Jeżeli Barbara podała się do ojca to wnuk Gallianiego ma spore szanseNie chodziło mi o Gallianiego seniora, tylko o to, że ma plany względem niej i jego syna, o istnieniu Maliki miałem przyjemność się dowiedzieć wcześniej, bardzo piękna kobieta.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 lut 2011, 17:12
Jeżeli Barbara podała się do ojca to wnuk Gallianiego ma spore szanseNie chodziło mi o Gallianiego seniora, tylko o to, że ma plany względem niej i jego syna, o istnieniu Maliki miałem przyjemność się dowiedzieć wcześniej, bardzo piękna kobieta.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 lut 2011, 17:13
Twoje prowokacje robią się już monotonne i przewidywalneWilmore pisze:Sędzia był dziś w iście interowskiej dyspozycji.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2011, 17:21
Prowokacjami byłyby pytania, ile zapłacili Moratti i Berlusconi sędziom, interowska dyspozycja to po prostu trafne określenie pewnej formy sędziego, gdy podejmuje decyzje pod jedną drużynę i przeszkadza drugiej.Twoje prowokacje
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 20 lut 2011, 17:30
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 lut 2011, 17:43
więcej niż Inter, więc używajmy określenia - milańska dyspozycja sędziegoWilmore pisze:Ktoś ma link do wirtualnej tabeli/informacje, ile Milan już zyskał w tym sezonie dzięki sędziom?
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2011, 17:55
W ostatnich pięciu latach Inter o kilka długości wyprzedził Juventus i Milan razem wzięte przed calciopoli.więcej niż Inter, więc używajmy określenia - milańska dyspozycja sędziego
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 lut 2011, 18:05
Wilmore pisze:Przy czym jest to bardzo przykry proceder sięgający na dwadzieścia kolejek wstecz. W przypadku Interu, za wyjęciem zeszłego sezonu gdzie wsparcie było incydentalne, jest to proceder sięgający już na prawie dwieście kolejek wstecz i blisko setki punktów dodanych za prawie cztery sezony. Widzisz różnicę?
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 20 lut 2011, 18:12
AgaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2011, 18:15
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 lut 2011, 18:25
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: and1 » 20 lut 2011, 18:25
Wpis Wilmore'a w temacie o Juve. Tylko, że napisany przed meczem Milanu. Jak zwykle z resztą szanowny kolega ciągle widzi błędy na korzyść INTERU a na nie korzyść woli przemilczeć. Ot, taka polityka. "Demokracja demokracją ale racja musi być po naszej stronie"Powrót do czasów 2006-2009 - Inter wygrywa dzięki sędziemu, Juventus przegrywa przez sędziów.
and1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 20 lut 2011, 18:28
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 lut 2011, 0:05
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 21 lut 2011, 11:59
Tok rozumowanie Wilmora jest wbrew pozorom latwy do zrozumienia i mimo ze mozna sie z nim nie zgadzac, to ja nie dostrzegam u niego przejawow hipokryzji.Akarin pisze:Czekaj, czekaj Wilmore. Czyli jak Milan dostanie prezent od sędziego to Ty ubolewasz razem z wszystkimi Milanistami i uważasz, że jest ok. Jeśli Inter dostanie prezent od sędziego to mówisz o wirtualnej tabeli, złodziejach, oszustach i, że to normalne, bo Inter kradnie, a jeśli oni spróbują poubolewać nad tym, że sędzia zrobił błąd na ich korzyść to są hipokrytami, chamami itd? To chcesz powiedzieć?
Ps. Dalej czekam na ten Milan kadrowo zjadający Bayern.
arek_ahig

Internacjonalistyczny
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio