Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 103

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 mar 2011, 23:52

Cztery posty pod rząd? :o Na litość boską...

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 19 mar 2011, 23:54

A co,jest limit jakis?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 mar 2011, 23:56

mzatlanta pisze:A co,jest limit jakis?
Nie :) Po prostu nie mozna pisac posta pod postem. Jestes nowa,wiec modzi powinni Ci wybaczyc :wink:

Brawo za walke Atleti !

gienio
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 19 mar 2011, 23:57

Jesli wy gracie w derbach tylko ostatnie 10 min to ja dziekuje za takie zaangazowanie.
Co niektorzy gracze to nie wiedza chyba co oznaczaja derby miasta.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 mar 2011, 0:04

gienio pisze:Jesli wy gracie w derbach tylko ostatnie 10 min to ja dziekuje za takie zaangazowanie.
Co niektorzy gracze to nie wiedza chyba co oznaczaja derby miasta.
To byl mecz z Realem,a nie Rayo. Widziales ostatnie mecze Atleti ? Niektorzy gracze sa po prostu slabi i tyle. Sugerujesz,ze Atleti podlozylo sie Realowi ? :mrgreen:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 20 mar 2011, 0:41

Nie potrafia Atletico znalezc sposobu na Krolewskich,Szkoda tylko tych niewykorzystanych okazji.Przydaloby sie wiecej takich przebudzen,jak mecz z ZLP

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 29 mar 2011, 0:17

Czy to prawda,jak glosza plotki,ze Tiago wraca do Starej Damy?To by znaczylo,ze ci idioci z zarzadu Atletico nie chca go wykupic...za to uzgadniaja (czy tez juz uzgodnili) warunki sprzedazy de Gei do MU,czyli pozbywaja sie nie tylko pomocnika,ale i swojego najlepszego bramkarza...I taki ma byc poczatek celow transferowych w Atletico?Nie podoba mi sie :(

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 mar 2011, 1:21

mzatlanta pisze:Czy to prawda,jak glosza plotki,ze Tiago wraca do Starej Damy?To by znaczylo,ze ci idioci z zarzadu Atletico nie chca go wykupic...za to uzgadniaja (czy tez juz uzgodnili) warunki sprzedazy de Gei do MU,czyli pozbywaja sie nie tylko pomocnika,ale i swojego najlepszego bramkarza...I taki ma byc poczatek celow transferowych w Atletico?Nie podoba mi sie :(
De Gea nigdzie nie pojdzie :wink: Nie ma o co sie martwic :wink: Dziennikarze pisza bzdury wyssane z palca i tyle.

Tiago troche szkoda,ale i tak trzeba podziekowac Juve za te dwa lata wypozyczen :P W nastepnym sezonie beda przeciez Elias i Koke na ktorych bardzo licze,byc moze Ruben Perez,no i conajmniej 1 z trojki Assu,RG,Suarez (ten ostatni niestety pewnie zostanie). Nie zapominajmy takze,ze zaklepani sa juz Adrian i Miranda. Nie jest tragicznie.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 30 mar 2011, 0:16

Oby :wink: tyle tych plotek co do transferow...Mam nadzieje,ze jednak nie oddadza swojego najlepszego bramkarza!Licze na dobry przyplyw pomocnikow,bo tu chyba w tym sezonie najbardziej Rojiblancos kuleja :(

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 31 mar 2011, 23:56

Może to i plotki ale jakoś coraz ich więcej i dobrze byłoby wiedzieć jak De Gea broni w tym sezonie bo jednak YT i wybiórcze opinie nie są miarodajne. Byłbym wdzięczny jakiemuś kibicowi Atletico regularnie oglądającego Davida za info.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 kwie 2011, 0:18

Morrow pisze:Może to i plotki ale jakoś coraz ich więcej i dobrze byłoby wiedzieć jak De Gea broni w tym sezonie bo jednak YT i wybiórcze opinie nie są miarodajne. Byłbym wdzięczny jakiemuś kibicowi Atletico regularnie oglądającego Davida za info.
Nie jestem kibicem Atleti,ale sie wypowiem :wink:

David to obecnie najlepszy mlody bramkarz na swiecie. W poprzednim sezonie genialny. W tym na poczatku bardzo dobrze,potem kilka bledow,ale ostatnio znowu jest w wielkiej formie. Symbol i jedna z najwiekszych gwiazd klubu. Absolutnie nie do ruszenia :P Cerezo wie,ze jezeli sprzedalby Davida to nazajutrz plywalby w Manzanares...brzuchem do gory :lol:

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 kwie 2011, 1:29

No nie wiem. Dla mnie w futbolu praktycznie nie ma już piłkarzy "nie do ruszenia". Dzisiaj w przeciwieństwie do ostatnich dni newsy łączące nas z De Geą pochodziły od pewniejszych źródeł więc nie ulega wątpliwości, że coś jest na rzeczy. Bramkarz to z pewnością będzie jeden z naszych priorytetów w najbliższym oknie a Hiszpan jest w czołówce GK pożądanych przez Fergusona. Z tego co czytałem David ma klauzulę na 20 mln ojro w kontrakcie, nie jest to cena nie do przeskoczenia dla MU. Wątpię żeby Atletico chciało się go pozbywać ale mają jedynie szansę na LE więc kto wie... Torres też był ubóstwiany na Vicente Calderon, podejrzewam, że De Gea również prędzej czy później zmieni klub.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 kwie 2011, 3:51

No i wlasnie ta idiotycznie niska klauzula martwi mnie najbardziej. Atletico oddac go na pewno nie chce,bo wtedy zarzad zostalby spalony na stosie przez kibicow. De Gea w kazdym wywiadzie podkresla,ze Atleti to klub jego marzen i chce zostac,a ja mu wierze. Dla Nino nie wierzylem,bo raz gadal tak,a dwa dni pozniej cos zupelnie innego.

Cholera wie. Saga 'De Gea w MU' dopiero sie rozkreca. Troche teraz poczytalem i rzeczywiscie zaczynam miec w tej sprawie pewne watpliwosci...

A Stekelenburga nie chcecie ? :lol:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 kwie 2011, 10:12

Dr.Football1 pisze:A Stekelenburga nie chcecie ? :lol:
Wczoraj pojawiła się informacja, że Stekelenburg może być opcją za De Geę. Ale jeśli chodzi o bramkę Atletico, a nie zakup MU ;)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 kwie 2011, 15:27

Wczoraj pojawiła się informacja, że Stekelenburg może być opcją za De Geę. Ale jeśli chodzi o bramkę Atletico, a nie zakup MU
No wlasnie widzialem i kompletnie mi sie te info nie podoba. Gdyby Asenjo nie byl wiecznie kontuzjowany to strate de Gei moglbym jeszcze jakos przezyc... Steke jest bramkarzem duzo gorszym i od Davida,i od Sergio.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”