Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 lis 2010, 11:38
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 22 lis 2010, 12:54
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 lis 2010, 13:04
Na taki scenariusz nie ma szans, bo Roma z połowy września a obecnie to dwie różne drużyny. Tak jak pisałem wcześniej, notują ewidentną zwyżkę formy i odrabiają straty z początku sezonu, dzięki czemu są już na piątym miejscu w tabeli Serie A. Nie sądzę też, aby Van Gaal wysyłał w bój najlepszych i kazał im gryźć trawę, skoro nie ma takiej potrzeby. Sytuacja Bayernu w grupie jest komfortowa i lepiej w takim przypadku dać odpocząć zawodnikom przed meczem z Eintrachtem, bo Borussia dalej wygrywa i wciąż powiększają przewagę. Tak ja to widzę.Akarin pisze:Jeśli jednak Roma zagra jak w pierwszym meczu to nie wróże im sukcesu.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 22 lis 2010, 21:13
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 lis 2010, 21:18
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 lis 2010, 21:19
Aż tak jesteś pewnien Tottenhamu?Aker pisze:Tottanham - Werder (+1) 1
Czesiek dziś w dobrym humorze widzęczeher pisze:ja gram na Reali moze dodam Arsenal... jak myslisz field
![]()
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 22 lis 2010, 21:32
Przy obecnej formie Werderu to nawet +2 im nie pomoże poza tym Bale i spółka będą uskrzydleni ostatnim zwycięstwemSalas11 pisze:Aż tak jesteś pewnien Tottenhamu?
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 lis 2010, 23:24
Ale to nie oznacza, że Werder będzie dostawał lanie w każdym meczumajer13 pisze:Przy obecnej formie Werderu to nawet +2 im nie pomoże poza tym Bale i spółka będą uskrzydleni ostatnim zwycięstwem
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 22 lis 2010, 23:28
Przykro mi ale nie ma chyba innego mocnego wyznacznikaSalas11 pisze:Oczywiście może się zdarzyć, że Tottenham wygra 2:0, 3:0 czy 4:0 ale ten sezon nauczył mnie nie patrzeć na takie rzeczy jak forma.
Tak ale za to wielki handicap jeśli chodzi o morale, a w dodatku Werder pewnie bardziej mysli o tym żeby się spokojnie utrzymać a nie LM zawojowaćSalas11 pisze: Koguty mają w nogach odrabianie strat w meczu z Arsenalem. Grali na naprawdę wysokich obrotach w drugiej połowie.
Nie stawia się meczów gdzie grają dwie drużyny z dołu tabeli bo tam jest zawsze walka na noże i może się zdarzyć wszystkoSalas11 pisze:Podobnie zresztą jak ze Stuttgartem w miniony weekend
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 lis 2010, 23:38
Dobra, trzymam za słowo i stawiam handi na Tottenhammajer13 pisze:Przykro mi ale nie ma chyba innego mocnego wyznacznikaTak to można napisać że żadnego meczu nie warto w tym sezonie stawiać ponieważ jest bardzo specyficzny
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 lis 2010, 23:51
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 lis 2010, 23:54
Ajax to raczej się nie postawi. Niby jak? Poszczuje Królewskich Suarezem?Dr.Football1 pisze:Czyste 'dwojki' na Real i Milan chyba troche zbyt ryzykowne co
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 lis 2010, 0:01
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 lis 2010, 0:08
No ok, ale to dopiero w poniedziałek, więc trochę czasu będą mieć, aby odpocząć. Wątpię, aby Mou wystawił totalne rezerwy.Salas11 pisze:Real ma w weekend mecz z Barceloną
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 lis 2010, 0:17
Nie musi wystawiać rezerw, wystarczy że każe drużynie oszczędzać siły. Przewagę nad Milanem mają wystarczająco dużą, że nawet jeśli Ajax wygra, zapewnią sobie awans z pierwszego miejsca w ostatniej serii z Auxerre na Bernabeu. Mou to kalkulantbartbuks pisze:No ok, ale to dopiero w poniedziałek, więc trochę czasu będą mieć, aby odpocząć. Wątpię, aby Mou wystawił totalne rezerwy.
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio