Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 wrz 2006, 17:16
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 26 wrz 2006, 20:18
Dokładnie. Pierwszym sezonem w Juve udowodnił, że jego przyjście do Starej Damy było nie tylko zachcianką Capello, ale i rozsądnym ruchem. Francuz rzeczywiście grał świetnie.(L)oczkerson pisze:Zebina to dobry zawodnik ,dowodnił to w pierwszym sezonie spędzonym w JUVE, z tym ze potem kontuzje i konflikty strasznie podkopały jego pozycje i jakos kibice przestali postrzegac go jako bardzo dobrego piłkarza jak to sie zdarzało gdy wyrózniał sie w formacji obronnej grając przecierz z Zambro, Canną i Lilianem.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 wrz 2006, 17:42
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 27 wrz 2006, 17:45
Snipp_ pisze:PS: a konflikt to Zebina miał z zarządem bo chciał podwyzki, Capello go mardzo lubił, bo ściągnął go do JUVE z Romy
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 paź 2006, 19:41
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 paź 2006, 22:41
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 paź 2006, 23:42
Balzaretti podawał do Camoranesiego, który asystował przy bramce Zanettiego, taka mała poprawkaSawyer pisze:podanie Balzarettiego do tyłu
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 paź 2006, 0:37
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 22 paź 2006, 15:32
Jesli top prawda, to mam nadzieje ze Juve złoży odpowiednią ofere (byle szybko zeby nas ktos nie ubiegł) i że Barzagli będzie chciał do nas przejsc. Po tym sezonie, bedzie w sam raz do pary z Jeanem, ktory radzi sobie coraz lepiej i chyba powoli sie odradza.Prezydent Palermo, Maurizio Zamparini, niespodziewanie przyznał, że da wolną rękę jednemu ze swoich piłkarzy, Barzagliemu, w przeprowadzce do Juventusu Turyn. "Juventus chciał go pozyskać jeszcze w sierpniu, w ostatnich dniach mercato, ale porozumienie nie zostało osiągnięte" - powiedział Zamparini. "Jestem jednak pewien, że Bianconeri powrócą do rozmów następnego lata. Co prawda kontrakt Barzagliego jest ważny do 2010 roku, ale jeśli otrzymamy konkretną ofertę z zadowalającymi nas warunkami, pozwolimy mu odejść."
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 paź 2006, 19:53
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 paź 2006, 9:59
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 paź 2006, 10:56
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 paź 2006, 9:31
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 lis 2006, 19:48
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Naleśnik » 01 lis 2006, 20:31
zwycięstwo może i cieszy ale... styl kiepski (opina kumpla, meczu nie udało mi się obejrzeć), to że Juventus mocny jest jak na serie B to każdy wie. W serie A są obecnie na poziomie być może średniaków, mam nadzieje, że wzmocnią sie zimą i latem wtedy kto wie może mozna będzie powalczyć o puchary. Pozostaje mieć życzenie o poprawienie stylu gry który ostatnim czasy nieco przypomina Juve Capello, tylko orkiestra nie ta:((L)oczkerson pisze:Bravo!!! Zwycięstwo z Brescią 2:0 w zaległym mweczu i juz jesteśmy na 3 miejscu z 3 pkt do straty do Lidera.
Deshamps obiecuje 1 miejsce do świąt Bożego narodzenia, ale ja jestem pewien ze jeszcze w pierwszej połowie Listopada bedziemy Liderem
OBY TAK DALEJ
Naleśnik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio