Pewnie dziennikarskie science-fiction, ale gdyby faktycznie tak było, to mielibyśmy pewność, że Pato jeszcze trochę w Mediolanie pogra
Edit: Widzę, że Mete mnie trochę wyprzedził
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 22 lut 2011, 10:24
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 lut 2011, 10:27
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 22 lut 2011, 11:24
Sam jesteś słaby.arek_ahig pisze:Slaba ta Basia.
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 22 lut 2011, 11:44
Za stary dla niegoTardelli pisze:ciekawe tylko co Silvio powiedziałby na związek z Kaczorem
robur
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 lut 2011, 11:45
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 22 lut 2011, 13:18
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 lut 2011, 14:00
arek_ahig pisze:Ty chyba ladnej kobiety nie widziales.![]()
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 22 lut 2011, 15:31
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lut 2011, 15:38
Gdzieś czytałem, że ma cztery kilogramy nadwagi do zrzucenia. Co jest ciekawe, bo po przyjściu słyszałem, że ma dwa kilogramy nadmiaru.jego okrągły brzuszek przypomina ten od Dinho
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lut 2011, 15:55
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 22 lut 2011, 15:56
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 lut 2011, 16:10
Fatalnie gra moj 'ulubieniec' Bertoni. O ile z Viola szukal gry,rozgrywal,regulowal tempo,to dzisiaj na boisku w ogole go nie ma,a jezeli juz jest to zazwyczaj traci. Ghiringelli rowniez slabo - tylko raz fajnie podlaczyl sie do ataku o czym wspomnial Wilmore,ale jego dosrodkowanie wyladowalo gdzies w trybunach. Na pochwale zasluzyli jedynie Verdi i Cavano. Aha,Ganz doskonale sie ustawia,szkoda,ze jest tak nieskuteczny.Wilmore pisze:Primavera sprzed roku by ten mecz już miała uspokojony. Nagoya pod względem kultury gry wygląda raczej na włoskie ekipy młodzieżowe połowy lat 90, nic wielkiego nie pokazują, Milan gra nijako, nie widzę w nich zapału i talentu sprzed roku, taktyka znów nie zdaje egzaminu, nie mamy klarownych sytuacji. Jedna akcja zapadła mi w pamięć - piękne odegranie Verdiego z pierwszej piłki, którego nie powstydziłby się Messi, ale Ghiringhelli dośrodkował w stylu Oddo i z fajnej akcji nie mieliśmy żadnych korzyści.
Strasznie marny mecz.
A widziales na poczatku spotkania jak kapitalnie zatrzymal pilke w boisku obok choragiewki ? Komentator od razu zaczal cos belkotac o CRJedna akcja zapadła mi w pamięć - piękne odegranie Verdiego z pierwszej piłki, którego nie powstydziłby się Messi
To ja powinienem Tobie podziekowacNa Rai Sport 1 transmisja meczu AC Milan - Nagoya w ramach Viareggio Cup. Dzięki Dr.Football1!
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lut 2011, 16:15
Ja nie rozumiem tych trenerów w Milanie. Jeszcze z Zigonim, Gilardino czy Ibrahimoviciem to rozumiem, ale od lat oglądam baloniki puszczane na Pippo, Pato, Berettę czy Ganza, którzy nie mają żadnych szans wygrać główki, to jest mi po prostu szkoda wielu akcji zmarnowanych w ten sposób. Zbyt często to się powtarza, by uznać, że to przypadek, a przecież zdawałoby się, że rozsądny trener od razu zakaże grać górą, gdy ma się takich napastników na boisku. Wejdzie Palibrk, który wcale nie jest wiele większy, i gra będzie tak samo wyglądała.balonikami do mlodego Ganza nic sie nie wskora.
Szkoda, że nie o Smolarku.A widziales na poczatku spotkania jak kapitalnie zatrzymal pilke w boisku obok choragiewki ? Komentator od razu zaczal cos belkotac o CR![]()
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lut 2011, 16:59
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 lut 2011, 17:22
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio