :]

P.S. Odpisze ... :wink:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 kwie 2006, 14:40

Zaza to ty :?: :wink:

Ale brakowało nam twoich ciętych ripost :wink: .

Gdzie Cie tak długo niebyło?

zazy niema a Milan zaczyna grać.Coś w tym jest.Chyba nasi zawodnicy czytają posty z naszego forum :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 kwie 2006, 14:54

Cześc Gilardino :wink:

Mnie nie było = Milan gra swoje :?: :roll: A nie sądzisz ze to moja sprawka ? :lol: Wiesz bo ja znikłem by Oni sie nie bali po meczowej krytyki z moich ust :] I to im pozwoliło grać na miare oczekiwać :]

Ale racja ostatnie spotkanie graja jak chcemy. Nie ma sensu sie rozpisywać bo jak widze sami wczesniej wystawiliscie Im cenzurki :] I tak ma być. Trzeba przedewszystkim podkreslić nowy stary duet Sandro - Nesta Kakha Kaladze. Bo to co graja w ostatnich 10 spotkaniach to magia w defensywie :p Pacynka przesuwajac Kakhe na srodek zaoszczedził jakies 20 milionów w czasie Mercato :P bo teraz nie wyobrarzam sobie by Nesta i Kaladze nie grali na srodku. Ciesze sie bardzo ze ta świetna gre w defensywie obaj potwierdzili bramkami.

Niestety nie którzy z naszych graczy już myśla o Mundialu ... Oby Ancelotti to dostrzegł i posadził ich na ławke :roll: Tym bardzie ze ma kto grać :]

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 kwie 2006, 15:01

Witaj Zaza :P Podobno walczyłeś z kompem :P Co Ty z nim robiłeś :? :?:

Ostatni okres możemy zaliczyć do udanych, gdyby nie mecz z Lecce to poważnie myślałbym o mistrzostwie aczkolwiek jeszcze cień szansy jest. To co teraz wyprawia Juve najlepiej pozostawić bez komentarza. :o

Nasza obrona jest teraz stabilna i wierze że dziś zobaczymy ich pewność w poczynaniach. Ciekawe co teraz z Barzaglim...

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 18 kwie 2006, 15:02

Hola,hola jak mówi posel Zazowski :!:
Witaj wśród żywych. Wracasz w odpowiednim momencie.
*_Zaza_* pisze: Niestety nie którzy z naszych graczy już myśla o Mundialu ... Oby Ancelotti to dostrzegł i posadził ich na ławke Rolling Eyes Tym bardzie ze ma kto grać
Kogo masz na myśli? Gilardino?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 kwie 2006, 15:13

Łukasz[ACM] pisze:Witaj Zaza - Podobno walczyłeś z kompem - Co Ty z nim robiłeś Confused Question

Kompa pokonałem w pierwszej rundzie ale nie sądziłem że ... nie jest sam :lol: :wink: Ale spoko Łukasz najwazniejsze że juz luz :]

Hola hola nie ma koalicji :!: grzmi poseł Cymanski :lol: Witam Kendo :!: Moment odpowiedni był w piatek :wink: ale lepiej późno niż w cale.

Nie akurat nie mam na myśli Bercika bo jemu nie może nic zarzucić - stara sie chłopak - czesto walczy - dogrywa - gra tyłem do bramki - zreszta swietnie - Zgrywa sciany (klepy) itd. Chyba ma teraz zła serie 5 spotkań bez gola ale strzelił ich 16 wiec jak na pierwszy sezon i zmiane otoczenie z piekła do nieba zdaje egzamin. Ale mianowicie chodzi mi o np. Andrea Pirlo ... :roll: Ostatnie nie prezentuje nawet 25% "swojej mocy" ... Oby dzis zamkna mi morde :P A jak nie Vogel na srodek pomocy albo od lewej Ambro - Clarence - Rino :]

Forza Milan :!:

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 18 kwie 2006, 15:46

a co byscie powiedzieli jakby Carlo zaczal znowu stawiac na Manuela na pozycji Pirlo??...robil juz to w zeszlym sezonie i nie szlo nawet narzekac :wink: ...moze Pirlo jakby posiedzial z dwa mecze to wzial by sie do "roboty"

FORZA MILAN!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 kwie 2006, 16:01

Mariusz z tego co ja pamietam to w ostatnich latach na tej pozycji grał każdy z lini pomocy (no moze oprócz Kaki i Sergio aaa i Rino :twisted: ) I każdy dał jakos rade nawet Seedorf - wiec Ancelotti w każdej chwili może dokonać zmiany - tak jak pisze albo Rui albo Ambro - jest Vogel który też może grać z powodzeniem. Jednak co by nie mówić każdy z nich jest pikuś na tej pozycji gdy Pirlo w formie ... :roll: Wiec my możemy spekulować .. a o 20:45 Ancelotti zrobi jak uważa. Może by pokazać że nawet we słabszej formie Pacynka ufa Pirlo a może wie że on jest nie zbedny i zawsze może sie obudzić :] Bo co do tego ze Andrea w formie wymiata nie ma watpliwość... 8)

Ale co by nie mówić czuć w powietrzu mundial :roll: I to są znaki :roll:

Pozdro

Awatar użytkownika
michalszycha
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michalszycha » 18 kwie 2006, 16:12

mariuszmilan pisze:...moze Pirlo jakby posiedzial z dwa mecze to wzial by sie do "roboty"

Dobrze napisane. Mi też brakuje obecności Pirlo na boisku jakoś mało go widac ostatnio, może jest zmęczony w końcu rozegrał 28 spotkan od pierwszej minuty w Serie A plus do tego dwa razy wchodzil jako zmiennik. W Pucharze Włoch cztery razy wchodzil na boisko jako zmiennik a w LM zagral 10 meczow co daje łacznie 3487 minut na boisku. Troche tego jest więc nie ma co się dziwic, że może byc zmęczony a warto pamiętac, że czeka go jeszcze występ na MŚ. Ale trzeba byc dobrej myśli i czkeac na jego wspaniałe gole z wolnych :) i oby to nastąpiło już dziś :) FORZA MILAN :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 kwie 2006, 11:21

Po wczorajszej porażce humory pewnie nie ciekawe :roll: Ale ten mecz jak nic potwierdził naszą wcześniejsza "rozmowe" na temat Pirlo... Ja nie wiem co sie z nim dzieje. :( Mundial Mundialem - sezon długi ale nie gra nawet w połowie tego co umnie grać a to jeden z tych naszy nie zbednych ogniw. W meczu ligowym z Messina Andrea nie zagra bo jak wiemy dostał w Derby żółtko. Odpocznie ale i Vogel czy Ambro będa mieli okazje zagrać i moze Ancelotti otworzy oczy. Do przerwy 1:0 ale spokojnie :] Jeszcze nie koniec.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”