Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 lut 2011, 21:34
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lut 2011, 21:34
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 lut 2011, 21:34
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 lut 2011, 21:36
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 lut 2011, 21:37
Nie. Akarin pewnie wskoczy i powie, że tak, to najlepszy mecz ligi włoskiej tego sezonu, ale możesz mi wierzyć, że to jak na standardy ligi raczej catenaccio AD 2011, niż porywające spotkanie.Nie oglądam zbyt często Seria A więc ciekaw jestem czy to jest ciekawy mecz jak na standardy tej ligi czy jednak nie ?
Pewnie wie, ogrywał go mając 18 lat.Pato samobojca ? Czy on wie,ze Aronica to wloski Vinnie Jones ?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 28 lut 2011, 21:41
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lut 2011, 21:43
Nie. Milan zdominował grę w środku pola(takie pewnie było założenie przed meczem) a Napoli nie robi nic by się temu przeciwstawić. Kompletnie niewidoczny Hamsik i Mascara a Cavani skazany na walkę z Nestą i Silvą. Napoli się broni a jedyną ich nadzieją jest długa piłka do Edinsona. Milanu 3 defensywnych pomocników nie przeszkadza w atakowaniu a wejście Boatenga jest pewne. Tak jak już pisałem mecz ten przypomina niedawny mecz z Lazio. Witamy na San Siro pretendenta do tytułu a czuję się jakbym oglądał mecz z Bari(z całym szacunkiem).Swoją drogą bardziej to Milan to spotkanie blokuje niż goście. Fizyczna waleczna pomoc skutecznie zmniejsza szanse na dobrą grę w piłkę...
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 lut 2011, 21:48
Przeszkadza, bo Milan w wariancie ofensywnym zajmuje skrzydła Brazylijczykami i ma tylko Zlatana w środku, więc i mamy zero bramek po naszej stronie.Milanu 3 defensywnych pomocników nie przeszkadza w atakowaniu a wejście Boatenga jest pewne.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 lut 2011, 21:53
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 lut 2011, 21:54
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 lut 2011, 22:00
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 28 lut 2011, 22:06
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lut 2011, 22:08
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 lut 2011, 22:09
Tak. Swoją opinię na temat tego karnego opieram na jednej rzeczy - wydaje mi się, że ta sytuacja miała miejsce za linią końcową. Jeśli przed, to faktycznie karny był, kontakt z ręką był, ale jestem na 99% przekonany, że to było już za linią.A mi sie wydawalo, ze mozna bylo podyktowac karnego, ale patrze jednym okiem. Idiotycznie zachowal sie zawodnik Napoli. Nie mozna podnosic tak lap do gory. Sam jest sobie winien. No ale jak pisalem ogladam jednym okiem, wiec czekam na powtorki.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lut 2011, 22:10
Tak. Swoją opinię na temat tego karnego opieram na jednej rzeczy - wydaje mi się, że ta sytuacja miała miejsce za linią końcową. Jeśli przed, to faktycznie karny był, kontakt z ręką był, ale jestem na 99% przekonany, że to było już za linią.
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio